.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
Nabada li neko one zombije?
. Ajmo, da vidimo rezultate
. Ubaci zeton i rokaj 
Nabada li neko one zombije?. Ajmo, da vidimo rezultate
. Ubaci zeton i rokaj
![]()
Mi prezhiveli 12 runda.![]()
Hmm igro sam CoD 5 preko neta ali ja sam CSS covek dosta mi je CSS za sad
A da je COD 5 los preko neta daleko od toga igra razbija![]()
Kako to igras co-op ?
Ja sam kao Lone Wolf uspeo do 10. runde da dodjem nekako...
Apffff, pa u coop imas opciju i da te spasi junacina saborac![]()
Preko BattleLAN-a i LANFix-a. Local HuB, nasho ljude i tako to ... sa sve TS-om.
Tako je i u Coop Kampanji nepoznati vojniche.![]()
Jel' se isplati instalirati ovu igru na Visti u DX10-ci?
Jel' se isplati instalirati ovu igru na Visti u DX10-ci?
Isplati taman ko na XP-u, tebi ce fino da radi ako to pitas.
@Flight
Eh nemoj reci da ti nisam upozorioSto se tiche dx10 :nema razlike u odjevanju ,ni u selu ni u gradu...:d
S tim sto valja reci da je i prvi deo bio odlican, iako nije, jelte, paran broj, te ga nikako Infinity Ward praviti mogao nije
.
Odlicno, i graficki i tehnicki i kako god 'oces, COD4 je vise nego dovoljan da se igra jos godinu dana, taman necu ni da instaliram ovu kantu COD5.
Veruj mi da ne mogu ni 10 minuta da izdrzim da igram. Kada pucam iz puske kao da pucam iz puske sa kapislama. Zvuk je uzas.
Ne mogu samo da shvatim kako je dobila tako visoke ocene od vodecih svetskih sajtova (preko 90%). Mislim priznacu da nije toliko losa igra, ali daleko ispod Call Of Duty standarda. Realna ocena bi bila mozda 80%, a COD1, COD2 i COD4 su za 95%.
Ne mozes da igras ni 10 minuta, a igri bi dao ocenu 80?![]()
Cek i ti si tek juse skontao da activision i infinityward prave cod serijal!?
Mislim da se onaj osećaj koji se javlja tokom igranja 4ke više neće ponoviti nikada :banana:
*** kakvi skotovi,ako ova igra zaslužuje ovako visok rejting onda ću se i ja kandidovati za nobelovu nagradu.
Ne mogu da verujem.Bruka
Ali je zato score usera na metacritic...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari