pa ti produzi rok za cekanje ako nema paketa...za jos 60 dana ako hoces!
Kako ti se čini taj uređajčić, jel služi svrsi? Razmišljam da uzmem jedan, dobro ga je imati uz sebe stalno, ova današnja sokoćala se prazne mnogo brzo.
da nije tako svi bi mi na paketu pisali da vredi 1$.
Kako ti se čini taj uređajčić, jel služi svrsi? Razmišljam da uzmem jedan, dobro ga je imati uz sebe stalno, ova današnja sokoćala se prazne mnogo brzo.
Nisam ga jos probao, kada stignem kuci. Delovao mi je OK i kao Samsung baterija je unutra.
Lep je dizaj, ima indikator i svetlo. Meni je dosta da ima jedno punjenje, ali da bude OK velicine.
da li mozda jos nekome kasne paketi iz USA?.....ja kupio neku sitnicu na ebay-u jos 18 decembra(tj tad je poslata First Class Mailom,) i evo do dan danas nista....
i na kom sajtu pratite pakete (imam tracking broj,ali na ebayovom prozorcetu za pracenje zadnje sto stoji je: Processed through USPS Sort Facility Dec-22-13, 14:26 PM, CHICAGO, IL 60666)
ali da nije mozda razlog za kasnjenje bozic koji je bio u USA 25 decembra,pa nova godina,pa nas bozic (i neradni dani kod nas)??....(ja se time kao "tesim")
btw,ne znam kako to da nece da salju iz USA u EU,ja do sada sta god da sam kupio iz USA (od kako je uveden PayPal kod nas) stizalo mi je za 15-25 dana NAJVISE,poslato njihovom USPS First Class postom....ovo je prvi slucaj da nesto ne samo kasni,nego i ocegledno bude neazurirano to stanje sa pracenjem paketa,pa mi jos stoji gde je paket bio 22 decembra...
Ne mora da znači. Meni od nekih ~40 pošiljki 2013 godine ni jedna nije zalutala niti se izgubila. Zadnja je bila baterija za laptop vrednosti oko 65 evra, poslata bez TN iz HK, ipak stigla i pored svih praznika i Nove godine. Malo manje od polovine od svih pošiljki je bilo bez trackinga.
Kod mene druga situacija, imam TN ali 10 dana ga nema u sistemu, sa rb pocinje, sa cn zavrsava i status na 17track non stop mu je not found...jel moguce da ga kinezi nisu uneli ?
Ps. Da nije neki bajat tn, od pre 2-3god, pa ga zato ne nalazi..?![]()
Lako. Iz sopstvenog iskustva sam shvatio da svaki USA trgovac ima svoju politiku za slanje robe u Srbistan, bilo da je "solista" ili je na Amazonu ili eBay-u - od toga da li uopšte hoće da šalje, pa do cene poštarine. Prošle godine sam iz gomile USA dilera auto-delova "odvojio" 7-8 koji imaju deo koji mi je trebao, šalju Worldwide i imaju Srbistan na spisku. Naručio od jednog - ništa, od drugog - ništa itd. Prosleđena im je moja narudžbina otprilike iz istog software-a i kod svih je pisao status "pending". Onda sam slao e-mail-ove da vidim o čemu se tu radi? I svi osim jednog su odbili da mi pošalju taj deo (malecka kutijica centralne brave cca. 150 gr), a i taj je sutradan posle "konsultacije" sa FedEx-om rebnuo poštarinu 76$, na čemu sam mu se zahvalio. Ovi "tekstilci" recimo ne šalju od 01.01.2013. robu u zemlje EU (što im i piše na homepage-u, samo ja nisam odmah primetio) itd. Svako ima svoju "priču", koju ću ja shvatiti kada shvatim kako to nečija lova "miriše", a nečija "smrdi"? Al' dobro, ne može mi baš sve biti jasno...![]()
Nisi imao srece, naleteo si na *****e.
"Solista" iz Jute mi je poslao knjigu 31.12, stigla 6.1. Rekao sam mu da je obicno oko 12$ slanje, na sta je covek rekao da nema problema, da uplatim +10$ na objavljenu cenu i da ce poslati, sto je i uradio ekspresno.
Zavisi od pojedinca...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari