Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

bio sam ironičan xD

Malo sam sad isprobao SP, pa ovde nema r od recoila, ko da pušku trži robocop :D

:d :d

Uskoro mi stize igra pa i ja da probam ali ako je kao mw2 onda je osecaj pucanja kao sto sam vec napisao- kartonska airsoft puska :d Dobro, nije bas toliko lose ali posle bc2 i fc2.. sve je smesno. Arme itd nisam probao.

IGRA JE ZESTOK FAIL POSLE DEUSA I BF3. OGROMNA JE RAZLIKA U SVIM ASPEKTIMA. ZA STA SU LJUDI CEKALI U REDU!!!!

IGRA JE ZESTOK FAIL POSLE DEUSA I BF3. OGROMNA JE RAZLIKA U SVIM ASPEKTIMA. ZA STA SU LJUDI CEKALI U REDU!!!!

Ako poredimo SP bolja je od BF3, i mislim da ce se vecina sloziti. U BF3 imas tri misije koje su dobre ostalo je bleda kopija CoD igara, Deus Ex uopste nema veze sa CoD-om skroz razlicite igre...

Realno, bf3 sp je prosek, bc2 sp je mnogo bolji.

Evo stigla mi igra :D pa cu da probam ali kapiram da me ceka smaranje sa cfg fajlovima :d

CoD serijal je od samog pocetka ima dobar sp koji se izdvajao od drugih igara slicne tematike sto se tice napucanosti (nabijenost akcijom). BF3 sp je dobar ali ne toliko koliko je sp na mw3, mozda zbog toga sto je kopija istog. Sp mw serijala mozda najvise bi mogao da parira moh, pa mom misljenju, sto se tice koncepcije misija i napucanosti, mada i tu cod odnosno mw izlazi kao pobednik.
Sto se tice MP to je vec stvar ukusa, cod je brzi arkadniji, dok je bf sporiji i vise takticki opredeljen, koji vise vuce ka realnijem ratovanju odnosno simulaciji.

E ovako ljudi, stigla igra od :d, rld sa rld medicinom.

Iako sam znao proceduru namerno sam odmah usao u igru da vidim tu losu grafiku :smoke:

A onda sam u cfg. promenio image qualitu na 4 a rez 1680x1050p- to je i bilo postavljeno.

Ponovo usao u igru i grafika je bolja nego pre, naravno ali je i dalje bezveze posle bf3 ali sta sad.

Nego.. gpu usage je uzas, oko 50% u proseku, sve na max, graficka default a kada je na 850/1250Mhz gpu usage je u proseku upola manji, oko 25% a fps je isti u oba slucaja oko 45 prosek :trust:

Sta da radim?

Da napomenem da nemam Native podesavanje kao neki ovde..

Poslednja izmena:
Verovatno si već pročitao i na drugom forumu,kod odgovajuce verzije igre,kad postaviš image quality na native,grafika je neuporedivo bolja,nemaš potrebe da nista cackas cfg fajl.

Pa da ali ja nemam native podesavanje a delovalo mi je da je ova verzija najbolja, nije valjda da mora da stigne neka nova? :d :d pp

ps, ma ja mislim da sam ok zbudzio grafiku nego me smara low gpu usage i fps koji je oko 45-50 sto nije lose ali zasto da ne nateram igru na 99% gpu usage? ;) Ako moze.

Poslednja izmena:
E ovako ljudi, stigla igra od :d, rld sa rld medicinom.

Iako sam znao proceduru namerno sam odmah usao u igru da vidim tu losu grafiku :smoke:

A onda sam u cfg. promenio image qualitu na 4 a rez 1680x1050p- to je i bilo postavljeno.

Ponovo usao u igru i grafika je bolja nego pre, naravno ali je i dalje bezveze posle bf3 ali sta sad.

Nego.. gpu usage je uzas, oko 50% u proseku, sve na max, graficka default a kada je na 850/1250Mhz gpu usage je u proseku upola manji, oko 25% a fps je isti u oba slucaja oko 45 prosek :trust:

Sta da radim?

Da napomenem da nemam Native podesavanje kao neki ovde..

http://www.pcgameshardware.com/aid,...image-quality-without-console-upscaling/News/

Pogledaj na tom linku za grafiku, Native je bez upscaling-a i izgleda nabolje... Treba ti drugi lek za bolje performanse...

Malo sam sad isprobao SP, pa ovde nema r od recoila, ko da pušku trži robocop :D

Mislis? Nije da je neki recoil ali evo uzmi bilo koju pusku i stani u mesto i pucaj u zid. Videces koliko ce ti puska odlaziti u vis. Naravno u ovoj igri puske drze one man army likovi i bi bilo lame da uz onoliku akciju i body count postoji recoil ko da osnovac barata sa oruzjem.

zigic je napisao(la):

Mislim, poredjenje sa deus ex-om. :D Inace igra je jedino fail sto se tice zvuka, delimicno grafike i minimalnog ulaganja developera da u njoj nesto bitno promeni u odnosu na prethodnike. Ostali aspekti igre su sasvim ok.

Sredzeno sve :-devil-:

Igra izgleda lepse nego sto sam mislio, nesto izmedju mw2 i bc2. Sve na max imam const. preko 65 fps.
Jel ovo samo dx9?

Napucavanje je moglo da bude bolje.. steta ali eto. Zvuk mi se ne svidja bas, bar ne posle war tapes i bf3 :smoke:

Uvek sam voleo ogroman izbor oruzja u cod igrama :smoke: Vidim ja da cu janpi da ratujem u zoru hladnu :d

Hvala svima za savete na pp ;)

Mislis? Nije da je neki recoil ali evo uzmi bilo koju pusku i stani u mesto i pucaj u zid. Videces koliko ce ti puska odlaziti u vis. Naravno u ovoj igri puske drze one man army likovi i bi bilo lame da uz onoliku akciju i body count postoji recoil ko da osnovac barata sa oruzjem.

Sad ga baš pretera, ni jedan army lik neće trčati sa puškom i pogađati (i to u rafalu) tačno tačke koje želi, na bilo kojoj udaljenosti, bolje od olimpijskih strelaca. Pre će biti da ti nikad nisi pucao iz neke automatske puške :)

Poslednja izmena:
S`obzirom da ti je Kobreti Slaj na avataru ne znam kako nisi razumeo sta sam napisao. :) One man army, ne mora konkretno da se odnosi na army lika. Definicija toga ti je neki badass guy koji nezaustavljivo seje smrt po svima tj. bodycount je insane i do plafona i samim tim njegovo drzanje oruzja, recoil i sve ostale zezancije koje postoje u normalnom zivotu su najminimalnije moguce. Dakle to je nesto fiktivno akciono iz filmova i kasnije igara. A inace kad smo vec kod trcanja i pucanja ni ovde u igri ne mozes nikog precizno da gadjas iz trcanja na bilo kojoj udaljenosti naravno zbog spreada i recoila koji iako je mali i dalje postoji. Ipak je ovo donekle badass guy one man army igra, nadam se da sad razumes. :)

Posle kompletnog Bf3 iskustva (a veliki sam fan cod igara osim Black Ops-a), mislim da ovo necu ni igrati.

Inace igra je jedino fail sto se tice zvuka, delimicno grafike i minimalnog ulaganja developera da u njoj nesto bitno promeni u odnosu na prethodnike. Ostali aspekti igre su sasvim ok.

samo to? nabrojao si sve sto igra treba da ima :)
instalirao sam novi catalist i tweakovao cfg i sad je dosta lepsa a i radi mi na 40-45fps non stop. pohvalno.

Pa u sustini u ovoj generaciji konzolnih igara i njenom zalasku sve igre i fransize se tako i rade. To je cisto komercijalna stvar kod najvece vecine budzetnih developera, tako da nista spec i revolucionarno i ne moze da se ocekuje kada se uvrsti profit, popularnost i sto manje ulaganje za ostvarivanje velikog profita. :) Kada bude dosao next gen gejming bice opet revolucija na pocetku u nekom smislu pa nadalje stagnacija i isto ovako zalazak, sto je i razumljivo gledajuci igre kao produkt.

@luis

Pa sto ne bi odigrao kada ova prica kompletira prethodne mw-ove ako si vec fan?

MW3 sam narucio u preorderu i dobio ga pre 4 dana (ljuto sam se zaj**o).
Igram cod od cod4 mw.
Od tog cod4 grafika je sve losija i losija a kod mw3 se nisu cak ni potrudili da stave za nijansu bolje texture od verzija za konzole.
Znam da je verzija za PC 7-8% od ukupne prodaje ali je ovo totalni fuseraj.
Nisam se nesto mnogo igrao ali mi se cini da je i gameplay bitno losiji nego kod mw2 ili mw, pricam o MP jer SP jos nisam probao.
Preporuka za izbegavanje, bolje da sam uzeo BF3.

MW3 sam narucio u preorderu i dobio ga pre 4 dana (ljuto sam se zaj**o).
Igram cod od cod4 mw.
Od tog cod4 grafika je sve losija i losija a kod mw3 se nisu cak ni potrudili da stave za nijansu bolje texture od verzija za konzole.
Znam da je verzija za PC 7-8% od ukupne prodaje ali je ovo totalni fuseraj.
Nisam se nesto mnogo igrao ali mi se cini da je i gameplay bitno losiji nego kod mw2 ili mw, pricam o MP jer SP jos nisam probao.
Preporuka za izbegavanje, bolje da sam uzeo BF3.

hmmm grafika je napredovala posto imam nekoliko HDD-ova u masini nasao sam i COD MW 2 kao i BO napredovala je graficki igra za nekih 10 15 % od mw-2 a od bo za oko 4 5% samo su neki detalji bolji u ovom delu... To je sto se tice grafike naravno napucanim na max kao i image kvalitet na native igra je skroz fina zamerka je to sto je kratka kao i BF3 zaista se prelazi za nekih 5 sati u vrh glave...

BO je grafički bio iza MW2, it prostog razloga što nisu imali pristup engine-u koji je IW koristio za MW2, tako da su za BO koristili malko unapređeni engine koji je pokretao WaW.

Hajli kvescnabl. Ne verujem da je bio iza mw2, po kolicini detalja cini mi se da su bili na istom a najverovatnije je i detaljniji sto je i logicno jer je predstavljao boostovani cod waw, kao sto i ovaj mw3 uz ssao kao jedan jedini novi grapficki feature sa kojim gotovo da su se pretrgli, sije mw2 i na momente i izgleda stvarno lepo a i detaljnije.

Ne znam da li je lepsa od MW2, ali mene su malo smorili braon i sivi tonovi koji dominiraju kroz 80% igre. Tu je i neki bloom, AA ili bem li ga sta koji po malo muti teksture (nesto slicno "AA" efektu u GTA IV).

U kom smislu bolja grafika, texture na manual i na extra su nize rezolucije no kod predhodnih igara. Takodje je, generalno gledano, kvalitet textura losiji a da bi izgledale atraktivnije, saturacija boja im je podignuta na max. Detalja ima puno ali su 3D objekti sa malo poligona (verovatno da bi radilo na konzolama). Mape su, cimi mi se, uglavnom manje (i zgurane) nego na prethodnim verzijama. COD4 nisam palio odavno ali sam MW2 igrao do pre neki dan. Takodje su modeli igraca sa manje poligona i sa losijim texturama, barem po meni.
Podeseno na 1920x1200 sve na extra.

Ja nemam NATIVE opciju. Ima li kakav lek za to ?

da li se nekom desilo da mu prekine singleplayer i izbaci mu igra error " Reliable command buffer owerflow" ???

ja ne mogu da nastavim kampanju zbog toga...izbacuje taj error ponovo i ponovo... :(

ja ne mogu da nastavim kampanju zbog toga...izbacuje taj error ponovo i ponovo... :(

ja taj problem nisam imao samo izbaci ja je pokrenem opet on smara sa nekim safe modom ja no i cepaj dalje (jednom me je vratio na misiju pre) poludeo sam. Igra sa najvise CRASH-ova koje sam igrao u zadnje vreme. Zaista nisam skoro imao ovoliko problema sa nekom igrom bas cu da vidim u WIN crash file-u koliko ih je bilo. Mislim da je preko 20 :-DDD

Nazad
Vrh Dno