Evidentno je Kinez lagao za broj. Zbog toga, a i zato sto nije hteo da odgovori na e-mail, sam mu i dao losu ocenu. Slazem se da mu 2$ uštede (na 6$, koliko su koštali ti kablići za pedale) nikako nije malo. Da to nije stiglo danas ili sutra, morao bih koliko prekosutra da otvorim dispute, jer je ostalo manje od 5 dana do isteka njegovog roka od 27 dana. Izvukao se Kinez u fotofinišu...
Srećna okolnost je što se i nisam baš mnogo nervirao zbog tih 6$. 
Ono što mi najviše smeta kod svih njih (ne samo kod Kineza) je što i u najregularnijem slučaju, kada zaista žele da odgovore na e-mail, nema šanse da prođe manje od 3 dana (i to radna) dok ne napišu bilo šta. Sada sam tek video da sam i u novembru pretprošle godine morao da šaljem e-mail Amerima za farmerice, jer je i tada kasnio paket više od 5 dana preko roka od max. 10 dana za USPS Priority Mail. Dok su se oni smilovali da napišu kako je "kašnjenje normalno za međunarodne pošiljke", došao poštar i ubacio veliki koverat u sanduče.
Sada to isto (i od istih) čekam od 14. decembra prošle godine. Ponovo sam im poslao e-mail, ponovo ne odgovaraju (verovatno će odgovoriti kao i tada - kada im padne na pamet), a biće dobro ako budem imao sreće kao i tada...
Ono što mi najviše smeta kod svih njih (ne samo kod Kineza) je što i u najregularnijem slučaju, kada zaista žele da odgovore na e-mail, nema šanse da prođe manje od 3 dana (i to radna) dok ne napišu bilo šta. Sada sam tek video da sam i u novembru pretprošle godine morao da šaljem e-mail Amerima za farmerice, jer je i tada kasnio paket više od 5 dana preko roka od max. 10 dana za USPS Priority Mail. Dok su se oni smilovali da napišu kako je "kašnjenje normalno za međunarodne pošiljke", došao poštar i ubacio veliki koverat u sanduče.