Šta je novo?

Call of Duty-Black Ops

Pa po koji put :d

Po treci put sigurno. :D
Pocene da me zraci po forumu i onda se cepi na PM poruke, dete nezrelo, ljut sam na sebe.
I ti me Borise nerviras u zadnje vreme, rezervisao sam ti mesto na ignore listi. :p :D

Gledao sam malo danas modove za MP, izgleda da bas ima dosta sadrzaja.

Dolazim po prvi put u iskusenje da posle 6 godina na ovom forumu nekoga stavim na ignore.

Nisam lud da stavim Marley-a na ignore listu ,ovaj forum mi ne bi bio isti bez njega i njegovih 6000 postova za 12 meseci :d

Sad ne znam koga si ti mislio da stavis na tu listu , Marley ili mene (ili obojicu) :D

Nisam lud da stavim Marley-a na ignore listu ,ovaj forum mi ne bi bio isti bez njega i njegovih 6000 postova za 12 meseci :d

Sad ne znam koga si ti mislio da stavis na tu listu , Marley ili mene (ili obojicu) :D

Nemam ja sa tobom nikakvih problema :).

Mene zanima samo ko kupuje vise ovaj CoD ?!
Kupujem ja i sta sad? Jel treba mozda da ti se izvinim sto sam kupio igru koja tebi ne odgovara?

a oni tvoji komentari o budalama i zatucanim gamerima su vrh bezobrazluka, a govore vise o tebi nego o drugima...

Smiri se, nemoj da i tebe stavi na ignore :).

Bez *******cije, u USA je fazon da nisi cool i da si geek ako ne igras COD..
image.php

:D:D:D:D

Nece Boris da kupi igru a ne zna da ima i da se vozi :d

[YOUTUBE]EAXfMWy6UTE[/YOUTUBE]

Jel ce opet da bude COD - Karton Ops ? :) Evo mi je igra na hardu par dana, mrzi me da je kopiram na PS3 da probam :)

Heheh ;)

Ali ne, gledam situaciju po stranim forumima, one siledzije iz srednje skole i sa koledza, "jocks" :D su vecinom COD klijentela.. ono podsmevaju se onima koji ga ne kupe prvog dana.. :)

Heheh ;)

Ali ne, gledam situaciju po stranim forumima, one siledzije iz srednje skole i sa koledza, "jocks" :D su vecinom COD klijentela.. ono podsmevaju se onima koji ga ne kupe prvog dana.. :)

Taj rad. Sta ti cekas sa kupovinom Karton Opsa ? :p

Evo sta mi je jedan lik rekao za novi CoD:" duze misije,prica,grafika sve novo,konzolarna igra prava
,grafika ko na ps4,film pravi"
Hahahah.. Iskidao sam se za ovo "ko na ps4" xD

ovakvi majstori isto igraju cod ....:D
ako neko ima nesto protiv
5374_110.jpg

kakvo epsko gubljenje vremena/no life-ovanje da bi budzili skor u igri.. who the fu*k cares? O.O

ljudi gde ima da se kupi call of duty hardened edition u srbiji i koliko je love?

Call of Duty Black Ops Hardened Edition definitivno ne kosta 24.85 funti na shopto. :)

ja ovde vidim cenu od 60funti, ne znam gde si ti srky iskopao za 25.. jedino ako opet ne mislimo na isto..

i to je jeftinije od 10 soma...

inache dao sam do sada samo na bluray filmove 10 puta toliko ali nikad ne bih kuio igru za 60 funti.. uzas.. mozda 3 igre da ali jednu ne..

Vrh Dno