Šta je novo?

Carina na posiljke [FAQ u prvom postu]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
otvaranje i pregled pošiljke

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Koji kurs se gleda prilikom carinjenja, srednji kurs na dan carinjenja, na dan kupovine, ili na dan prispeća u Srbiju?

Post expres presumerava pracenje na postin sajt. Dok track17 bolje precizira. hmmm

HITNO
Poslao sam predmet za USA.
Da li moze da se prati sa nasim kodom na USPS sajtu?
hvala

Ako broj počinje na C ili E onda može, R su ljudi prijavljivali da ne radi.

Jel ovo bilo na carini? 18 dolara sam platio stvar da bi se vuklo ovoliko
8d67640fdc8f42a00f0debb4cb148a3f.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Hocu nesto da narucim iz UK, cena je 300$ i free shipping je, koliko mogu da ocekujem da platim carinu kod nas?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Oko 10.000 do 10.500 dinara (carina i pdv, sa otvarenjem paketa na carini, poštanskih usluga naše pošte i uplata para na račun carine - sve plaćaš poštinom kuriru).

Poslednja izmena:
ako nije dhl ili drzga kurirska služba onda je druga računica [emoji23]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Mhm u redu, hvala.
Iz Londona pise da salju: UPS, Royal Mail i Parcel Force.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Evo je i meni danas stigao paket iz Kine, poručen 28.09. Plaćen 6,5 a procenjen na 10 USD.

Znači nekih 55 dana od momenta kupovine. Najduže do sada.

Koliko je trenutno zadržavanje na carini? Paket mi je pristigao 15.11 i još uvek se nalazi na carini.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Pogledaj moj post na prethodnoj strani, to je status od jutros, nekih 7 dana je vec tamo.

Stigle mi slusalice od 18.99 dolara. Treba da platim carini 1259 din......Ovo nema nigde ovakav lopovluk...BG.....

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Bas bzv, ja sam narucivao i jeftinije i skuplje slusalice i nisu isle na carinu.

Zato najbolje slati odma mail carini, bolje nego da oni procenjuju..
Koje su slušalice u pitanju? Jel im to realna cena ili je veća? Koliko vidim oni su ih procenili na nekih 5000din

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Screenshot_2019-11-23 Праћење пошиљке.png

Jel ovo RSBEGC znači da je na carini, pitam pošto bih slao mejl o plaćanju da ne precene?

Poslao sam mejl za svaki slučaj, da ne čekam.

Poslednja izmena:
Nije to carina, pisace kad bude i ako bude...
Evo sta znaci to RSBGC

RSBEGA - Beograd 11003 EMS

RSBEGB - Beograd B 11003 PI

RSBEGC - Beograd C 11003 Letters

RSBEGD - Beograd D 11003 Bags

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Hvala na pojašnjenju.

Pih, šta da radim...kada bude pisalo carina da šaljem opet mejl?

90% će ići pošto je Ugreen risiver-transmiter u pitanju i plus je u kutiji.

Poslednja izmena:
Ljudi dosao mi predmet na koji sam platio carinu 7000 din. Iz kalifornije GARMIN kamera za kola placena 270$ sa prevozom. Morao sam da je vratim jer nije radila kako treba a oni su oficijalni prodavcai. Uskoro cu vam reci koje muke da uzmem novac nazad...

Na jednu masku za telefon, sam potrosio bukvalno 4 meseca. Dva puta porucivana od dva različita prodavca, oba puta nije stigla posle 60 dana. Pitam ga da li ce dati broj za praćenje ako narucim dve, kaze hoce. Narucim, da mi broj za pracenje u Kini hahahaha

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Pa nije te slagao[emoji23]

A ovo za slanje maila carini, to je uzaludan posao šanse da pročitaju i uzmu u obzir su nikakve.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa nije te slagao[emoji23]

A ovo za slanje maila carini, to je uzaludan posao šanse da pročitaju i uzmu u obzir su nikakve.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Što se mene tiče nisi u pravu, odgovorili mi posle 17 minuta posle mog poslatog mejla...e sada da li sam imao sreće ne znam, prvi put sam im pisao.

Vidim lepo rokaju po dzepu ovih dana,jeste li sigurni da ima efekta u slanju potvrde o placanju?Ako da... da li je bolje da sacekamo da stigne na carinu ili odma po dobijanju broja poslati na mail carine?Predpostavljam da sam u plusu sto se tice procene carinika, ali u zadnjih 6meseci sigurno nisam malo malo pa me oderu i to onako fino...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno