http://www.ebay.com/itm/182184370207?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
HDD dock, placen 17.90, na paketu pisalo 10 usd. Naplaceno 700 dinara od strane haraclija.
Procenjen na 25 usd-a= 2812.49=pdv-u od 562.49 i mislim da je kusur do 700 otvaranje posiljke.
Koji su arsini uopste, sta je sa onime nema carine i slicnog do 50 usd ili koliko vec?
Porez se placa na sve samo nekad puste paket bez placanja.
http://www.ebay.com/itm/182184370207?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
HDD dock, placen 17.90, na paketu pisalo 10 usd. Naplaceno 700 dinara od strane haraclija.
Procenjen na 25 usd-a= 2812.49=pdv-u od 562.49 i mislim da je kusur do 700 otvaranje posiljke.
Koji su arsini uopste, sta je sa onime nema carine i slicnog do 50 usd ili koliko vec?
A sta je sa onim FAQ u prvom postu?![]()
To treba DHl da pitas, u stvari verovatno pokusavaju da te kontaktiraju, ako jos nije isporucenPo DHL ovom trackingu pise da mi je posiljka stigla u BG prije 7 dana, medjutim jos nije kod mene u Novom Sadu. O cemu se radi ???? Kome da se obratim za ovo, na koji broj ili mail ? U pitanju je obicni DHL sa iHerba, dakle nije ekspres.
uujee jaka stvar 150 din kao da je 150miliona..pa valjda trosak pregleda??Kupljene 2 jakne 20.oktobra kod istog prodavca na Aliju. Trazio sam da mi stavi u jedan paket ali on stavio2 paketa zasebno. Kaze ne moze sve u 1, napisace da je cena manja i da ide kao gift. Cena je bila 23$ za jednu jaknu. Stigla jedna jos 9.11.i od tada se vrti na carini kao kod kolege iznad, posle 9 dana je dobih. Donosi postar i trazi 600 din. Za sta ne znam, na onoj deklaraciji sa carine pise da je pdv 450 din a oni su procenili jaknu na 20$. Za sta sam platio jos onih 150 ne znam. Inace me je postar zvao i rekao ako ne budem kuci da uzmem odmah se posiljka vraca, ne zadrzava se 5 dana u posti, isto ne znam zasto.
Cekam ovu drugu da stigne da vidim kako ce to proci. Inace sam do sada preko 50 posiljki iz Kine dobio i ovo je prvi put da naplate prv, bilo je i garderobe i gedzeta. Stvari i od 1$ pa do 30$. Sve ovo odozgo govorim za Beograd, Carina Beograd.
Ako se odnosi na mene ne vidim nikakav razlog za bilo kakve packe, izneo sam svoje misljenje i stav da ne znam nesto. Drugo tema sluzi za komunikaciju i iznosenje iskustava. Kao sto rekoh, meni do sada nikada, ali bas nikada nije naplacen PDV za bilo koju stvar iz inostrastva, do danas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari