Nastavak u vezi isporuke na PO box:
za par dana narasla tema prilično a ja nikako vremena da dogovorim :S: sorry,
Dakle, poenta ideje je da izbegnem situaciju da dođem kući i zateknem ceduljicu pa moram da se vraćam na poštu, što i nije neki problme, ono što mene više "muči" je da živim pored mašinske škole a svi znamo o kakvoj "inteligenciji" je ovde reč tako da ja hoću da maximalno izbegnem situaciju da mi poštar bilo šta ostavlja u sandučetu pre svega zbog pošiljki koje nisu praćene, jer ja uglavnom nisam kući kad on nosi poštu, ako ostavi u sandučetu velika je verovatnoća da će neki majmun uzeti to ili uzeti ceduljicu i baciti negde bezveze. Ove godine imam rekordan broj paketa koji nisu imali praćenje a nisu stigli, pre par meseci mi je nestao paket od 30-tak $ i ajd što sam izgubio tu lovu nego što je bio u pitanju limited proizvod i sada toga više nema i što sam ja računao na njega ...
U slučaju dažbina (poreza isl) u po boxu će ostaviti istu onu ceduljicu koju bi ostavili prilikom pokušaja isporuke samo što mi je ona u poštu nekako sigurnija nego kod mene u sandučetu onda samo s tom ceduljicom pređem na susedni šalter i podignem paket.
Nije mi problem da 2-3 puta nedeljno svratim na poštu i pogledam ima li šta, za praćene pakete to imam info pa znam kad treba da odem tj. kad me poštar nije našao kući ali nepraćeni paketi su problematični, jesu to sve sitnice od par dolara ali sve sam ja to naručio zato što mi treba i čekao po mesec i više dana da dođe, izgubio vreme a moguće i novac i na kraju ništa dobio nisam
Verujem da prodavcima neće biti problem slanje na PO box ali je pitanje kako će ovi na carini gledati na to...