Racunaju a na kraju godine stigne od poreske resenje ako narucis vise od 40 puta
09.05.2014 13:45:00 CN - 325000
15.05.2014 17:54:00 CN - CNBJSA Otprema
27.05.2014 13:30:56 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
27.05.2014 13:39:12 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
28.05.2014 09:01:41 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
Gledajucu gornji post, da li to znaci da cu ja svoj paket dobiti sutra, ili ne mora da znaci?
Jos nesto, da li se na intmail prati posiljka samo u Kini, bar tako meni pokazuje.
Koji je najbolju sajt za pracenje posiljke?
Једна молба, ако је неком стигао пакет преко преко малезијске поште јел може да окачи страну са 17track. Нешто ми дуго стоји на првом кораку.
Bili neki zemljotresi tamo, mozda zbog toga.E ovo je stvarno da covek poludi, ja se pitam sta rade braca grci sa paketom 9 dana, a paket jos juce napustio carinu i bio u mojoj posti samo moj postar nije doneo paket vec samo ostavio papirce a sutra ce mu biti ako ne zdnji ono bar jedan od zadnjih dana na poslu. Sve vreme je bilo nekog i on nije ni dosao da donese a napisao da je pokusao. Ali to je nebitno za vas, ono sto je bitno je da sam sve vreme mislio da braca drze paket 9 hebenih dana jer tu prestaje bolo kakav update za moj tracking broj, naime evo sta samo ima o statusu, prvi put mi se to desilo a narucujem preko 6 godina pakete iz Kine.
21.05.2014 10:21:00 GR - GRATHA Otprema
29.05.2014 14:17:55 11050 Beograd 22 Uručenje Ostavljen izveštaj
29.05.2014 15:02:14 11050 Beograd 22 Uručenje Na isporuci
Nema uopste status da je usao u zemlju, da je poslat na carinu da je sa iste izasao da je paket poslat u moju postu ma nista, sad pre 5 minuta onako bezveze pogledah u track checker program gde su mi sve posiljke kad ispise status da je ostavljen izvestaj.
BTW, sve lepo i pise koliko trebam da platim i sve e ovo mi se nikada nije desavalo, jeste bilo dva puta kad su ovi nasi sa carine ono ranije menjali brojeve to odavno ne rade a i na paketu pise tacno broj koji sam dobio od Kineza, a sto je najjace uopste ne pise da je bio na carini, naravno da jeste, ali...
Jel neko imao isti slucaj? Ili sam jedinstven i po ovome?
Dusmane, ne brinem se ja za njih ali odg na moje pitanje je krajnje glup i bezobrazan, svako moze da ti kaze procitaj forum.. Al za ovo moje pitanje bih stvarno trebalo da budem psiho pa da napravim tabelu svim ucesnika na forumu pa da onda kako koji napise da je nesto narucio stikliram i tako vodim evidenciju hhahaah.. Samo sam pitala koliko ukupno ste narucivali u poslednjih mesec dva i da li je istina ono za carinsku evidenciju?![]()
Bili neki zemljotresi tamo, mozda zbog toga.
pustili su je iz svajcarske, šta im znači to swiss post singapore, jel to švajcarska pošta u singapuru ili šta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari