Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Brate dal sam citirao samog sebe :-DDDDDDDDDD auuuuu koja sam koma bio sinoc :-DDD

moze pitanje? Presao sam Single player...i pise mi 50%....??? a kamo ostalo???

kakve veze ima? na tezi nivo nema vise misija....

3918.jpg

:)

pusku u ruke i prvo malo u streljanu ako nisi bio u vojsci. ako jesi onda se prijavis u legiju stranaca i mislim da ne bi bilo vecih problema. za koji dan si tamo i mozes poceti sa kompletiranjem igre...jedino, ne znam da li treba viza?

pusku u ruke i prvo malo u streljanu ako nisi bio u vojsci. ako jesi onda se prijavis u legiju stranaca i mislim da ne bi bilo vecih problema. za koji dan si tamo i mozes poceti sa kompletiranjem igre...jedino, ne znam da li treba viza?

Idemo ja sam za :pPP

ja bi probao na najslabiju, prvo civili sa snajperom iz jazbine pa postepeno :)))))))

Ahahaha baba jao :D

Vidim da AlterIw ne radi na mw3,ne znam kakve su sanse da neko izleci MP...:trust:

Mladji brat od tetke je presao nekoliko nivoa i kaze da u jednom ucita nivo i posle kad malo odmakne pukne igra sa send error, da li je neko imao slican problem?

Ja počenm da igram prvi nivo, naiđu oni moji sa tenkom, igra zabode, crn ekran, moram da restartujem komp... Obrisao sam je... Kada budem uzeo drugi komp, odigraću sve ovo što sada ovaj core duo ne podržava...

Ralex2 Send error, ali koju gresku prijavljuje? Poslednji drajveri, poslednji directX, temperature, to je ono na sta treba obratiti paznju...

Ne znam da li alter moze da se modifikuje da radi sa trojkom, ali ako bude moralo ispocetka, ne bih se bas nadao. I za MW2 je moralo da se ceka ohoho, a Alterops je slavno propao.

I sta bi od toliko najavljivanih dedicated servera i LAN podrske?

Nazad
Vrh Dno