Odgovorio Amitful. Nakon prepucavanja i slanja slika, videa i trazenja od njega da drzim power dugme 3 sekunde (power dugme je slide, ide levo desno, nema sta da se pritisne), ovo mi je odgovorio :
Ambitful tech support
Hi friends, I'm very sorry, my colleague just replied to me, saying that this situation can only be sent back to the Chinese factory for inspection and maintenance.
Friends, can you first ask the local logistics provider how much is the shipping cost to send back to China?
Or, go to a nearby repair shop to see what the problem is and how much is the repair cost?
Ja:
I will be to expensive if I send it for repair, this items costs 40$ and I paid 27$ to customs for it by their mistake.
And I will need light for recording wedding in Sunday, this light is working but I cant see battery level or anything on LCD, I completely discharged it like you said and it's recharging now, but I dunno when it's going to be full.
Can I ask Dispute to reduce price of item cause it's not working properly ?
Ima li neko iskustva sa dispute na Aliexpresu?
Pisao sam i nasoj carini preko ovog obrasca, ne pada mi napamet da placam jos 500 din. u posti za zalbu i da gubim vreme sa njima.
www.carina.rs
Tekst za carinu:
Poštovanje, juče mi je pristigla pošiljka sa Aliexpressa koje je ocarinjena na pogresan predmet, vrednost robe je ocarinjena na "Ambitful A1 RGB" a naručen je "Ambitful A1 Mini RGB" . Vrednost predmeta koji sam platio i koji mi je stigao je okvirno 4000 din a predmet koji je naznacen u deklaraciji je 8407,57 din.
Broj Deklaracije : 10493002164.
Na osnovu deklaracije mi je naplaćeno 2690 din umesto 800 i nesto dinara pošto predmet ne premašuje kvotu za carinjenje, carina nije ni trebala da udje u obračun, samo porez, koji je postupak, šta trebam da priložim za povraćaj novca.
Hvala.