IGRA JE ZESTOK FAIL POSLE DEUSA I BF3. OGROMNA JE RAZLIKA U SVIM ASPEKTIMA. ZA STA SU LJUDI CEKALI U REDU!!!!
Moze.Stavi opciju na native.Ako moze.
E ovako ljudi, stigla igra od :d, rld sa rld medicinom.
Iako sam znao proceduru namerno sam odmah usao u igru da vidim tu losu grafiku :smoke:
A onda sam u cfg. promenio image qualitu na 4 a rez 1680x1050p- to je i bilo postavljeno.
Ponovo usao u igru i grafika je bolja nego pre, naravno ali je i dalje bezveze posle bf3 ali sta sad.
Nego.. gpu usage je uzas, oko 50% u proseku, sve na max, graficka default a kada je na 850/1250Mhz gpu usage je u proseku upola manji, oko 25% a fps je isti u oba slucaja oko 45 prosek :trust:
Sta da radim?
Da napomenem da nemam Native podesavanje kao neki ovde..
Malo sam sad isprobao SP, pa ovde nema r od recoila, ko da pušku trži robocop![]()
zigic je napisao(la):IGRA JE ZESTOK FAIL POSLE DEUSA I BF3. OGROMNA JE RAZLIKA U SVIM ASPEKTIMA. ZA STA SU LJUDI CEKALI U REDU!!!!
Mislis? Nije da je neki recoil ali evo uzmi bilo koju pusku i stani u mesto i pucaj u zid. Videces koliko ce ti puska odlaziti u vis. Naravno u ovoj igri puske drze one man army likovi i bi bilo lame da uz onoliku akciju i body count postoji recoil ko da osnovac barata sa oruzjem.
Inace igra je jedino fail sto se tice zvuka, delimicno grafike i minimalnog ulaganja developera da u njoj nesto bitno promeni u odnosu na prethodnike. Ostali aspekti igre su sasvim ok.
MW3 sam narucio u preorderu i dobio ga pre 4 dana (ljuto sam se zaj**o).
Igram cod od cod4 mw.
Od tog cod4 grafika je sve losija i losija a kod mw3 se nisu cak ni potrudili da stave za nijansu bolje texture od verzija za konzole.
Znam da je verzija za PC 7-8% od ukupne prodaje ali je ovo totalni fuseraj.
Nisam se nesto mnogo igrao ali mi se cini da je i gameplay bitno losiji nego kod mw2 ili mw, pricam o MP jer SP jos nisam probao.
Preporuka za izbegavanje, bolje da sam uzeo BF3.
da li se nekom desilo da mu prekine singleplayer i izbaci mu igra error " Reliable command buffer owerflow" ???
ja ne mogu da nastavim kampanju zbog toga...izbacuje taj error ponovo i ponovo...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari