||NeX|| je napisao(la):Evo boje nestalo na 230 stranica.
A javim vam kad nestanu 4 crne.
Ali izgleda da je ca. 170 stranica njima maximum.
daddy je napisao(la):Bump za ovo. Dajte neki link ka ovome aki ga ima. Meni je kombinacija Fuji s 7000 + Pixma ip 2000 = extra print fotke a4, pitam se sta sve moze onaj jaci model - bese 4000 ? Inace niko mi nije odgovorio gde za 1100 din original ketridzi ?
Tnx
Imaš u drajverima opciju da resetuješ brojač, tj. da mu kažeš da su kertrirdži puni, pa probaj to. Problem može da nastane i ako posle zamene iz nekog razloga brojač nije resetovan.Dorry je napisao(la):Toner od stampaca mi je prikazao pola tonera, a nisam ni 50 stranica istampao, a te koje sam istampao, sve sam na draftu... Cuo sam da ima neki BUG - ne detektuje koliko boje je ostalo u toneru...
wiz011 je napisao(la):Imaš u drajverima opciju da resetuješ brojač, tj. da mu kažeš da su kertrirdži puni, pa probaj to. Problem može da nastane i ako posle zamene iz nekog razloga brojač nije resetovan.
Tamo gde su sve one opcije (čišćenje glava, dubinsko čišćenje glava, podešavanje glava...). Ne mogu sad da ti tačno kažem pošto posle raspada sistema još nisam instalirao drajvere za štampač. Ja imam Pixma 1500 ali pretpostavljam da i ostali imaju slične opcije.Dorry je napisao(la):Ajde reci mi plz gde je to, da li je mozda u properties?
pavlex je napisao(la):da li neko ima iskustva sa novom serijom CANON stampaca sa oznakom Pixma?
Cuo sam da su jako dobri,ali me interesuju utisci od korisnika. mislim na Pixma stampace,one malo bolje. hteo bih da kupim tako nesto
Dorry je napisao(la):Misli se na to da moze da stampa po printabilnim medijama (CD/DVD), tj direktno, a naravno moze i papir. Evo kako to izgleda u praksi (Google Images):
http://www.digitalmediathoughts.com/images/printable-cd-big.jpg
||NeX|| je napisao(la):Jesi siguran?
kUdtiHaEX je napisao(la):I mene zanimaju iskustva sa dopunjavanjem jer su C, M i Y pri kraju :0)
||NeX|| je napisao(la):OK, a koliko komada može se u full color odštampati sa tim "arsenalom" tonera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari