Mogu li ja da podjem kod nekog kineza u gradu da vidim moze li on sta da pomogne?
Uzeo sam ja, BG carina, prošlo bez dažbina.Jel narucivao neko Raspberry Pi 2 sa Alija, zanima me zbog ovih derikoza, koliko bi bile dazbine?
Da li vam se desilo da pošiljka bude registrovana na stranom servisu za praćenje a kada stigne u Srbiju, ne bude registrovana na poštinom sajtu (http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp) ?
Na američkom usps.com stoji informacija "custom clearance complete", znači prošao carinu a na poštinom sajtu ga nema niti stiže kod mene. A do sada se uvek pojavljivalo i na poštinom sajtu.
Hvala ti na informaciji. Da, u decembru je još radilo... Sada ne prikazuje, ne znam što su prestali.da od skoro je pocelo, brojevi za pracenje posljka iz SAD rade na usps i pre su radili na postinom sajtu srbija ali od skoro vise ne
Hvala ti na informaciji. Da, u decembru je još radilo... Sada ne prikazuje, ne znam što su prestali.
"Законом о буџету за 2015. било је предвиђено да се на име царинских дажбина наплати 29,2, а наплаћено је 33,39 милијарди динара, што је 14,37 одсто више – каже Томић. – Уместо „задатих” 292,1 милијарде динара, колико је требало да наплатимо на име ПДВ-а од увоза, наплатили смо 315,4 милијарде или 7,98 одсто више."
Ja ne vjerujem da se covjek ovim hvali -_- No, kad se niko ne buni ...![]()
"Законом о буџету за 2015. било је предвиђено да се на име царинских дажбина наплати 29,2, а наплаћено је 33,39 милијарди динара, што је 14,37 одсто више – каже Томић. – Уместо „задатих” 292,1 милијарде динара, колико је требало да наплатимо на име ПДВ-а од увоза, наплатили смо 315,4 милијарде или 7,98 одсто више."
Ja ne vjerujem da se covjek ovim hvali -_- No, kad se niko ne buni ...![]()
sve ukupno msm da je 32% na cenu fona laptopa, e sad kakve si srece mozda prodje i bez carine.
Kolika je carina na tehniku? Planiram da uzmem laptop preko bare pa me interesuje.Koji su sajtovi dobri(USA) za kupovinu laptop-a?
Sent from mTalk
Da li mi je mozda isplativije da narucim na CG oneplus2? Jer kao oni imaju prag do 150€
Da li mi je mozda isplativije da narucim na CG oneplus2? Jer kao oni imaju prag do 150€
GrrrrrrrUpravo stigao Bluetooth zvucnik. Neostecen, ispravan i sto je najvaznije prosao sam bez carinePorucio ga 24.januara, shipped 27.januara, stigao 18.februara. Poslat preko holandske poste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari