Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

malo sam neupucen,kada igra konacno izlazi?

Poslednja izmena:
Uuu, bash ti zavidim, samo ubuduce, budi ljubazan pa kachi slike u .jpg :D:p

Ja dosh'o do 12 LvL-a. :p

E necu, sta me boli :D. Uf preopteretio sam ti net sa 80kb, ccc.

I kako si na kraju uspeo da pokrenes CoD5 betu ?

I kako si na kraju uspeo da pokrenes CoD5 betu ?

Sacekao da odradi selfextract, pokrenuo installer, ukucao cd key, pokrenuo igru 1.x radi ok. Pokrenuo igru 2.x malo duzhe uchitava mape, 3.x mi izbaci onaj error, 4.x zabrlja driver ... Nema pravila, igra radi shta joj se prohte. :) Odprilike treba da drzhim palcheve da sve prodje kako treba ... :D. Obirsao sam igru, probacu ponovo sa njasvezijem Dx-om i na C:\ da ga install, ko' da to ima veze ... :smash:
Polako, imaju josh 10 dana da ispeglaju igru, do tad ce verovatno izaci i neki preporucheni whql driveri ... bla, bla. :)

Poslednja izmena:
Evo, ortak ima isti problem. Sam je skinuo betu, znaci nisam mu je ja odneo, i isti mu problem prijavljuje ?
Mozda antivirus, mozda net (torrenti)...
Ali sto da se cimam, kad za 10 dana izlazi full verzija.

Off
Probao sam kod ortaka BIA IHH, au braco sto mi se ono svidja :).

odlicna je igra...sinoc sam je peglao i u pocetku mi sve bilo konfuzno za razliku od cod4 ali asm se brzo navikao...ali ponekad zna da zabaguje...nece da se podigne igra pa par puta moram da probam...a kome se ne svidja...verujte mi da ce vam se svideti vrlo brzo :)

Ajd da i ja iznesem utiske. Zvuk je katastrofa.Ne mogu uopshte da osetim odakle se chuje zvuk pucnja, shta puca, ko puca. Jel neko opalio pushkom pored mene ili je granata zunula. A zvuk trchanja je pricha za sebe. Ko da ste naterali bubashvabu da trchi pa taj zvuk pojachali. Strashno. Glasovi su horor teshki. Ne znam da li neshto viche shvaba sa ruskim akcentom ili rus sa svapskim akcentom a sve na ongleskom. Jedino su japanezeri odradjeni k'o svet jel neko Kretanje, nishanjenje mozze da prodje. Ali gledajutji CoD2 ili CoD4, ovoj igri neshto fali. Ne mogu tachno da odredim shta, ali fali neshto shto bi me prikovalo za stolicu 100%. Neki shmek koji je Infinity Ward ubacio a ovi to nemaju ili ne znamju da ubace il shta vetj. Boje su super odradjenje. Sve je nekako sivo, tmurno mutno...kolorit koji Goranstein kritikuje u ww2 shooterima. Mape mi isto deluju ok, bar ove tri koje su ubachene u betu. Prvo pokretanje ove bete je trajalo oko minut, ali svako sledetje pokretanje se odvijalo sasvim normalno. Kao i za Cod4 ili CoD2. Povremeno mi se javljala poruka da nisam online, i da igra ne mozzeda spoji na master server, ali to su je jedini problem koji sam iskusio. Ako uspeju da ispeglaju do kraja ove sitne nedostatke, mislim da tje ovo biti sasvim fin proizvod.
E da. kada te ubiju pa odesh u spectate, to shto baca u 3rd person mi strashno ide na 00.

Sve je to super... :D .. ali na kojim serverima igrate ???

Dakle šta reći? Što sam očekivao to sam i dobio. Grafika je po meni lošija nego u cod 4 bez obzira što je isti engine u pitanju. Cela atmosfera mi se nekako ne uklapa u priču. Boje jednostavno suviše podsećaju na cod4. I cela igra nema tu toplinu koju je imao cod2. Mape su mi nekako savremene. Nije to to. Ne odaje se utisak drugog svetskog rata. Jako mi je glupo da onaj mali radar funkcioniše isto kao i radar u cod4 bez obzira što je u pitanju radar plane. Dakle isti q drugo pakovanje. Puške su priča za sebe. Bez obzira što sam na netu imao odličan ping (Ispod 50) i frame rate zakucan na 125 osetio sam da postoji neki lag. Kretanja je katastrofalno. Podešavao sam osetljivost 20 minuta i to sa sve decimalama i nisam uspeo da nađem pravu vrednost. Zvuk kretanja je prenaglašen i generalno zvuk je loš. Kada počne artiljerija da pada čuje se kao da izlaze demoni iz pakla. Thompson je preterano jak. Red dot je samo malo prepravljen i sada je black dot. :wall: STG44 ima jako glup zvuk. Da bi se tenk uništio potrebno mu je sasuti više od 3 rakete iz bazuke što je po meni čist debilizam. Bez obzira da li gađam tenk spreda ili od pozadi. Takođe mi se dešavalo da nekoga zabodem nožem sa pola metra. Kao da imam mač umesto noža. Ima tu još dosta nedostataka ali ne mogu svega da se setim. Ima tu i stvari koje mi se sviđaju. Psi su recimo mnogo efikasniji od helikoptera ali se lakše ubijaju. Dešava se da uspeju da pobiju i po 10 igrača. Jako mi se sviđa gore sistem. Pršti krv na sve strane, moguće je pokidati ruke i noge. Prvo ga okrnjim sačmarom sa daljine ili pištoljem a onda mu izbliza saspem patronu u glavu ili donje ekstremitete. Divno. :D Mislim da je svima jasno da je MP razočarao big time. Ja original boga mi ne uzimam. SP ću odigrati čisto da odradim domaći zadatak. Ne verujem da će to biti igra koja će se prelaziti više puta kao što su to bili prethodni cod1, 2 i 4.

Off to dead space masterpiece. ;)

gradika nije losija vec je pravljena u skladu sa mestom odigravanja...sigurno neces da vidis kucu od cigle na tropskom ostrvu...sa sacmaraom da ga upucas iza daljine tesko da ces uspeti al aj kad kazes...tomson je dobar...ti kazes mnogo jak...neprecizan je...moras dosta da korigujes ali i zanimljiv...meni je vec omiljeno oruzije posle prvih 20-ak ciinova...onda toplina cod2...to je majstore prastaro a toplina se jedino oseca u secanju kad je ta igra bila vrh...cod multi nije isto sto i bf2 da mora da bude savrsen(izuzev neopravdane zahtevnosti iste )...i mora da podseca na cod 4 ako dele isti,slicni ili unapredjeni engine...sve igre na doom endzinu takodje lice na doom3 i tako je...dzukele jesu dosadne malo ali ***...ali klasika..samo se traze mane a ne zabava :)

imam problem sa ovim beta njesra, sve uredno instalirao... ali! kad krenem da trazim servere, i posle probam da udjem ako mi na prvom izbaci da je authorization failed, onda mi na svakom dalje izbacuje isto, i moram izaci iz igre pa moliti Boga za srecu da udjem na neki....... ima li resenja za ovo?

Mislim da imaš neki problem sa punbuster-om, reinstališi betu i obavezno čekiraj da se instališe pb....

OMG, Zdravko baš si picajzla :p

ma dodje mi da poludim, po 5 puta pokrecem igru ne bi li usao na neki server......

''Outskirts'' Map Revealed

[YOUTUBE]4iLBV9hijeI[/YOUTUBE]

Raj za shtekare.

Bas je bzvz sto su uveli tenkove, *** nije ovo Battlefied...

Dojajno!

Prvi utisci nakon kupovine igre su skroz pozitivni! Tu je ta prepoznatljiva atmosfera, tu je ta muzika ... ima da se igra CoD 5 na svim nivoima tezine!

pa ko ce sve ovo da igra... imamo mi zivoteeeeee

trk i u kanc da pustim kupovinu i na drugom mestu

Vrh Dno