Pa tesko sutra da ce doci jer je subota. Meni paket kad prodje carinu petkom dobijem u ponedeljak.Ma stize, ali volim da mi neko potvrdi
Iznenadih se bas, jutros (za jucerasnji datum) bio status Car.pregled, a sad videh da mi je blizu.
Koji je telefon u pitanju i sa kog sajta?Hvala puno. Najvise me je interesovalo upravo to da li moze sve da se zavrsi elektronski.
U pitanju je carina beograd i carinik Jagoda
Interesu je me jos samo jedna stvar. Da li odmah nakon sto carinik ocarini ona prosledjuje paket posti?
Прва страна теме, тамо имаш скоро све што ти треба од информација...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ajd napiši kako se sve na kraju završilo. Baš me interesuje.
Ne znam po kom žrebu traže samo pojedincima da dostave fakturu, kad 99% telefona i ostale elektronike (koju obavezno carine) iz Kine stize bez fakture.
Ovoliko da čekaš a stiglo za 10 dana?! Kad nema carine stigne ti sutradan, a kad ima posle jedno nedelju dana, toliko je otprilike sad kašnjenje, što nije mnogo, jer je ranije bilo i 3 nedelje...Poyy ljudi,po prvi put sam narucio nesto preko pay pala i bogume nisam mislio da cu ovoliko da cekam.... U svakom slucaju narucio sam 8. aprila a na carinski pregled je stiglo 18. aprila. Malo sam citao i video sam da izgleda da cu morati da cekam barem 10 dana da bi se isporucilo nazalost. Nisam nesto upoznat koliko se placa carina i pdv na ovaj paket ,jedino sto znam je da je shipping free![]()
Hvala,danas mi je pao update !!!!!!
18.04.2016 10:07
Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
Gpc Beograd 10200
10200 Gpc Beograd
20.04.2016 08:45
Left postal office
Carina Gpc Beograd - 61200
20.04.2016 10:45
Left international place of exchange
Serbia RSBGCA
Serbia
jel ovo nagovestaj da cu uskoro dobiti paket?
Meni stigao neki paket sa gearbest-a, nije bio za carinjenje ipak prošlo 10dana dok je stigao do mene. Tako da ovo mozda važi za bg ns.Ovoliko da čekaš a stiglo za 10 dana?! Kad nema carine stigne ti sutradan, a kad ima posle jedno nedelju dana, toliko je otprilike sad kašnjenje, što nije mnogo, jer je ranije bilo i 3 nedelje...
Sent from my Oneplus One using Tapatalk
Možda tako nesto moze da se desi ako je veća kutija ili tako nesto, namene za carinjenje, ali kad otvore vide na nije, pa ti ne carine, ali opet je prošlo tu proceduru od nekoliko dana...Meni stigao neki paket sa gearbest-a, nije bio za carinjenje ipak prošlo 10dana dok je stigao do mene. Tako da ovo mozda važi za bg ns.
Sent from my m2 note using Tapatalk
Naplatili pdv i jos nesto 370 kinte, ruter je bio nekiMožda tako nesto moze da se desi ako je veća kutija ili tako nesto, namene za carinjenje, ali kad otvore vide na nije, pa ti ne carine, ali opet je prošlo tu proceduru od nekoliko dana...
Mada kad otvore obično naplate pdv pa makar i 200din.
Ali naravno opet zavisi i od pošte...
Sent from my Oneplus One using Tapatalk
Dakle ovako je teklo sve.
Poslao sam printscreen paypala, banke i narudzbenice sa coolicoola. Carinik je bila Jagoda.
Danas sam nazvao carinu i trazio sam carinika Jagodu koja se javila, bila je jako ljubazna. Reko sam joj ko sam i da sam poslao mail. Nasla je mail i procitala je iznos i rekla je da je paket izdvojen i da ce ga danas ocariniti na tu cenu koju sam joj dostavio. Tako da ce telefon biti sutra ili prekosutra kod mene.
Sad ima sledecu nedoumicu, a to je da li ce mi ovi na coolicoolu vratiti carinu posto sam uzeo osiguranje od carine.
Nema potrebe u svakoj temi kukati na sopstvenu državu. Svi smo svesni mana države u kojoj živimo ali nije najgora na svetu. Sa tvojim pristupom i pisanjem je ne činiš ni malo boljom.CG ne krade narod ko ova srbistanska tvorevina...
Nema potrebe u svakoj temi kukati na sopstvenu državu. Svi smo svesni mana države u kojoj živimo ali nije najgora na svetu. Sa tvojim pristupom i pisanjem je ne činiš ni malo boljom.
Do 150€ ne plaća se ni porez ni carina...
U Srbiji se PDV placa na sve, a carina iznad 50 evraA kako kod nas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari