Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

lol mw3 treba da dodje sa uputstvom kojim putem da idemo hahah koji fail :D

Poslednja izmena:
Evo gledam izgleda da je bilo crash-eva samo 09.11.2011 Evo gledam i jedna 10 tog taj dan sam je i presao :-DDD

Edit jel zna kako da obrisem : reliability history covece ovaj pamti greske od pre 3 godine :-DDDD

Poslednja izmena:
Znaci jedini privid igraceve "slobode" u izboru kretanja je bug. lol

E ovako ljudi, stigla igra od :d, rld sa rld medicinom.

Iako sam znao proceduru namerno sam odmah usao u igru da vidim tu losu grafiku :smoke:

A onda sam u cfg. promenio image qualitu na 4 a rez 1680x1050p- to je i bilo postavljeno.

Ponovo usao u igru i grafika je bolja nego pre, naravno ali je i dalje bezveze posle bf3 ali sta sad.

Nego.. gpu usage je uzas, oko 50% u proseku, sve na max, graficka default a kada je na 850/1250Mhz gpu usage je u proseku upola manji, oko 25% a fps je isti u oba slucaja oko 45 prosek :trust:

Sta da radim?

Da napomenem da nemam Native podesavanje kao neki ovde..

Umesto 4 stavi 0, to je native. Ako u međuvremenu nisi već prešao igru :)

Sredjeno odavno ;) A nesto mi se i ne igra bas, mozda cu predvece malo :)

Presao je sinoc, ono nije losa, mogla je malo bolja grafika, malo bolje napucavanje, npc je totalno glup :D
Prica je dobra, eto odgledao jos jedan brzi akcioni film, trilogija je zavrsena :D
Igra je radila bez problema i nije chrasovala ni jedanput.

Presao je sinoc, ono nije losa, mogla je malo bolja grafika, malo bolje napucavanje, npc je totalno glup :D
Prica je dobra, eto odgledao jos jedan brzi akcioni film, trilogija je zavrsena :D
Igra je radila bez problema i nije chrasovala ni jedanput.

izgleda da crashuje samo UNLOCKED verz za RELOADED-om :-D

Ako poredimo SP bolja je od BF3, i mislim da ce se vecina sloziti. U BF3 imas tri misije koje su dobre ostalo je bleda kopija CoD igara, Deus Ex uopste nema veze sa CoD-om skroz razlicite igre...
Grizli jeste CoD SP bolji jer je holivud stil bla bla..ali ti samo to i poredis...brate BF je uvek bio i ostace MP orijentisana igra..to bi bilo isto kao da sad izbace novi CS sa nekim levim misijama i ti ocenjujes igru na osnovu toga lol...

Pa lik nije ni rekao da bf3 ne valja, pogodio je ustinu- da je bf sp prosecan, nije pljuvao mp.

Ne znam proper je zarazen trojancem u samom exe fajlu... Tako da nisam hteo da se cackam sa njim :)
Pa to ti je fake positive virus lek ista priča je i sa mnogo lekova u dosta naslova samo isključi antivirus i peglaj...

Aj kratko neko da ne listam temu :) znači treba 0 a ne 4 na image quality u cfg igre da se stavi i to su kao najbolji grafička podešavanja???...kad sam snimio ovu drugu medicinu igra daje 200fps a pre toga sam imao 40fps locked bag sa R danas lekovi prave Fps... :)

Poslednja izmena:
31383517088604887495.jpg

:-/

I MP? Pazi samo da ne revoke-uju :) i srećno

presao. ovaj deo necemo pamtiti ni po cemu ali je veoma zabavna bila za jedan vikend. andrenalin na 100% kao i uvek. steta sto nije bar u necemu usila konkurenciju ali sta sad.

ima li ko predstavu sta ce biti tema novog dela posto je ovde ocito kraj?

Gde ima da se uzme MW3 za najmanje para? :) Razmisljam da uzmem original zbog mp, ali mi se ne daje 5k :d

LJudi lepo covek pita gde ima mw3, a ne sta je bolje da uzme i mene to interesuje, ima li negde kljuc ispod 30e, a da nije ru?

Da mogu da igram BF3 uzeo bih ga vec :d

Poslednja izmena:
Ja na mojoj masini sa properom na 1024 i sa svim stavkama ukljucenim pikam bez problema :D

Nazad
Vrh Dno