hvala na infoSutra je kod tebe.
jel ima neko iskustva sa direktnim attackom na postara koji ti dostavlja odnosno postu da ne cekam eventualno jos neki dan dok se smiluju da dostave ili pozovu
jel ima neko iskustva sa direktnim attackom na postara koji ti dostavlja odnosno postu da ne cekam eventualno jos neki dan dok se smiluju da dostave ili pozovu
hahahaha..lepo lepo nema sta...elem da preformulisem...htedoh sutra pozvati svoju postu u prvomajskoj pa cisto da skratim vreme preuzimanja paketaNisam baš siguran šta si hteo da kažeš ali sam zato siguran da ako odlučiš da napadneš poštara posle možeš da se pozdraviš sa paketima a moguće je da će i policija da te poseti i pita za zdravlje...
A u svetlu nedavnih terorističkih napada, atak na poštu može jedino da ti donese titulu teroriste i ćorku bez prava glasa.
![]()
a mogu i u 8am kad krenem na pijacPa jedino da ujutru u 6am sednes ispred poste i sacekas postara da izadje pa ga zamolis za posiljku da ti uruci ako ju je zaduzio :d
Ja imam, ali je postar uradio direktan atak na moju licnostjel ima neko iskustva sa direktnim attackom na postara koji ti dostavlja odnosno postu da ne cekam eventualno jos neki dan dok se smiluju da dostave ili pozovu
BG carina GPC na kraju Ugrinovacke 17.3. u cetvrtak stigao na carinu,telefon RN3,preuzeo u posti u Glavnoj ulici u Zemunu 24.3Koji telefon tacno? Koja carina, BG? Koliko si cekao od datuma narudzbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari