Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Još ne može na net sa ovim,ali m1 garand je ponovo u mojim rukama i to je jedino bitno za sada.

Haha, ovo je zanimljivo :D

Seriously man…. You’re killing me!

If I see one more Call of Duty 4: Modern Warfare google alert come through my inbox, that ends up being a COD:WaW article that is only showing up because YOU referenced Call of Duty 4: Modern Warfare more times than you mention World At War….

Especially when you’re pulling shit out of your ass. Come on man, interview about your game. Not OURS! Call of Duty: World at War can stand on it’s own merits, leave ours out of it. Like this gem of a quote from today’s article on CVG…

“In the previous Call of Dutys it might take three or four shots from a bolt action rifle,” he explained. “We made sure that a single shot centre mass would kill that opponent because that’s the expectation of the player.”

WTF are you talking about?! “in previous Call of Dutys blah blah blah”. First of all, you didn’t work on “previous Call of Dutys”, so don’t talk as if you’re down with how / why things were designed the way they were. Second, you’re completely fucking wrong.

Bolt Action rifles are one hit kills in every Call of Duty we (Infinity Ward) made!!

I won’t compare it to World at War’s Bolt Actions, I can’t speak to that because I don’t work there. Just like you don’t work here, so please stop talking about our games.

A rule of thumb I like to use is…. when promoting your game. Promote YOUR game. Don’t compare it to another game, or reference what OTHER games did in the past, pitch YOUR game. I mean, you have lots of cool things you could talk about… like Nazi Zombies….

Can you guys please stop interviewing this guy, talk to someone who actually works on the Dev Team at Treyarch and knows what the fuck they’re talking about. Not Senior Super Douche Noah Heller from Activision - who apparently has never played the game and doesn’t even work at the developer.

Alright, I’m done ranting… but I can’t take another google alert of garbage coming through my inbox with bullshit quotes from this guy.

http://www.fourzerotwo.com/2008/11/07/noah-heller-stop-doing-interviews/

Autor je Director of Communications / Community Manager IW-a

Poslednja izmena:
I kako zvuci glas Jack Bauera u igri ? :)

Call Of Duty World At War!Final!

Evo cisto da vam prenesem licne utiske...Atmosfera je sasvim ok...Daje naznake dobrog uzitka bar za sad...Graficki prikaz i nije nesto kako sam ocekivao iako je isti Engine grafika je cak i malo losija od COD 4..Mozda samo ima malo vise efekata i sl...Igra je dosta igriva i nije zahtevna ..kod mene na full setovanjima sve na max AA i AF nekih 80-90 FPS...Znaci nisu je zategli tako da moze opusteno da se igra u svim segmentima...Evo malo i shoot-ova cisto za pocetak..Kasnije cemo videti kako stvari stoje..

Prilozi

• CoDWaW 2008-11-08 14-33-53-78.jpg
    CoDWaW 2008-11-08 14-33-53-78.jpg
    152.9 KB · Pregleda: 133
  • CoDWaW 2008-11-08 14-34-10-50.jpg
    CoDWaW 2008-11-08 14-34-10-50.jpg
    147.5 KB · Pregleda: 81
  • CoDWaW 2008-11-08 14-34-17-84.jpg
    CoDWaW 2008-11-08 14-34-17-84.jpg
    199.9 KB · Pregleda: 114
  • CoDWaW 2008-11-08 14-34-54-92.jpg
    CoDWaW 2008-11-08 14-34-54-92.jpg
    191 KB · Pregleda: 109
Tema već postoji, ali ajde.A s' obzirom na mašine u potpisu, čudilo bi me da nešto ne radi kako treba.

PCBeast - Mergovo sam temu sa ovom nema potrebe sa 2 topica o istoj igri.

Evo cisto da vam prenesem licne utiske...Atmosfera je sasvim ok...Daje naznake dobrog uzitka bar za sad...Graficki prikaz i nije nesto kako sam ocekivao iako je isti Engine grafika je cak i malo losija od COD 4..Mozda samo ima malo vise efekata i sl...Igra je dosta igriva i nije zahtevna ..kod mene na full setovanjima sve na max AA i AF nekih 80-90 FPS...Znaci nisu je zategli tako da moze opusteno da se igra u svim segmentima...Evo malo i shoot-ova cisto za pocetak..Kasnije cemo videti kako stvari stoje..

Da li radi multiplayer? A i mogao bi neke shotove po danu da postavis :p

Da li radi multiplayer? A i mogao bi neke shotove po danu da postavis :p

Multiplayer radi...Moze da se podesi...A tek sam igru poceo da igram pa sam brze-bolje pozurio da vam prenesem utiske..I ja cekam dan:D
Bacam nove shoot-ove cim dodjem do zanimljivih delova...

Poslednja izmena:
Evo jos koji shoot...Cekam jos bolju poziciju da se skroz razdani...

Prilozi

• CoDWaW 2008-11-08 15-22-09-62.jpg
    CoDWaW 2008-11-08 15-22-09-62.jpg
    141.4 KB · Pregleda: 121
  • CoDWaW 2008-11-08 15-22-34-42.jpg
    CoDWaW 2008-11-08 15-22-34-42.jpg
    134.8 KB · Pregleda: 151
  • CoDWaW 2008-11-08 15-24-13-03.jpg
    CoDWaW 2008-11-08 15-24-13-03.jpg
    215.5 KB · Pregleda: 201
Pa nije isto...Ovako dozivljavam iskustvo i sticem osecaj u toku igre postepeno :p

Hteo si shotke? Imas nacin, to je dovoljno :D

BTW, djasvi mi se sto su opalili PostProcessing koji regulise saturaciju i sve izgleda onako kako i treba kada prolazis kroz jednu ratnu dramu, kao npr SPR ili BHD filmovi. To je za pohvalu jedino sto mi pada na pamet. Zbog zutaca necu ni da igram COD5, mada, babrajuci po MP mapama, primetih da postoje mape gde je umesto zutih, sa druge strane Wermaht, sto moze da znaci, ali i ne mora, da je mozda neka od misija i borba protiv nemaca...

U MP-u, ono sto sam primetio, a po meni je nedostatak, jeste da obe strane na pocetku imaju uglavnom saveznicko naoruzanje, sto je totalna glupost, al ajde... sta da se radi, prezivece se :D

Hteo si shotke? Imas nacin, to je dovoljno :D

BTW, djasvi mi se sto su opalili PostProcessing koji regulise saturaciju i sve izgleda onako kako i treba kada prolazis kroz jednu ratnu dramu, kao npr SPR ili BHD filmovi. To je za pohvalu jedino sto mi pada na pamet. Zbog zutaca necu ni da igram COD5, mada, babrajuci po MP mapama, primetih da postoje mape gde je umesto zutih, sa druge strane Wermaht, sto moze da znaci, ali i ne mora, da je mozda neka od misija i borba protiv nemaca...

U MP-u, ono sto sam primetio, a po meni je nedostatak, jeste da obe strane na pocetku imaju uglavnom saveznicko naoruzanje, sto je totalna glupost, al ajde... sta da se radi, prezivece se :D

Ikreno licni utisak za ovu igru mi nije neki...Vise mi je prijao COD 4 i smatram da je i graficki prikaz bolje odradjen...Bilo kako bilo i ovaj single player cu da odigram do kraja jer ipak je to Call Of Duty pa kakav god da je...

I posle kazu pc gaming umire :smash:, e bre de ce vam dusha :D.
Ja cekam da mi stigne postom, zaglavila se posiljka kod mesta torneto kod talijana :d :p.

Izgleda da treba poseban cd key, da bi se igralo na netu.
(NADJOH i to)
A treba malo sacekati i servere ;).

Poslednja izmena:
Ova igra nikada nije bila dobra, nijedan njen deo, smara zesce. Tokom cele igre neka jurnjava, kao to je smiso igre, to je ta atmosfe i tako do kraja, bljak. Ne znam sta je gore od ove igre ali rame uz rame stoje Medal of honor, Crysis. Visoko budzetno smece u maniru vecine americkih blokbastera, koji nemaju nikakvu vrednost.

Poslednja izmena:
Ova igra nikada nije bila dobra, nijedan njen deo, smara zesce. Tokom cele igre neka jurnjava, kao to je smiso igre, to je ta atmosfe i tako do kraja, bljak. Ne znam sta je gore od ove igre ali rame uz rame stoje Medal of honor, Crysis. Visoko budzetno smece u maniru vecine americkih blokbastera, koji nemaju nikakvu vrednost.

I sad ti kao nesto znas:d
Nemoj da igras ako ti se ne svidja:S:

Da nema serijala Call of Duty i Medal Of Honor igre koje su proslavljene sirom sveta po svojoj cuvenosti, tematike sa WWII nebi ni bilo...U ovoj oblasti COD je najbolji pa posle mozda MOH ...

Auuuuuuuuuuuuuuu KOJE rokanjeeeeeee
GRAFIKA 9,5
MUZIKA 10
IGRIVOST 10
UKUPNA OCENA:AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:banana::D

igra je kratka ;) barem se meni tako cini, evo jos par misija i kraj, a tek sam je jutros oko 10 instalirao :)
ako je zavrshim u neko dogledno vreme, bacicu vam savove.
Inace MP Co-Op moze preko Hamachia :)

PCBeast i ostali forumasi.
Hocu li ja ovo moci igrati sa konfiguracijom iz potpisa?Hvala svima unapred

^Trebalo bi da može ;)

Evo malo prepucavanja na liniji producenata Infinity wards-a i Treyarch studija oko COD:WaW http://www.fourzerotwo.com/2008/11/07/noah-heller-stop-doing-interviews/

Ma to je samo rant jednog krelca koji umesto da radi svoj posao (PR manager IW) vise paznje posvecuje svom blogu. Znam da sam jedno vreme pratio IW forume i u njima su se ljudi zalili na bugove igre i trazili izvestaj o statusu obecanog patcha koji nikad nisu dobili. Cak i PR manager ozloglasenog EA (LA) bolje radi svoj posao. Da nije ovoliko zalosno bilo bi smesno... :S:

Nijihov problem što se prepucavaju...

Nego, nisam nešto ouševljen toliko igrom... oružija npr. tompson puca ko igračka, kao da su kopirali modele iz Stalkera za recoil.

Poslednja izmena:
Nijihov problem što se prepucavaju...

Nego, nisam nešto ouševljen toliko igrom... oružija npr. tompson puca ko igračka, kao da su kopirali modele iz Stalkera za recoil.

Ostalo mi jos 200MB do svoje kopije, tako da jos nisam kompetentan da dam svoj sud. Ali nazalost ocekivao sam da ce tako nesto da zglajzaju, mislim kako drugacije olaksati nisanjenje na dzojsticima osim uvodjenja auto aim opcija :wall:

Nego, jer neko uspeo da nadje neki server koji funkcionise... Samo servere bete pronalazim :(

Ko ima problema sa raznoraznim errorima, anomalijama ... neka skine najsvezhiji directx.

http://www.filehippo.com/download_directx/

Ja sam imao problemchitja sa igrom i ovo je za sad reshilo problem. Treba ochekivati nove nV drivere i patch za igru. Primetio sam da se mnogo korisnika zhali na Unhandled Exception, freezeing, glitcheve itd. Nema to veze sa crackom, iso-om i slichnim stvarima, takav je sluchaj bio i sa betom (vidim neki postovi su obrisani).

Poslednja izmena:
Vrh Dno