Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare (4)

Ljudi jel vam radi nvidia highlights? Meni stoji broj 3 kad predjem preko i ne moze da se klikne.

Ne mogu da se odlucim za idealnu pusku, uglavnom igram sa assault puskama, M4 je ocigledan izbor ali mi deluje kao da je svi koriste, nesto bi egzoticnije koristio, nazalost semi-automatic puske su prakticno neupotrebljive u ovako brzom gameplay-u..

Nisam je jos otkljucao :)

I ja jedva cekam kalas, kad vidim kako me gase kalasem u HC modu - rasplacem se.

Inace ako neko hoce da igramo neka me doda, djoloz#21377

35 lvl sam trenutno za nekih 5-6 dana igranja tako da ide poprilicno brzo

Ja ne znam gde da dodajem ljude uopste, iz onog launchera su valjda Battlenet "drugari" a postoji i Activision nalog.. Uglavnom na Battlenet sam valjda Boris Lozac, a na Activision BorisLozac (ili kontra), konfuzno AF..

Nadji battle tag na samom Battlenet-u. Uvek je ime#broj.

Joj i ja se gubim, jos kucam u battlenet Boris Lozac i gledam jel sam lud ili sta, nista mi ne izbacuje, koje god ime da unesem nece. Rekao bih vam da me dodate ali dzabe kad ni ne znam svoj battle tag hahaha

Ja se i dalje dvoumim, da li uzeti ili ne.
Ne znam, probao sam Betu, i nije mi nesto legla.
A nemam sta da igram.
BFV mi je dosadan,u Apex-u sam spucao preko 1000 sati...

Ja se i dalje dvoumim, da li uzeti ili ne.
Ne znam, probao sam Betu, i nije mi nesto legla.
A nemam sta da igram.
BFV mi je dosadan,u Apex-u sam spucao preko 1000 sati...

Sto se tice multiplejera zanimljivije mi je od BF V i manje bagovito, mada netcode u igri je los. A SP je dobar isto, ali pricu nisam mogao da svarim, def. najgora prica . Kupuj :D

SP me ne zanima, a za netcode sam video da je los.
Kada bih znao, da cu spucati 200-300h, uzeo bih, posto nije malo para.

Meni je bas cucnuo ali ja volim samo moderno ratovanje, ne mogu prvi svetski rat iz paralelnog univerzuma.. Nisam primetio da je netcode los, ginem ali uvek krivim svoju usporenu reakciju jer sam bas ispao iz fazona, nisam imao neke bas primetne sumnjive smrti..
Takodje je sjajno sto ce svi dodaci buduci biti besplatni (mape oruzja itd).

Gde ste uzeli?
Jel ima negde povoljno?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja sam zvanicno preko Battlenet-a, 60$.

Iskreno imao sam par situacija gde mi je netcode zasmetao. Imam osecaj da me je osoba zveknula iz magnuma sa jednim metko a na kill camu vidim da me je zveknuo sa heklerom i 3 4 metka. Ali to su retke situacije.
@djolenzi u HC-u je pistolj najbolje oruzije :D Mada ga nisam puno igrao jer kad krenem HC da igram navucem se na TTK i nema nazad.

Battlenet opcija je najjeftinija. Na kungfu sajtovima mozda mozes da prodjes za 1-2e nize, ali ne isplati se. Lepo US Battlenet i izadje oko 53e.

Nerfuju 725... hvala bogu. Otkad sam napravio loadout sa Overkill M4 + 725, mnogo njih mi je spominjalo majku... s razlogom.

Ramazza kakva mapa.. Bukvalno savrsena mp mapa.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Uzeo na US Battlenet-u.
Videcemo, koliko ce da me drzi.

Ako neko hoce, neka me doda, mada trenutno mi mic ne funkcionise, dok ne kupim neku zvucnu, ili dok ne promenim plocu, pa ne znam, koliko je izvodljivo takvo igranje, bez komunikcije.

BigMazzy#1127

Poslednja izmena:
Ma koja komunikacija, nije neophodno :)

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Hhahaha bas, komunikacija je ovde totalno nebitna.

Sta je bre ovo?
Cekam 10 minuta, da mi pocne Ground War, i nista, nema pocetka, dok se ne skupi 64 igraca, ali nikako da se skupi toliko igraca.

Nisam jos probao ground war, ali realno si malo nezgodno vreme nasao, klinci su u skolama a stariji vecina na poslu, odakle 64 igraca :D

Za danas su najavili novu Ground War mpu, novi mod i jos jednu mapu za ostale modove koja ce izgleda biti u fazonu prethodnih delova, close quarters 3 lane.

Ova igra bi bila za 50% bolja, kada ne bib bilo u nkoj, shotgun-a i claymor-a.
Ono je strasno, samo jurcaju i rokaju.
Cak sta vise, claymore mi i ne smeta toliko, koliko shotgun.

"Ono je strasno, samo jurcaju i rokaju." To i jeste "signature" COD-a. Vecina to i voli. Jurcanje.

Nije stvar u jurcanju, nego u shotgun-u.
Ali dobro, to je moje misljenje.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Dvocevke su tu negde svako malo to nema sta. Ali gde tolike klejmore nalazite? Nisi ti jedini kojem klejmori smetaju, ali ja stvarno nisam imao frku sa njima. I to malo sto naletim na njih ja ih unistim ili zaobidjem ili umrem. Ljudi igraju ovo ko track maniju pa kasno vide klejmor.

Inace nova mapa za ground war je dobra. Bolja od prethodne 2 sigurno. Totalno izdvojeno od zastavica, sa jedne strane je ogroman komad mape u kojem nema zive duse celu partiju. Flank koji spaja nas HQ sa njihovim kao i sve zastavice. Osecao sam se kao posetioc u westworld seriji :p Trebace cod igracima da se naviknu na velike mape i na pojam flank.

Nazad
Vrh Dno