Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Ma de uradjena, to je neka najminimalnija moguca skriptovana fizika no nebitno, inace, za normalne verzije igre i sve ostale image quality treba obavezno da bude na native, jer sve ostalo je upscaling slike sa konzolne rezolucije, dakle nesto malo manje od 1024 koje se upscaluje na 1920 i zato izgleda onako uzasno.

Ne pomaze taj Native previse.. a interesantno kako je igra cak "deblja" (u gigabajtima) od BF3 a opet dobijamo ove skrnave shklj teksture.. i ta braonkasta grafika sa konzola mi je stvarno jako dosadna.

Swansone a sta onda reci za Rejdz? :D Inace, necu da gresim dusu na momente ovaj novi cod stvarno izgleda lepo, pogotovo misije gde navodno ima dinamcnog sencenja i skriptovane fizike, evo vec gulim 4 sata igru i bas je igriva, klasican rolerkouster ali odlican bas kao i prethodnici.

SP razvaljuje, a prica je se zaokruzila za ovim MW pretpostavljam :) Sve u svemu odlicno!

Ne pomaze taj Native previse.. a interesantno kako je igra cak "deblja" (u gigabajtima) od BF3 a opet dobijamo ove skrnave shklj teksture.. i ta braonkasta grafika sa konzola mi je stvarno jako dosadna.

Ne pomaze Native ?! Igra izgleda duplo bolje nego kada je na Extra kod mene, grafika sasvim pristojna izgleda bolje od MW2, od MW1 normalno izgleda prilicno lepse... Ne drzi se ovaj Engine lose uopste a veliki plus je sto radi kao MW1 otprilike, zahtevnost nije povecana...

Mislio je da ne pomaze da graficki igra procveta posto je 2011 godina a igra i engine minimalno napredniji nego cod4 iz 2007-me :)

image quality treba obavezno da bude na native, jer sve ostalo je upscaling slike sa konzolne rezolucije, dakle nesto malo manje od 1024 koje se upscaluje na 1920 i zato izgleda onako uzasno.

Ja nemam to u podesavanima :D

attachment.php

Pa nisi citirao i deo pre toga, rekoh normalne verzije igre. :D Inace, naravno to kod tebe moze u configu da se odradi sto si vec i odradio. :)

Evo par slika, po meni je grafika vise nego dobra, engine nije tako napredan to stoji ali igra lepo izgleda nisu ni teksture tako slabe...

Probao li je neko BlackBox Repack, skidam njega upola je laksi. Nadam se da radi OK? BTW Koji lek koristi?

Evo par slika, po meni je grafika vise nego dobra, engine nije tako napredan to stoji ali igra lepo izgleda nisu ni teksture tako slabe...

Ovo sto je tebi "vise nego dobro" je staro 3-4 godine, samo pridji bilo cemu i onda ces videti kakve su teksture. Ovako generalno su jos i dobro izvukli neku prividno dobru grafiku iz tog engine-a...

Meni je u startu bila "dobra" grafika (a ne "upscale") i mogao sam podesiti kvalitet iste, pa sam zato rekao da mi taj Native nista bolji od Extra.

Cek ja sam presao igru sa 52 % wtf ovaj pali pljugu i kraj? Kratko presao sam igru brze nego BF...

Probao li je neko BlackBox Repack, skidam njega upola je laksi. Nadam se da radi OK? BTW Koji lek koristi?
U pratećim "papirima" ove verzije piše da sadrži "ponovo napunje..." + update.
Ja je malopre instalirao i malo se igrao ... radi bez problema iz prve tj. odmah pokrećeš igru - ne moraš da izigravaš "doktora".
Podesio sam grafiku na Ultra/Extra/Sega-Giga-Mega... ali je ipak u \Call of Duty Modern Warfare 3\players2\config.cfg fajlu za parametar: seta r_imageQuality stajalo "4" pa sam ja prepravio na "5" ali je igra to sama vratila na "4" ... izgleda da je to najviše što se tu može naći.
To je sve što sam uradio osim same instalacije.

Poslednja izmena:
82.9% i dalje se igra.

Ja sam presao igru nema dalje mora da je zbog toga sto sam na normal stavio tezinu pa zbog toga pise u procentima toliko :)

Na kraju svi mrtvi osim ovog bratatog zaboravio sam mu ime :-D obesio onog marakovog ili kako vec rusa i zapalio pljugu cekajuci hitnu :-D i krece tekst za kraj..

Poslednja izmena:
mw3 si stavio na normal? :d

75% i 6.5 sati na hard, ili tako nesto. Nista, sad cekamo neki novi Zero Gear :D

Posle par proba je jasno:
Image Quality=Low ........ postavlja <seta r_imageQuality "1">
Image Quality=Normal .... postavlja <seta r_imageQuality "2">
Image Quality=High ....... postavlja <seta r_imageQuality "3">
Image Quality=Extra ...... postavlja <seta r_imageQuality "4">
Image Quality=Native .....postavlja <seta r_imageQuality "0"> daje najbolju grafiku (što je i logično jer je parametar zadnji u nizu tj. na suprotnom kraju od Low) !

Na priložena dva primera se jasno vidi (kada ih međusobno brzo menjate tj. gledate čaj jedan - čas drugi, u nekom programu tipa ACDSee) na teksturama zida i bandere - kako su oštrije/detaljnije u Native modu.

Prilozi

• extra.jpg
    extra.jpg
    124.7 KB · Pregleda: 134
  • native.jpg
    native.jpg
    192.7 KB · Pregleda: 131
Da, video sam tvoj post i komentar za Native tj. parametar na "0" ... probao i sam se uverio da je tako.

Predjoh igru nocas i mogu reci da mi je kampanja interesantnija nego mw2, steta samo sto nisam probao multi i spec ops, al verujem da ce da se nadje resenja i da se oni probaju... grafika je ok, zvuk za mene nije ni prosecan, prica se konacno zaokruzila sa sve flashbackovima iz cod4, sve u svemu solidna igra.

a sada na sledecu blockbuster novembarsku igru.

Poslednja izmena:
Coop misije su ****no fantastične! Ja sam odigrao polovinu do sada sa ortakom, oduševljen sam. Baš šteta što ne radi lek da probaš i to, oduševio bi se.

Videcu sta kazu oni na cs.rin.ru, nadam se da ce skorije da izbace neki fix. A sta bi od onih usranih dedicated servera, jel to bila jedna velika sarena laza ili stvarno tako nesto postoji da zezne pc only kupce za kupovinu? :D

:D

Pa vidi, ja ih NIGDE nisam video :D možda je to samo na konzolama ipak xD ipak je x360 primarna konzola :).
Samo matchmaking a rekli su da će i za non-elite igrače biti ded serveri i server browser ali samo sa unranked serverima.

Ima, treba negde u opcijama aktivirati server browser :)

Edit: evo ga
Load up MW3 Options -> Dedicated Server -> Enable Server Browser.

Na konzolama nikada nije ni bilo dedi servera :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno