Cekaj ne branim ih, ali objasni ti sad meni evo ja sam malo rpiglup

kazi ti meni na koji nacin od da TACNO i nedvosmisleno utvrdi koliko je ko platio taj paket koji mu je stigao?
Ima tri resenja:
a)Prihvati cenu sa paketa(nekada to urade, nekada ne, naprosto pomisle da to kosta vise, ili potraze i nadju taj predmet po vecoj ceni jer nece valjda on sad da trazi najmanju cenu svakog paketa kojeg carini, naprosto da rade tako kukali bi svi sto im stoje paketi na carini po mesec dana)
b)Ne prihvati jer mu se ucini nerealna(posiljalac nije obezbedio fakturu kojom se nedvosmisleno vidi koliko je placeno)
c)Prodavac sa paketnom posalje fakturu i obracunavam mu se po toj fakturi(kad se paketi salju iz pravno, ekonomski i na svaki drugi nacin uredjenih zemalja FAKTURA uvek postoji)i nema da brigas....
E sad kazi ti meni kako oni da utvrde tacan iznos, ako nema fakturu. Jer ako ako naplati manji PDV tako steti drzavu odnosno buzet republike Srbije, on je zaduzen da ga po zakonu "puni" naravno na zakonit nacin e sad sto ti nisi omogucio njemu da on to uradi nego mora da nagadja to nije njegov vec tvoj problem, ne mozemo se ljutiti na njih.
Dakle budite realni(mada vecina niste) nije ni njima lako jer ih ti isti Kinezi dovode do toga, ajde sad nek mi neko kaze da li je imao problem sa paketom koji mu je recimo dosao iz USA, GB... koji su imali fakturu, da li je nekom obracunato veci PDV od osnovice koja je naznacena na istoj, NIJE, po tome vidite da ne kradu ali morajud a znaju tacnu cifru.
Jeb ljudi to je realnost, nisu oni krivi nego mi, tj. oni od kojih narucujemo tj. Kinezi.
pozz svima