Da, pa rekoh 2 mogu max. Airmail-om, DHL je preskup za njih (sem ako ne porucis 10ak komada ili vise).^ kolko vidim mogu i 2 avionom, ako se uzme 1 tegla ispadne samo 4e sa sve posiljkom. Hvala za preporuku, moracu da narucim, bas se pitala sta narucujete sa iherba al nikako da posetim sajt.
Legalno ne bi smeli (valjda?), ali ne prave problem nikada.Lekovi ne smeju da se kupuju, a vitamini?
Mozda kod mene ili kaficu u mojoj zgradi kad sam doneo za probuRapunzela radi BioVega u Hrvatskoj, a zakleo bih se da sam video i u Beogradu mada drugacija etiketa...
Trazi da ti posalje sa brojem za pracenje i siguran si. Novac ti svakako ne može nestati.Imam jedno pitanje. Planiram da narucim sat preko Ebay. Vrednost sata je oko 150$ Pitanje je koliko je sigurno da se ovde kod nas roba nece zagubiti odnosno da li mogu biti siguran da ce mi sat stici na adresu?
A recite mi da li se taj broj za pracenje dodatno naplacuje?
Uglavnom za posiljke preko 20,30 dolara bude dzabe. Ako nije svakako ti se isplati doplatiti dva,tri dolara za pracenje.A recite mi da li se taj broj za pracenje dodatno naplacuje?
Стигао преносиви пуњач од 13$ са GearBest-а након 15 дана, није подлегао царини иако је стигао у повећој коверти (да се зна, ако је неко у дилеми да ли да наручи због царине).
Стигао преносиви пуњач од 13$ са GearBest-а након 15 дана, није подлегао царини иако је стигао у повећој коверти (да се зна, ако је неко у дилеми да ли да наручи због царине).
Meni je danas isto stigla baterija sa Gearbesta bez ikakvih dodatnih troskova.
Meni prekjuče stigla pošiljka na carini, danas prošla carinu 61200.
A kod ovih na carini izgleda opet zastoj. Paket mi tamo od prosle nedelje....izgleda su svi otisli na godisnji odmor
7 dana trebalo posiljci da stigne iz USA, vec 8 dana ceka na carini (11003 IZMENIČNA POŠTA).
Kada sam nazvao da se raspitam receno mi je da je guzva.
Sreca njihova pa drze monopol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari