Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Za sada jos nista na zalost.

Upravo zavrsih igru.
Skoro 10 h sam igrao :-devil-: Na hardened, 75,8% stoji da sam presao, valjda jos spec ops a intel nisam skupljao, mozda 2 puta.

Meni je ovo i vise nego solidno, nista nisam ocekivao od ove igre, cak nisam ni pratio ovu temu skoro uopste, niti sam gledao trejlere.
Lepo su zaokruzili sve ovo, jeste limunada, herojska akcija itd ali sta sad, taman za odmaranje mozga.

Igra je mnogo bolja od black opsa npr, ne pamtim da sam skoro ispucao ovoliko municije :-devil-:
Nema nikakvig bagova, sve klizi na max sa 100 fps prosek, taman sam se podsetio kako je lepo kada igra ide sa tolikim fps :D

Frafika je ok, izvukli su makximum od dx9, efekti, skriptovana fizika, jedino zvucni efekti nisu bas naj ali eto.

Definitivno je u rangu sa cod4/mw1, ocekivao sam dosta lakse misije i losije napucavanje ali ovo je ok. Fale neke misije, u nekim okruzenjima ali da ne pricam sad..

Mislim da cu jos nekada u zivotu odigrati sva 3 dela, za ubijanje dosade ne postoji bolji army fps sp, bc2 mi je isto dobar.

Ovakva igra sa ovolikim prstanjem da ima fiziku kao bc2 i dx11 grafiku kao bf3, pa i7 sa gtx580 sli bi stenjao :d

MP me ne interesuje, mozda probam ako nekada bude dz.

BF3 sp mi nije nista spec i ovo sam igrao sa vecim zadovoljstvom. Mada i bf3 sp moze da prodje, posebno druga polovina igre ali sam imao problem i sa misem pa sam ludeo, non-stop prevelika senzitivnost koju nisam mogao da smanjim.

Od mene 85/100, laganeze.

Da li je neko imao problem pri pokretanju igre? Odnosno crash koji vraca odmah na desktop sa porukom "Dont send". Windows 7 x64 instalirani poslednji driveri i directX, ni jedna druga igra ne pravi problem, graficka je asus 560. Probao sam da procackam po netu ali nista ne nadjoh. Bio bih veoma zahvalan ako bi neko znao o cemu se radi..

Boze koje ocene je dobio mw3, pa neverovatno, najmanju ocenu su dobili od bencmarka :)

i po meni je ovo (pricam za single player) mnogo, mnogo zanimljivije od bf3... znaci jedva sam se odvojio! non stop akcija! bf3 sam odigrao do kraja onako na silu... grafika jeste losija ali radi ko sat, bez bugova (za razliku od bf3). a i koliko je igra fluidna grafika je nekako u drugom planu :)

Da li je neko imao problem pri pokretanju igre? Odnosno crash koji vraca odmah na desktop sa porukom "Dont send". Windows 7 x64 instalirani poslednji driveri i directX, ni jedna druga igra ne pravi problem, graficka je asus 560. Probao sam da procackam po netu ali nista ne nadjoh. Bio bih veoma zahvalan ako bi neko znao o cemu se radi..

Probaj crack da promenis.Stavi proper.

Igra u SP je extra, svaka im cast za akciju i scene, i dalje imaju ideje sto mi je drago ali engine moraju pod hitno da menjaju

Pa pazi, ovakva akcija i prstanje na sve strane sa bc2 destrukcijama npr i grafikom bf3= i7 2600k + gtx560ti sli za normalno igranje na 1080p. Mozda je bolje ovako ;)

Hvala za link ali znam to :)

Samo sam rekao da u cod mw3 fizika nije skriptovana i da sve onako prsti sa bc2 fizikom/destrukcijama, sve to+ dx11 grafika iz bf3, pa stvarno bi bio potreban neki SB sa sli/cf za full hd za max detalje :)

Molim vas za pomoc.Igrao sam normalno igru i samo odjednom mi zakucava u jednoj misiji :( .Izbacuje iz igre i vraca u my meni :( .Pise mi Reliable command buffer overflow .Moze li neko da mi pomogne .Igrao sam sve mw igre i sa odusevljenjem uzmem da igram ovu i sad mi se desi ovaj problem :( .

Pa i meni je to pisalo jedared ali sam odmah nastavio.

Nece da nastavi.Stalno me izbaci :( i vrati u meni pre ucitavanja igre :( .Probao sam sigurno jedno 5 puta,ako ne i vise.

Pisalo se u temi, samo treba da citas unazad. Inace evo:

Ja sam usao u zgradu tek na mestu gde je lik bio na pola puta iste oko 1:22 na klipu, tako da samo pola dela presao na ulici pola u zgradi :D

Uspeo da predjem.Umesto po ulici usao u zgradu i to je to :D .Hvala na odg :D .

Jel igra stvarno ovako dugacka ili mi se samo cini?Igram je vec poduze i pise da sam presao nekih 30 i kusur procenata ?Nisam citao sta ste ranije pisali jer je tema podugacka tako da ne zamerate sto pitam ovako nesto ;) .

Kampanja je do 50% a posle igras Special Ops.

AAAAAAAAA koje razocarenje.Taman sam pomislio da cu da se naigram i naigram....

Prilozi

• iw5sp_2011_11_22_20_34_46_736.jpg
    iw5sp_2011_11_22_20_34_46_736.jpg
    572.3 KB · Pregleda: 94
Poslednja izmena:
E posle ove igrice odmah bi ih zamolio da samo za mene odrade mw4 pa da se opet lepo ispucam :p .Misli li ko da ce jednog dana napraviti i mw4 ?

A jesi li bar malo pratio pricu ili si samo rostiljao? :d

Poslednja izmena:
To je ono cime mame pc igrace da kupe nesto sto se najvise prodaje na konzolama. Elem, da se ne sprdaju sa tobom, black box ti je krek rip verzija igre, kompresovana da zauzima sto manje. Za dedicated obrati se guglu da ti kaze kakva je to vrsta servera u ovom slucaju gejming.

Multiplayer me ne zanima,zelim samo da odigram single...znaci nema razlike u single playeru od one verzije `standardne` od 13,5gb?

Nazad
Vrh Dno