Postari otvaraju pakete, ne carinici oni samo carine ili ti odredjuju sta se koliko i da li se placa.Meni je danas stigao paket 150din a pise ne podleze carini i ulepljena je koverta.
Pakete otvara carina a ne posta.
Upravo....Čitam sad malo temu da vidim da li se iole ubrzala naša Carina, i ne verujem da na zadnjih pet i kusur strana diskutujete o njegovih 400din... :O
15 dana minimum, i nece te obavestiti porukom.Odlicna novost. Hvala puno
Zezaj se ti, Sladoledu, ali ovo ce doci kod nas jako brzo, ako se ne pazi!![]()
Pa u tome je samo dodatni problem, a ne smanjenjeNe bi ovi nasi znali da implementiraju sve to
Uzeo sam Telefon sa sajta 234buy.fr . Telefon poslat Holandskom postom. Holandjani precrtali kinesku deklaraciju da je rec o poklonu, i napisali da je rec o celluar phone ( mobilni telefon) i da je vrednost 10$.@slavisa
Sa kog sajta si uzeo Meizu MX4?
Sta ti pisalo uopste na carinskoj deklaraciji kad samo 1000din uzeli.
Meni u Intesi na Slaviji rekli da moze iz inostranstva da primi novac bez problema (ukljucijuci i povracaj). Samo mi nisu rekli u prvi mah da ce 15ak dana trebati.novost je zato sto nesposobnjakovici u intesi ne znaju da visa moze da primi povracaj... sve sam na tezi nacin naucio i sebe,a bogme i njih \o/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari