Može link?Ajde da ogovorim sam sebi...mozda ce znaciti nekom. Stigla danas fleska san disc 64gb oko 22$ sa alija. Bez dodatnih troskova. Prijatno sam se iznenadio.
Nemoj ni cimati carinuMeni stigao paket u zemlju, bio negde 5 dana (nije bilo nikakvih informacija) i sad pise da je u Meksiku?! To sve vidim na usps sajtu, na sajtu nase poste nema nista. A carinu, naravno, ne mogu da dobijem preko telefona...
Nadam se da je greška neka u praćenju, na trackitonline se pojavilo Serbia nakon Mexica ali pod zvezdicom i bez ikakvih daljih informacija. Sačekaću svakako ponedeljak pa ću onda dalje da gledam šta i kako ako se ne promeni ništa.Nemoj ni cimati carinu
Ili je lazni tracking ili su pogresili neki kod.
Postavi u temi o Pracenju rezultate trackinga.
Moguće da jesu, neko je već napisao da ako "broj" počinje na L (moj slučaj) i još par slova, nema praćenja kad uđe kod nas u zemlju.I meni je po usps pracenju usao paket u zemlju, bio na carini i prosao carinu ali ga nema u sistemu nase poste. Da im mozda nisu promenili broj ?
Original Sandisk SDDD3 Extreme high speed 150M/S PenDrives 32GB OTG USB3.0 128GB Dual OTG USB Flash Drive 64GB Pen Drives 16GBMože link?
Mene pitas za fles?I kako radi?
Pa kazem ti ok je skroz. Svidja mi se sto je bas mali, praktican. Ima otg micro usb za telefone. Exta korisna stvar, obzirom da sve vise posla zavrsavamo preko telefona. Usb 3.0. Na njemu pise brzina od 150Mbs. Sad bas ne verujem da je tolika, ali nije ni da kilavi. Mogu da testiram pa da ti javim. Jedino ne znam da li ce biti problema sto na laptopu nemam usb 3.0 prikljucak, pa ce to da limitira brzinu?Mislio sam da li uopste radi OK, nije nesto da su lazni kapaciteti skroz (tipa 500MB fleska, a formatirana kao 64gb), i da su brzine barem USB2.0 (znaci da mozes 30Mbps da citas i pises?)
Za velicine fleski sami proizvodjaci varaju previse. Kazu xGB, a cesto je to u stvari milijarda bajtova, a ne 1024^3 bajtova. I plus racunaju spare area, koji ne mozes koristiti. To je i za SSDove standardno.
Gledam da uzmem neki kapacitetno veci i gabaritno manji USB pa ovo moze doci u obzir ako radi OK![]()
Možda posle određenog broja porudžbina više obrate pažnju?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Alfa, nazalost siguran. Drugar je popasao da ga dhl zove da plati spediciju, nije hteo, ovi vrate paket iherbu, al mu iherb nije ništa para vratio jer je povratna postarina bila skuplja od vrednosti paketa...Mmmm, U Sure? Ja stalno imao popuste na iHerbu i uvek je PLACENA cena bila bitna.
Nisu kuponi ali jeste loyalty uvek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari