Vise ovakvih korisnih postova, a ne gluposti "nema mi ga paket cekam od tad i tad...". Bilo bi dobro da neko ovako detaljno napise i proceduru za vracanje oaketa nazad u Kinu na reklamaciju i sl stvari...Zdravo,
Evo ispricacu vam moje iskustvo i postupak pri zalbi na carinjenu robu.
Naime procenjena vrednost telefona je bila 150USD, a stvarna vrednost 89USD. Za placanje je bilo oko 5400din sto mi je bilo neprihvatljivo da platim vise 60% vrednosti telefona. Na carini je bio 9 dana. Nisam prihvatio vracen je telefon u postu kao neurucena posiljka. Od tad imate 5 dana da pisete zalbu ili da preuzmete ili da se vrati nazad.
Zalbu otkucati i nasloviti na Carinska ispostava Pošta Beograd; Ulica: Ugrinovačka 210b, Zemun, 11084 Beograd. U prigovoru napisete po Prijavi/Sl. Br. (to slikajte papir koji Vam postar donese da vidite, takodje cete da vidite koja osoba moze da ide na crnu listu za pogresnu procenu) . U prigovoru napisete zbog cega se zalite i sta prilazete. Ja sam dostavio izvod iz banke, screenshot sa Ali naloga koliko je placeno i trenutna cena sa sajta prodavnice na Ali-ju. To sve odnesete u postu sa uplatnicom na z.r. 840-742221843-57 na iznos od 440 dinara i poziv na broj 97 50016 . Polja na uplatnici standardno, administrativna taksa-prigovor, za primaoca stavite CI Posta Beograd i gornja adresa Ugrinovacka.... To posta zahefta i vrati istog dana na carinu. E onda sam cekao 14 dana da mi stigne koverat sa izvestajem da je prigovor prihvacen i da su bla bla sazvali komisiju i da je ustanovljeno da su pogresili. Ako zelite na taj izvestaj i tu cenu novu da se zalite tad je 1620 dinara zalba.
Telefonu je trebalo dve nedelje da stigne u Srbiju iz Singapura, a po carini se vuce mesec dana i jos nije stigao.
Mene neko zeza ovde
https://prnt.sc/fjg5qw
Nit je postar dolazio nit sam nasao izvestaj u sanducetu...
^Ako se posiljka vodi kao paket onda je obicno nose kuriri PostExpresa. Posto uglavnom ne poznaju zgrade gde isporucuju posiljke (ili ih mrzi da traze gde je sanduce) cesto obavestenja ostavljaju bilo gde.
Da li su ti vratili uplacenu administrativnu taksu za prigovor?To posta zahefta i vrati istog dana na carinu. E onda sam cekao 14 dana da mi stigne koverat sa izvestajem da je prigovor prihvacen i da su bla bla sazvali komisiju i da je ustanovljeno da su pogresili.
Zdravo, prvi put da mi se nesto ovakvo dogodilo pa da podelim sa svima.
Narucio sam iz jedne radnje 2 puta po 2 majice, i zamolio da mi posalju sa par dana razmaka, da mi slucajno ne odu zajedno na carinu (za svaki slucaj, znam da to ne rade ali ipak). Prvi je stigao, odlezao na carini 8 dana + dan tamo, vamo dok su doneli, i naplaceno mi je 600RSD, sto je ok, jer je vrednost paketa bila oko 50USD. E, drugi je stigao par dana kasnije na carinu, i isto tako ostao 8 dana, i stigao bas danas, samo sto sam platio samo 100RSD. Paket je stigao otvoren, sa onom zutom trakom, i na njemu je pisalo da je oslobodjen carine. Obicno kad nesto ne carine, uopste ni ne ode na carinu a ni na otvaranje. Vrlo cudno, samo su bezveze zadrzavali, a da ne govorim o tome da uopste nisu dosledni nekim pravilima, ako ih uopste imaju.
Citaj post iznad tebe
Takse se ne vracaju. Cak i pogresno uplacene ne znam da li bi ti vratili![]()
Bg carina,jel?Ja mislim da sam zavrsio za porudzbinama. Zadnjih 4 ili pet paketa, vrednosti nekoliko dolara (1-5) sve ocarinjeno. Juce mi stiglo zastitno staklo za displej fotoaparata, vrednost 2,2 dolara, naravno otvarano i ocarinjeno. Mater vam opletem lopovsku.
Alo MAJMUNCINE RETARDIRANE sa carine, sta moze biti u paketu tezine 50g pa da se to otvara i carini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari