byMaX je napisao(la):castore, S2 IS ako ne racunamo zoom, nije mnogo upotrebljiviji aparat od A95, recimo. Mislim da ni ne pravi bolje slike...! AKo ne zelis filmove ni UZ, a ni sjajne slike, A95 je odlican za tebe.
driver je napisao(la):Ma pogledaj 30fps posle toga, da vidish koja razlika![]()
byMaX je napisao(la):castore, S2 IS ako ne racunamo zoom, nije mnogo upotrebljiviji aparat od A95, recimo. Mislim da ni ne pravi bolje slike...! AKo ne zelis filmove ni UZ, a ni sjajne slike, A95 je odlican za tebe.
Filip17 je napisao(la):Informacija iz ProFoto da u toku naredne sedmice snabdevaju svoje prodavnice sa S2-iS
canon ne proizvodi baterije to su samo nalepnice unutra su verovatno Sanyo ili Panasonic celije, sto znaci da su dobre ali mozes da prodjes jeftinije u Srbijicicastor je napisao(la):Ne znam da li ste gledali slike napravljene sa S2. Ako niste link je tu.
Ima li neko ideju kakve su Canon-ove baterije i punjač? Da li uzeti Canon-ov punjač sa baterijama ili nečiji drugi? Inače, cijena punjača sa 4 baterije je 49 dolara.
Filip17 je napisao(la):Informacija iz ProFoto da u toku naredne sedmice snabdevaju svoje prodavnice sa S2-iS
Zasto??Cak tvrde da su im stigli i da je u toku formiranje cena,provlacenje sifre tralalaComet Hunter je napisao(la):Ovo je mnogooo sumnjiva informacija
Filip17 je napisao(la):Zasto??Cak tvrde da su im stigli i da je u toku formiranje cena,provlacenje sifre tralala
ima-li-koga-tu je napisao(la):ona fora da moze da napravi fotografiju u punoj rezoluciji, a dok se snima film...je stvarno necuveno dobra.........
bravo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari