bSecurity
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2002
- Poena
- 660
Pismo sa carine. Zbunili su i poštara. A nisam rekao da je zvala (broj je dat u pismu) i objasnila o čemu se radi ali je nadrndani gospodin insistirao na tome da to tako mora. Sad razmišlja šta dalje mada je u stilu 'svaka škola se plaća'.
Meni je suludo da, i da je škola to naručila, treba neko da putuje za bg i bavi se papirologijom 'in person'. Pa nije naručeno na poštu u Savskoj.
U ovom slučaju carina je potpuno upravu i tu nema izuzetka. Naručila je robu imenovanu na adresu na kojoj se ta osoba ne nalazi. Znači da pojednostavim kada bi trebala bilo šta da dokaže nekim ID dokumentom (službenim) odmah u startu bi bilo utvrđeno da se radi o prekršaju davanja podataka koji nisu verodostojni adresi stanovanja tj. adresi gde joj je prebivalište.
@zeljko - U ovom slučaju i tvom odgovoru nisi upravu kada si spomenuo carinu, i totalno si pogrešio (nazivajući ih prigodnim imenima), nemam šta da ih branim, ali kada navedeš za neki službeni dokument koji treba da dobiješ sigurno ne navodiš neke "leve adrese" ili kada ti nešto stiže od banke, znate ja nemogu da podignem pošaljite mi tu i tu, ja tu radim, nema toga. Samo mi navedi kako će ona da priloži neki ID dokument prilikom preuzimanja pošiljke, a ono na adresnici stoji adresa škole, različito od dokumenta koji prilaže.
Poslednja izmena: