Lici na auto-dijagnostiku, a to su ljudima pravili problem
Samo zato.
Nemacka, ili UK, ako do tamo treba puno da putuje, nece biti Express Courier bilo kog tipa, nego obicna posta. Do nas - nema cak ni ETA
Uzjendo ove dve zemlje imaju normalne cene shippinga, pa posto je isto do njih i do nas, znaci da nije DHL, inace bi bila razlicita cena. Ovo nije sigurno, ali se pokazalo 100% tacnim do sada 
Porucuju bre ljudi tastature i miseve... cak sam kolegi donosio iz Koreje, tj. uzeo i poslao odande licno, da ispadne jeftinije (jer je tastatura glomazna za nosenje i lomljiva previse za prtljag). Ne kapiram ni ja zasto
A hi-fi opremu nista cudno, ima podosta stvari koje ne mogu inace da se nadju van. Bas su me cesto cimali da posaljem neke kartice cijeg se imena i ne secam vise
Mislim da bese M-Audio, ranije se samo u Koreji nalazio.
A ja licno cekam da mi stignu HappyCall tiganji
Neki Korejanac je shvatio da stranci luduju za njima i otvorio eBay shop za njih samo u pocetku
(HappyCall Diamond konkretno, okrugli standardni, ali pravi non-stick za 25$/25cm, ne ovo njesra Delinadje kod nas
)
Nemacka, ili UK, ako do tamo treba puno da putuje, nece biti Express Courier bilo kog tipa, nego obicna posta. Do nas - nema cak ni ETA
Porucuju bre ljudi tastature i miseve... cak sam kolegi donosio iz Koreje, tj. uzeo i poslao odande licno, da ispadne jeftinije (jer je tastatura glomazna za nosenje i lomljiva previse za prtljag). Ne kapiram ni ja zasto
A hi-fi opremu nista cudno, ima podosta stvari koje ne mogu inace da se nadju van. Bas su me cesto cimali da posaljem neke kartice cijeg se imena i ne secam vise
A ja licno cekam da mi stignu HappyCall tiganji
Poslednja izmena: