Kako sam sam sebe izmalerisaoStiglo mi je oko 15 paketa u Nemacku i nisu mi nikad ništa carinili i oporezovali. Vrednost paketa mi je bila od 20 do 100e
Nije išlo sa mog imena iz "zdravstvenih" razlogaAko si TI (zvanicno) poslao detetu (znaci isto prezime posiljaoca i promaoca), takvi slucajevi prolaze sa mnogo manje cimanja uvek, samo da nije nesto ocigledno za laziranje carine.
Gde je onaj se*onja od pre koji dan koji kaze da ovo ne moze da se desi na carini u EU?Kako sam sam sebe izmalerisao
Danas me zvali da e javim u Zoll i da pred njima otvorim paket odnosno onu PVC kovertu u kojoj je bila neka Nike trenerka za drugara.
Posto je proučena sa Aliexpress-a naravno da je divljak što mi je tip odmah i rekao ali će je poslati na expertizu da bi to utvrdili, nakon toga ide na unistavanje a meni dali potvrdu sa kojom od moje banke za 10-15 dana tražim povraćaj novca.
..i ja cekam od iHerba... Koliko naplacuju, jel salju neki racun na osnovu koga ovi carine??
Nisi pazio na casu i džaba njaškeGde je onaj se*onja od pre koji dan koji kaze da ovo ne moze da se desi na carini u EU?![]()
Sad mi pada na pamet da poručim u Bg pa da mi odozdo donese neko![]()
Pa nisam ja ni mislio na tebe, znaci, ti ne pratis na casuNisi pazio na casu i džaba njaške, dečko je pitao kako ide sa slanjem u Nemacku i ja sam mu samo rekao kakvo je moje iskustvo do sada a ne da to ne može da se desi jer pojma nemam kakvi su im propisi i stope carine.
To sam ja i tvrdioUglavnom sad su mi objasnili da sve što je divča a oni ga odaberu za kontrolu i to utvrde ide u mlin.
Ti si lud ***Sad mi pada na pamet da poručim u Bg pa da mi odozdo donese neko![]()
Naruci,pa ces videti kako ces proci,zavisi od velicine paketa,cene,da li je cena na paketu,i u paketu....Dobri ljudi,interesuje me procedura za sledece : Treba da narucim iz Kine mnogo raznih djinduvica tj raznih materijala od kojih moja sestra ovde iz hobiha pravi razne narukvice mindjusice djindjuvice i ostalo na ICE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari