Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

@Spaxon,Rajke

Nema na cemu ,drago mi je da se proculo i da ljudi rese taj glupi i cesti problem. :wave:

Evo ja sam juce malo odigrao igru i utisci su uglavnom pozitivni :).Nista specijalno,barem nije imala efekat na mene kao sto je imao COD4.

Hmm igro sam CoD 5 preko neta ali ja sam CSS covek dosta mi je CSS za sad:D
A da je COD 5 los preko neta daleko od toga igra razbija :D

Poslednja izmena:
Igro sam COD 4 dugo na netu ali uvek sam CSS na prvo stavljo jer nema premca CSS moras znati i umeti a COD je za opuustanje

Jel' se isplati instalirati ovu igru na Visti u DX10-ci?

Isplati taman ko na XP-u, tebi ce fino da radi ako to pitas.

Jel' igra uopste ima podrsku za DX10?

@Benrektum, pa da probam igru, inace ja ne mrdam od COD4-ke ipak je modernwarfare, modernwarfare! :D

Pretpostavljam da vecina fanova call of duty serijala ovo zna, ali ja sam prvi put sad procitao ovo. I mogu vam reci da mi je laknulo :)

Da li ste se ikada zapitali kako to da serijal Call Of Duty izlazi svake godine? Dok ostale igre, da bi se napravio nastavak mora minimum 2 godine da prodje (a u glavnom i 3)?

Upravo je to razlog zbog cega je COD 5 dosta drugaciji od COD4, a za one koji ne znaju (posto igra nije izasla za PC vec samo za konzole), COD3 je takodje bio iznenadjujuce razlicit u odnosu na COD2, i takodje je dobio dosta losije kritike.

Razlog ovome je zato sto je Activision odlucio da igra izlazi svake godine, i samim tim imaju 2 razlicita tima za pravljenje novog serijala.
Tim (Infinity Ward) koji je pravio svemocni-all mighty-egendarni-najbolji WW2 FPS-(po mom skromnom misljenju) Call Of Duty 2 , pravio je i Call Of Duty 4, i pogadjajte, pravi Call Of Duty 6 :)
Znaci "Infinity Ward" koji je pravio Call Of Duty 4 nema veze sa ovim nastavkom, zato se i ovoliko razliku.

Kakvo olaskanje :D , drago mi je da cu ponovo videti stari dobri Call Of Duty sledece godine, i ne marim sto moram jos godinu dana da cekam. Vazno je samo da su oni tu, i da nas nisu zaboravili :D

Lepo kaze i u ovom artiku

"This sounds like a pretty good compromise to me, since it keeps both the publisher and the developers happy. I figure a great Call of Duty game every two years is better than a so-so one every year."

:cheers:

http://news.filefront.com/infinity-ward-not-making-call-of-duty-5/

S tim sto valja reci da je i prvi deo bio odlican, iako nije, jelte, paran broj :D, te ga nikako Infinity Ward praviti mogao nije :p.

Poslednja izmena:
S tim sto valja reci da je i prvi deo bio odlican, iako nije, jelte, paran broj :D, te ga nikako Infinity Ward praviti mogao nije :p.

A pogodi sta? I te kako ga je pravio Infinity Ward :p

Treyarch koji je praivo COD5, je pravio "Call of Duty: United Offensive", to jest expanziju za call of duty 1. Ali originalni COD1 je delo Infinity Ward

Infinity Ward je dakle napravio COD1, COD2, COD4, i sledeci COD6. (best of the best :) )

Treyarch je napravio expanziju za COD1(United Offensive), Call of Duty 2: Big Red One (sto nije dvojka naravno, vec nekakav novi cod2 za PS i XBOX), COD3 i sada COD5.

Poslednja izmena:
Odlicno, i graficki i tehnicki i kako god 'oces, COD4 je vise nego dovoljan da se igra jos godinu dana, taman necu ni da instaliram ovu kantu COD5.

Odlicno, i graficki i tehnicki i kako god 'oces, COD4 je vise nego dovoljan da se igra jos godinu dana, taman necu ni da instaliram ovu kantu COD5.

Veruj mi da ne mogu ni 10 minuta da izdrzim da igram. Kada pucam iz puske kao da pucam iz puske sa kapislama. Zvuk je uzas.

Ne mogu samo da shvatim kako je dobila tako visoke ocene od vodecih svetskih sajtova (preko 90%). Mislim priznacu da nije toliko losa igra, ali daleko ispod Call Of Duty standarda. Realna ocena bi bila mozda 80%, a COD1, COD2 i COD4 su za 95%.

Veruj mi da ne mogu ni 10 minuta da izdrzim da igram. Kada pucam iz puske kao da pucam iz puske sa kapislama. Zvuk je uzas.

Ne mogu samo da shvatim kako je dobila tako visoke ocene od vodecih svetskih sajtova (preko 90%). Mislim priznacu da nije toliko losa igra, ali daleko ispod Call Of Duty standarda. Realna ocena bi bila mozda 80%, a COD1, COD2 i COD4 su za 95%.

Ne mozes da igras ni 10 minuta, a igri bi dao ocenu 80? :)

Ne mozes da igras ni 10 minuta, a igri bi dao ocenu 80? :)

Bizarno moram priznati lol. Mozda mi se trenutno ne igra FPS, mozda mi se ne igra ova tematika, bukvalno krenem da igram, poginem jednom, i iskljucim odma... ali kada se pogleda grafika i sve, moram objektivan da budem. Ipak nije toliko losa igra, losa je samo za call of duty standarde.

Poslednja izmena:
Cek i ti si tek juse skontao da activision i infinityward prave cod serijal!? Pa o tome je pricano jos od kada i zato se i preskacu neparni brojevi ;) Mislim da se onaj osećaj koji se javlja tokom igranja 4ke više neće ponoviti nikada :banana:

Cek i ti si tek juse skontao da activision i infinityward prave cod serijal!?

Da, tek sam juce skontao da cod serijal prave Infinity Ward i Treyarch. Jedan deo izbaci Treyarch, jedan deo izbaci Infinity Ward, svake godine naizmenicno. Do sada sam mislio da je jedan developer pravio sve delove.

Mislim da se onaj osećaj koji se javlja tokom igranja 4ke više neće ponoviti nikada :banana:

Meni 4ka uopste nije najbolja. Odlicna je igra, ali drugi deo mi je majka FPS-a i uopste ratne tematike. I verujem da ce se ponoviti opet filing, jer su isti ljudi radili remek dela call of duty serijala (1, 2 i 4), i radice sledeci 6ti deo. Svaki put su napravili fenomenalnu igru, tako da im u potpunosti verujem. Oni imaju formulu, i siguran sam da nece razocarati.

Samo kad se setim prvi put kad sam igrao COD2... iskrcavanje na normandiju, popnes se uz onaj konopac (jos sam sluske pojacao dosta), znaci... metci lete na sve strane, samo se roka, podignes glavu malo odma te metak pogodi... ma bre igra je bruka.

Ono sto je takodje genijalno u igri je zvuk. I muzika, i kad opalis pusku osecaj je kao da si opalio PUSKU, a ne kao da je neko bacio petardu.... ma sto se mene tice, samo da naprave expanziju takve igre ja bih bio prezadovoljan, uopste mi nije potrebno nesto novo, neki novi detalji. Subjektivno gledano, COD2 je najbolja ratna pucacina ikad.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
*** kakvi skotovi,ako ova igra zaslužuje ovako visok rejting onda ću se i ja kandidovati za nobelovu nagradu.
Ne mogu da verujem.Bruka

Ali je zato score usera na metacritic...

Pa iskreno onda se slaze. COD5 dobija u proseku 9.0 ocenu, i Marti Ahtisari je dobio nobelovu nagradu. Jedno je logicno koliko i drugo.

Ja kapiram da je activision kupio te reviews, dali su im kintu za pozitivnu ocenu. Ne vidim drugo objasnjenje.

Poslednja izmena:
Zavrsih ovu odlicnu igru. Imala je sve sto treba. Non stop akciju, sniperisanje, voznja tenka, voznja avionom. Lete glave na sve strane, krvi do kolena.To se trazi,valjda.
Ocena 95/100.

Sta da se radi, nisu svi inteligentni pa da zavrsavaju Stalker derivate.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno