Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare (4)

Da.

Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk Pro

Koliko vam je trajalo skidanje? Gledam jel ima poente staviti danas oko 6 da se skida i ocekivati navece oko 23 da bude gotovo mozda..

Probao i multi klasican deathmatch.. nema problema, radi normalno... Klasican COD sta reci :D

Skida se.. BorisLozac is the name.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Auu u pm, naostrio se Guaranom,kafa i reko igracu veceras do kasno kad ukljucim Battlenet i evo skida update 7.5gb...mislim se u 3 pm da idu :)

Losi prvi utisci, prvo jedno vise od sat vremena nisam mogao da pokrenem (direct x error), dok sam nasao 'resenje', smanjenje svih mogucih podesavanja, window mode, pokrenem nekako, izgleda ocajno, ginem kao lud, kao da mi komp uopste nije dovoljan za ovo.. Inace sam Boris Lozac (odvojeno)

Losi prvi utisci, prvo jedno vise od sat vremena nisam mogao da pokrenem (direct x error), dok sam nasao 'resenje', smanjenje svih mogucih podesavanja, window mode, pokrenem nekako, izgleda ocajno, ginem kao lud, kao da mi komp uopste nije dovoljan za ovo.. Inace sam Boris Lozac (odvojeno)

Da ga *ebem ako se ja snalazim u ovom BattleNet-u, uopste ne mogu da dodajem prijatelje

Ne verujem da ste dali pare za original [emoji23]

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Ne verujem da ste dali pare za original [emoji23]

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Kako da igram MP leba ti? :) Ne znam sta se desava sa mojim nisanjenjem, nemoguce da sam toliko ispao iz fazona ili je ovaj oblik misa toliko los, jel ima iko M560 ili neki slicnog oblika? Nekako ne znam, ne mogu dobro da stavim ruku na misa.. pucam kao da prvi put igram FPS..

A da probaš sutra kad budeš trezan ;P

Kako da igram MP leba ti? :) Ne znam sta se desava sa mojim nisanjenjem, nemoguce da sam toliko ispao iz fazona ili je ovaj oblik misa toliko los, jel ima iko M560 ili neki slicnog oblika? Nekako ne znam, ne mogu dobro da stavim ruku na misa.. pucam kao da prvi put igram FPS..
Jel igraš na Win 10?

Mozda je tu problem, nije ti kompatabilan miš.
8197d0de13714850ede5c38576487cd9.jpg

Nije mi zao datih para za ovo, zalije mi je bilo za BF V i onaj Wolfenstein najnoviji sto sam pukao ;)
@Boris Lozac
I ja sam dosta los u ovoj igri u MP, ovde je fazon ko koga prvi vidi taj dobija...nema tu nekog napucavanja i odmeravanja skila kako regulisati recoil, raspalis po rafalu i cao :)
BF 3 i dalje mi je najbolja Mp pucacina, ali tako nesto vise se nece napraviti izgleda :(

definitivno posle ovog sto procitah ovde, mi COD posle prvog MW i WW2 koje imam, ne treba drugi onda :D

@ogobogo ja uzeh ovo a imam i ww2 i iskreno da ti kazem nebo i zemlja su igre. WW2 je meni mobile game.
I dalje je ovo CoD ali nesto usporeniji gameplay.
Odigro sam jednu partiju ground wara sto simulira bf i za sada mi se svidja. Nekad mi je battlefield sa njegovom destrukcijom opterecujuc ti mi ovaj fazon pase.
Bacicu jos koji utisak kad stignem da odigram ali za sada sam zadovoljan.

pa odkud znam, po onom sto videh na YT, meni to sve isto deluje

@Kurtrasel
Ne bih se slozio, meni je ovo identicno svakom COD-u

Cod je u sustini isti vec 15 godina. Nije realno ocekivati ne znam kakve promene. Ja sam se nadao nekom utegnutijem, modernijem CoDu 4. A ovo mi izgleda kao bas to. No odigro sam samo jednu partiju ima jos vremena za potpuni utisak :D

dev error 6065
directx encountered an unrecoverable error

Jel izasao nekome ovaj problem ?

Pitam za druga, sinoc instalirao.

Posle malo vise igranja mogu da potvrdim prvi utisak, igra je odlicna. Meni se svidja. Mnogo bolje od ww2. Ovo ce mi zameniti bf4.

ja probao kod kolege koji je uzeo, meni isto ko i svaki COD....... probacu jos malo sutra i prekosutra, mozda gresim, neznam....... jos neko sa utiscima?

Igram multi tu i tamo jer single ne mogu da nastavim zbog onog baga u Going Dark misiji..nadam se patchu
A inace igrajuci onaj 64 player mod ground wars ili kako je vec, isti djavo kao deathmatch, totalni haos, ne zna se ko je ko... Daleko je ova igra od jednog BF3 npr gde si fino sa squadom mogao da igras i da se pomazete, ovo je ludnica totalna :)

Koliko puta ce da instalira ove proklete shadere, i traje nerealno dugo?! Svaki put kad nadjem malo vremena installing j*bne shadere..

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Meni to 2 puta instalirao.
Igra ima dosta modova koji pokrivaju sve potrebe jednog ljubitelja fps-a. Skoro sve. Udjem u igru igra mi se nesto malo takticnije, udjem u S&D, nesto malo blaze Cyber attack ili realism mod, izmedju taktike i casuala su headquarters, free for all i domination, kad hocu manji haos udjem u domination 10vs10 ili TDM 10vs10 i kad hocu opsti haos udjem u Ground War. Sto se mapa tice konacno su malo kompleksnije i zahtevaju vise paznje.
Upgradovanje oruzija odlicno. Dosta attachmenta postoji i dosta kombinacija koje mogu fino da izmene ponasanje puske. Pola sata ode samo na namestanje klase :D
Za sada sam prezadovoljan.

Vrh Dno