Šta je novo?

Call of Duty-Black Ops

Bob Marli

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.09.2009
Poena
349
black_ops_colt_commandwhxr.jpg

The latest Call of Duty game has stirred up a lot of interest among fans and rightly so. The trailer showcased some amazing visuals and set-pieces which was enough to melt even the most cold-hearted of gamers. Any new information regarding the game is eagerly anticipated by fans world-wide. Gamersmint has got hold of a list of weapons which will make an appearance in the game and images of the same. All of these weapons are confirmed to be at your disposal in order to save the world and wreck havoc at the same time!
Keep in mind, these are only a “few” of the weapons from the entire Black Ops arsenal and more will be revealed soon. Here they are
AR-15
AK-47
AUG
MP5K
RPK
SPAS-12
MAC-10
M1911
M202
Crossbow

Trash ili ne ovi ce za razliku od IW-a imati dedicated servere za PC verziju ako nekome to nesto znaci.

Pa jel su oni na kraju ugasili IW kao studio ?
Trash ili ne, ovo ce da se proda u 10mil kopija, jer su ljudi zatucani do iznemoglosti!

Ma kako da nije. Ako bas hoces, IW je na kraju postao trash sa novim cod-om. Treayarch bar ide uzlaznom putanjom, za razliku od ovih koji su otisli na drugu stranu.

Daleko je IW-a od trasha. Ali zato, momci koji su sa spajdermena prebaceni na CoD...

...napreduju svakom novom igrom i trenutno su tu da isprave greske IW-a.;)

Upravo je stvar u tome sto oni ispravljaju tudje greske. ;)

kupicu taj bf2 nekog lepog dana..bas da vidim kakvi ste. osecam da vi pertlama davite svoje protivnike XD
ja guslam mw1 i mw2 pa skoro 2 godine i bas me razocaralo sto je otisao iw
cod5 je bio po meni toliki promasaj da je to strasno

Zlo ne spava, tj ove je samo za budale!

Activisionov novi pretplatnički model

Kako smo ranije pisali, Activision planira predstaviti pretplatnički model uz Call of Duty franšizu i sada nam je izvršni operativni direktor kompanije Thomas Tippl potvrdio da kompanija radi na takvom modelu koji će uskoro biti spreman za predstavljanje.

Activision još uvijek razmatra formu ovog pretplatničkog modela i navodi da i CoD Premium servisi (kako sada naziva model) neće onemogućiti fanovima dodatne sadržaje. Kruži više glasina o cijeni novog pretplatničkog modela, ali niko, čak ni ljudi iz Activisiona, ne znaju tačnu cijenu.

Kompanija novim pretplatničkim modelom ili CoD Premium servisom planira dodatni nove i inovativne ponude koje nisu moguće uz trenutni model Call of Duty franšize. Međutim, Activision još uvijek ne želi govoriti o novim ponudama.

Uprkos negativnim kritikama medija i lošim komentarima iz CoD zajednice, kompanija je uvjerena da će se njena strategija pokazati uspješnom.

Multiplayer ce biti besplatan, a mozhda uvedu servis ko shto imash na Halo3/Odst/Reach, onaj Bungie Pro, gde imash da snimash video u wmv i tako to.

Multiplayer 100% ostaje free, tako su rekli svi iz Treayarch-a.

Multiplayer ce biti besplatan, a mozhda uvedu servis ko shto imash na Halo3/Odst/Reach, onaj Bungie Pro, gde imash da snimash video u wmv i tako to.

Multiplayer 100% ostaje free, tako su rekli svi iz Treayarch-a.

Ne pitaju se ljudi iz Treayarch-a, već glavešine iz Activisiona...

ma pre cu da se vratim na cod 4 nego ponovo da se borim sa mladim kamperima sa svakim novim cod-om
nervira me sto svake godine nova igra, i ovi dlc za mw2 em skupi em stave u svaki 2 nove i 3 STAREEEEE mape.

Dok ima budala koliko oces oni ce nastaviti to da rade. CoD serijal je za mene mrtav od MW1, ovo je sve smesno posle, sramota.

End itz aut

izasla verzija za xbox nadam se da ce i za pc uskoro :p

Radi Black ops, ja imam stari dashb., xtreme 1.6 i probao sam jutros.
Preterase samo stancuju lupe cenu od 50funti i prodaju milione, meni ovo identicno kao MW2, ali nema razlike, nove su samo mape.

Radi Black ops, ja imam stari dashb., xtreme 1.6 i probao sam jutros.
Preterase samo stancuju lupe cenu od 50funti i prodaju milione, meni ovo identicno kao MW2, ali nema razlike, nove su samo mape.

Black ops disk nema nove sigurnosne mere pa nema potrebe za novim fw-om.

Sta drugo ocekujete od Activisona ? Nesto novo ? Pa oni samo pare da vide. Ali docice i CoD serijalu kraj.
Imaju toliko para da bi mogli da naprave sta oce, a oni prave istu igru vec 10 godina.
Samo vi jos kupujte pa ih podrzavajte.

Pa evo vec smo na 4 veoma slicne igre, da vidimo koliko ce jos ovaj fazon da ima prodju. Ovaj engine i kontrole su vec kod MW2 meni bile malo bajate mada moram priznati da je originalni MW stvarno bio dosta svez kad se pojavio.

Nije los ovaj black ops ako se progutaju neke uobicajene gluposti. Po meni je dosta bolji od MW2. Svidja mi se u ovoj igri sirok izbor oruzja, CZ75 je konacno u nekoj igri :) a mnogo puta mi se desilo da stanem i ne mogu da se odlucim za izbor oruzja koje lezi okolo a mnoga imaju razlicite verzije, extended mag, dual mag, reflex, masterkey (podcevni shotgun). Jes da je kartonski osecaj ali ipak...

Stigli su i da ubace i scenu iz lovca na jelene, a tu su i Kenedi i Kastro u igri LOL.

Nabavio sam danas Black Ops ( PS3 ).

Za sada sam zadovoljan :)

Ako ima nekoga ko planira da na duzi period igra MP , neka me slobodno doda na listu prijatelja :) . PSN ID je u potpisu .

Nazad
Vrh Dno