E pa to je lutrija, i to ti niko ne moze reci koliko ce obracunati, ako ti obracunaju vise ne primaj paket vrati ponovno carenje i ponesi im izvod iz banke, PP, sta god imas da potvrdis cenu koju si platio, a ukoliko ti ne udare PDV ili bude manji nego sto treba cuti i uzivaj.
kako ne znate sta sam porucio, pa svuda pise, roba sa intimategadgets.com, ne mora do detalja da objasnjavam, ali prozvali su me bili lubrikanti tesko da moze biti svercovanje jedne stvari teske 100-200g vredne 19 dolara..
13.09.2013 08:02:31 11003 IZMENIČNA POŠTA Otprema
17.09.2013 09:16:00 CN - CNBJSA Prispeće
iz srbije za kinu stize za 4 dana kao sto vidite a iz kine za srbiju 2 meseca treba![]()
Danas stigao paket...cutim i uzivam. Dosao postar, kaze ne treba nista da se plati, me happy
Paket se vratio jer ja nisam hteo da platim 2000din pdv/carine za predmet koji sam platio 19 dolara samo zato sto su oni tako procenili. Poslao sam im paypal izvod, izvod iz banke, sve moguce invoice istampao i to prosledio na preko 20 strana i nista...
Kakva je situacija ako se naruci nesto sa aliexpressa sto kosta 70$ i stize onom besplatnom kineskom postom? Placam samo carinu i ptt? Ili?
meni je danas stigao telefon. placen na pandi 250usd, moram da platim 977 u posti. sutra ujutru cu preuzeti paket. verovatno su prihvatili cifru sa kutije za stvarnu.
Ajde kad podignes posiljku i ako nije tajna napisi neki detalj koliku vrednost su stavili i koji opis robe (telefon, mp3 plejer...) itd...
na paketu je pisalo 20$ office suplies. Paket je otvoren i procenjen na 50$ pa je carina ~870. Naziv proizvoda je android. Znaci da su shvatili da se radi o telefonu i ispali izuzetno fer (jedn veliko hvala usput)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari