Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Zvuk kalaša u COD4 je original. Znači isto se čuje kao pravi kalaš. Overall zvuk u COD4 je domaći zadatak za ove iz TA.

Brate, ono nije ni prineti kalashu;)
Sva oruzja zvuche kao vazdushare:p

a vi ste svi u ratu bili pa znate kako koja puska zvuci :D

Zombies rules! :D Cilj je prebaciti 25 runda. :d

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    211.2 KB · Pregleda: 183
Poslednja izmena:
Ljudi zaboravite na te fore sa disable-ovanjem unimodem device.Ja sam probao sve od drajvera za zvuk pa do toga sa "ubijanjem" u device manager-u i ne radi(unhandled exception error je konstantno izlazio).Imam i poslednji DirectX update iz avgusta.

Ah da ,da ne zaboravim sta je upalilo :D :

Link:
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=52&t=48355

Ovo je kod mene jedino resilo stvar.Sound acceleration sam vratio na full u control panelu i sve radi extra.Inace racunar je [email protected],2GB DDR2,3850 OCed.

sta ja treba da uradim sa ovim(na ovoj stranici kad se registrujem)

za kolegu kinga ispod

Odeš na tu putanju, imaš samo servercache.dat. Napraviš folder players, u njemu folder profiles, u njemu napraviš tekstualni fajl active.txt i upišeš u njega ime za profil. Napraviš u tom folderu C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles još jedan folder, koji se zove kao ime tvog profila

znači npr

imaš folder C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\king
a u folderu C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles imaš fajl active.txt gde piše king samo

Ovo resava problem.

Hvala puno. Ziv bio.

Meni je ovo extra zabavno :), bolje od četvorke.

cod5 odlichan, vrhunska pichnjava i praktichno ono sto sam ochekivao od ovake pucaljke, gameplay prepoznatljiv, AI sjajan - odusevih se kad videh kako reaguju saborci, znachi bacim bombu i pogodim tenk, bomba se odbija i vratja meni pod noge a saborac urla shieeet skache na bombu i baca prema okupatoru, ja u shoku :zgran:

co-op probali preko hamachi-a na veteran tezzini kad sve prshti, kad te pogode i padas onda te kompa spasava ili game over, fantasticno!
za multy nema servera vetj mora preko konzole-connect, makar kod mene tako

da je grafika za nijansu bolja, od mene bi cod5 dobio chistu 9 :smash:

Probao sam malo onaj zombie nivo na kraju, iz 4-5 puta dosao do VI nivoa, "a b v g d dj, kad je dosao do E, kaze E do qrca i baci bukvar :d", mislio sam da je to nesto zanimljivije.

Konacna zakljucak je: jeste ovo CoD igra, ima tog smeka, ali ponekad u premalim dozama :).

Tek sam je danas instalirao i kada nakon new game izaberem nivo tezine nista se apsolutno ne desava tj. ne ulazi u prvi nivo, vec samo stoji.

Nista ne vredi, samo stoji i dalje taj ekran sa new game, select level i back dugmetom.

Sto se oruzja tice realnije se ponasa ovo u WaW nego u cod4, zvuk je losiji i to im nijesam oprostio al to palamudjenje na ww2 nema nikakvog smisla jer ovo je sirova pucacina sa akcentom na multipaly i meni kao dugogodisnjem igracu cod seriala nije bitno kad se taj rat vodi, bitno da se roka.. Oko gameplaya, najbolji je bio cod2, pravi igraci znaju;), a ovi koji pricaju za cod4 da je toliko bolji nek dodju na jednu partiju da im pokazem koliko se nerealno ponasa oruzje, pa scorpionom dajem headshot s kraja na kraj mape, sta reci...

Skinuo sam danas igru instalirao i sve po redu kada ono:single player da mi new game klik tu izaberem nivo tezine a ono me vrati ponovo na new game i tako do sutra da li se nekom to desavalo

Pah bolja grafika i zvuk to se jedino i menja svakim nastavkom radnja manje vise..:d
kampanja je mogla malo opsirnija biti ... :wall:

Blah obrnuh i ovaj deo...nishta posebno..snajperisanje u stilu Vasilija Zajceva i filma Enemy At The Gates je vec vidjeno...

Borba tenkova takodje....

Borba avionima takodje ali ovde je ipak malo bolje odradjeno nego u drugom delu COD-a ili je to bilo u United Offensive?

Zauzimanje i postavljanje zastave na Reichstag isto tako vidjeno....

Jedno te isto se vrti milion puta i jedino shto se menja je grafika i ime igre....

Multiplayer je klasichan rip-off COD 4 multiplayera samo u WW2 okruzhenju....

Sve u svemu shto kazhe Homer Simpson: BOOOOORIIIIING!!!!!!

Jedine 2 stvari koje su mi se koliko toliko svidele u ovom delu su borbe sa japancima i glas Jacka Bauera :d:D odnosno Kiefera Sutherlanda.....

Normalno je da sadržaj već viđen. Da su napravili drugačije, niko ne bi igrao. Išli su na provereni recept i po meni napravili uspešnu i zabavnu igru. Kada su najavili da će četvrti deo da bude moderno ratovanje svi su kukali za WWII, a sada obrnuto. Što se mene tiče, vrhunska zabava!

Da se dovezem na ovaj problem koji ima dragosavljevic, dakle, instalirao sam COD 5, hteo da odem u dir koji treba da bude tu, nije ga bilo, napravio sve po uputstvu, cak skinuo i cfg za otkljucavanje levela, i nistaaa :). I dalje glupi problem da ne mogu da se pomerim od izbora misije i nivoa tezine. Ne znam da li ce mi onaj patch od 318 MB pomoci?

Mene cudi zasto pri instaliranju samog COD-a nije napravio dir Activision u Application data, ok, napravio sam ja sve lepo sam, ali ne menja situaciju, napravio active.txt i dir imenovan kao user, nakon toga nasao i cfg koji otkljucava sve nivoe, i ni to nije pomoglo. Chesh chesh...

Mene cudi zasto pri instaliranju samog COD-a nije napravio dir Activision u Application data, ok, napravio sam ja sve lepo sam, ali ne menja situaciju, napravio active.txt i dir imenovan kao user, nakon toga nasao i cfg koji otkljucava sve nivoe, i ni to nije pomoglo. Chesh chesh...

Isti problem i kod mene!!!
S tim sto ja imam windows black, pa kod njega nema C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data.... zbog wina, drugaciji je, pa sam sve to pravio u program files??!!!
Daj bre ljudi pomoc!

Citiram korisnika: OCz od 11.11.2008., 16:57
Neki su imali problem sa time, ovako su resili ( vecina )

1- Go to Control Panel
2- The click on "Hardware and Sound"
3- Click on "Sound"
4- Doble click on "speakers"
5- go to the Advanced tab
6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)"
7- Thats it!

ili

Citiram korisnika:zdravko od 11.11.2008., 22:42
Ja sam kod ortaka ovako resio:
Go into My Computer...View System Info...Hardware....Device Manager...select Sound, Video, Game Controllers....then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device....
IT WORKS !!!!

pogledaj malo starije postove i probaj nešto od objašnjenog.
nemoj biti lenj :)

Meni ništa od ponuđenog ne rešava problem, sistem Vista x64. Zvučna karta je Realtek, a čini mi se da je u njoj problem. Ne radi ni sa starim ni sa novim drajverima, a 24bit 48000Hz joj i jeste difolt setovanje.

Je'l pika neko na Visti64 i Realteku ovu igru?

Zar niko nema resenja za nase probleme, sem nekih sto lupaju :)

Vrh Dno