Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

ala je bench poceo da se gusi moronima otkad se pustaju price o nelegalnom softveru. sve lenje i nepismene guz... kojima je tesko da bilo sta potraze pre postovanja. Mislim da bi trebalo da se poostri pravilo za sobu igre.

nije namenjeno nekome posebno vec nekolicini u ovoj i temi NFS!

Poslednja izmena:
Problem neki?Koliko znam,a ZNAM,forum je mesto gde pomazemo jedni drugima...ja sam samo pitao,sta nije u redu?I da,recenica pocinje sa velikim slovom.

ma ne, samo kazem...pre bilo kakvog pitanja ides na pretragu. kada 5 ljudi pita isto pitanje 2-3 puta i vide da im niko ne odgovara ili napise search onda treba da idu na search :). sta tu nije jasno? svi moguci problemi su reseni do 9 strane a mi smo na 21!!! bench nije obican forum. ovde pitas kada imas realan problem koji ne mozes da resis putem Googla i sl. Nije ovo Krstarica i Elite.
nikad ne pocinjem recenicu velikim slovom jer brzo kucam. takodje, veliko znam je nepravilno i nepotrebno ;).

Naravno da sam potrazio,ali nisam nasao.Svi samo kazu presao sam black box i nista vise...ja samo zelim da znam jel nesto gubim sto se tice single playera u odnosu na verziju od 13,5gb,nista vise.
Pozzzz

black box je ekipica koja "doradjuje" igre. kompresuju, krekuju i slicno. nista spec.

@ale
ne gubiš ništa ni ako je ne pređeš:D Šalim se, dobar je ovaj SP, da je prvi u nizu MW-a verovatno bi se računao kao najbolji. Ovako prezasićenje....

Iskreno se slažem da bi trebalo pogledati, iz neke kulture, bar 2-3 stranice unazad. A kad ulete sa rečenicom ''izašla'', a ono već neki prešli, kad ne pročita prethodni post, stranu u kojem se nalazi odgovor na pitanje ili kad izvale nešto kao da su otvorili svež thread a gde je to nešto već toliko prežvakano do besmislenosti, pa lično bi ih oladio bar na jedno 2 nedelje:)

Poslednja izmena:
Ajde Wahad daj je za 25e i da pazarimo, naravno ne ru verziju :D

Cekaj koliko sam shvatio samo se konektujes dok preko Ukraine dok ne aktiviras igru i posle ja klasika sa engleskim jezikom

Evo kupio od Wahada, jesam jedan od starijih koji igra ovo, ali volim fazon brz, trci i pucaj bez stekova, jedino sto mogu da kazem da posle bf3 ovo izgleda ruzno :D

lljudi zanima me da li igru vredi kupiti? ne zanima me single,iskljucivo Multiplayer ,posto sam uzivao u Mw1 ... ???

lljudi zanima me da li igru vredi kupiti? ne zanima me single,iskljucivo Multiplayer ,posto sam uzivao u Mw1 ... ???

I vredi i ne vredi :p
Sta znam, nisam probao mp ali mislim da ne donosi nista novo u odnosu na mw1 i mw2 koji je po meni najbolji od ove trilogije.

Naravno da vredi kupiti, ljubitelji mw2 rado ce ovo igrati, imas kljuc za 20e kod Wahada, pa da pikamo

ima li neko sa ruskim kljucem,da li moza da se igra mp,ako moze da ga pazarim.

Potvrdjujem da moze.

Setih se da igra cami na hdd-u.. pa sam hteo one spec misije da predjem ali me izbacuje iz igre kada krene da ucitava.. sta li je ovo, medicina ili.. ? Imam rld i fix, i da, svaki put moram da menjam image quality sa 0 na 4, ali to i nije problem, nema veze, jednostavno nece da sacuva u word pad-u..

Dakle, nista od spec ops-a za mene.. znate ono has stopped working..

^pa ni ne treba da ti bude na 4...nego na 0 jer je nula Native a to najbolje izgleda za PC ;) a tome se pricalo na par strana...inace to sto ide stopped working je do igre sa isto grafickim podesavanjima..smanji onaj Flow na Low sa High i stavi image q. na native i one 3 opcije skroz dole sa extra na high i radice ti..tako je meni..jer i da stavim sve na maks i ima preko 50 fps izbaci me ne znam sto..pa sam cackao i video da 3 tri opcije kad smanjim radi normalno ...

Ama zar se non-stop nije pricalo o tome da treba povecati na 4?! :d
Imam ja Native opciju.. ok, hvala, probacu sutra, mrzi me sad, dao sam sansu igri malopre :D

Znam za ovo ali sam mislio i da sa fiksom medicine treba promeniti na 4 :D
U svakom slucaju imam Native opciju ;) A pokusacu ovih dana da smanjim podesavanja i igram spec ops, mrzi me sad.

Jos malo pa izlazi launcher da svi mogu da igraju Spec Ops i Survival ;)

Nazad
Vrh Dno