Šta je novo?

Call of Duty-Black Ops

Fora je sto dobro prave te stvari zbog kojih ih ljudi kupuju, druga je prica sto svake godine izadje po jedan.. Dobar je to koncept u MP-u, zarazan skroz.. samo ipak previse neozbiljno za moj ukus, malo kad bi se iskulirali sa perkovima i ubacili neki recoil reda radi.

EDIT: Eurogamer je dao 80, ne 90.

Poslednja izmena:
Black Ops 7.499 RSD u GameS-u. :d

Covek u PC temi je prodao 4 zimske gume koje je skoro kupio, da bi uzeo igru :D :d

@ markodj

Jel imas nekog poznanika u tom Gamepro-u? :D Izvini, ali mnogo mi smesno :D svaki put se javis sa "Nemacki Gamepro dao igri xx!!" :d ;)

Poslednja izmena:
Ako ima nekoga ko planira da na duzi period igra MP , neka me slobodno doda na listu prijatelja :) . PSN ID je u potpisu .
Hocu ja, a cini mi se da te vec imam u listi prijatelja :) cek samo dok zavrsim single pa prelazim na multi.

Igrao sam sinoc single par sati i takodje sam zadovoljan. Nova campagna, novi ratovi, nova oruzja, mape... dakle tu je sve sto se i ocekivalo od ove igre. Cini mi se da nema co-op online kao sto je moglo u CoD WaW i nema ni onih spec ops misija iz MW2, al sta je tu je, tu su zombi da nadoknade sve ostalo :d Video sam onog ludog dedu Reznova kojeg sam upoznao u WaW-u, a verovatno u nekom grmu se pritajio i brkati Price, samo ceka da naidjem... znaci nema sansi da se izgubi u igri, uvek ce da naleti neko poznat da vam pokaze put :D

Multi sam probao samo na par minuta, usao pred kraj partije... Nisam video da moze da se bira mapa, a vecina stvari su bile zakljucane i otvaraju se napredovanjem u igri, nista novo sve je isto kao i u ostalim codovima. Zanimljiva ona opcija bioskop gde moze da se odgleda kompletna partija. Koliko sam ukapirao negde na nekom serveru se snimaju sve partije i mozes da skines nekoliko zadnjih ili bar onu poslednju koju si odigrao. Ja skinuo i odgledao celu partiju od 8min. iako sam ucestvovao samo zadnjih par minuta. Isekao sam onaj deo koji sam igrao i sacuvao to, pojma nemam da li je zavrsilo na konzoli ili nekom udaljenom serveru, a te filmice valjda mogu da gledaju oni iz tvoje liste prijatelja koji igraju CoD… Nije bas nesto korisno al moze biti zanimljivo kad napravis neki dobar rezultat, ili recimo Boris se odluci da kupi igru pa ga izrokas desetak puta u jednoj partiji a on tebe samo jednom :D pa posle ide ono zezanje i peckanje po forumu :)

Poslednja izmena:
ili recimo Boris se odluci da kupi igru pa ga izrokas desetak puta u jednoj partiji a on tebe samo jednom :D pa posle ide ono zezanje i peckanje po forumu :)

Hahah :) Tesko.. jako su blizu onome sto ja zelim od fps-a, a opet tako daleko.. :) A i nemam nameru da vise finansiram ovu bezobraznu politiku izbacivanja svake godine, ili cak i cesce kako planiraju.. :)

Aha ha :D kako je dobar fazon sa easter egg, nisam imao pojma da je pocetni meni igre interaktivan, oslobodis se iz stolice i pogledas po sobi a tamo kompjuterski terminal u kome moze da se igra zork - prastara tekstualna avantura a i dead ops arcade, top down shooter igrica koja je poput neke xbla igre. Takodje moze da se cita mail, gledaju fajlovi itd preko dos slicnih komandi :)

Poslednja izmena:
Pogledao sam GT review, ovo deluje bolje od MW2.

@ markodj

Jel imas nekog poznanika u tom Gamepro-u? :D Izvini, ali mnogo mi smesno :D svaki put se javis sa "Nemacki Gamepro dao igri xx!!" :d ;)

Nemam... :D
Vec dok sam ziveo u Nemackoj, uglavnom sam citao njihove recenzije koje i dan danas cenim! Barem ja, i mislim da igre uglavnom ocenjuju objektivno!

E zbog toga spominjem uvek... kao sto neko spominje Famitsu a ne zna japanski! :D

Evo npr. Game Informer je igri dao 9, a evo i ostalih ocena igara iz tog izdanja! Mada dosta igara nisu ni za PS3! :d

- Donkey Kong Country Returns (Wii, Nintendo): 9,5
- God of War: Ghost of Sparta (PSP, Sony): 9,5
- Kirby’s Epic Yarn (Wii, Nintendo): 9,5
- Assassin’s Creed: Brotherhood (PS3/Xbox 360, Ubisoft): 9,25
- Fable III (Xbox 360, Microsoft): 9,0
- Need For Speed: Hot Pursuit (PS3/Xbox 360, EA): 8,75
- GoldenEye 007 (Wii, Activision): 6,5

Kad vec spomenu Famitsu:

Call of Duty: Black Ops (PS3/360) – 10/10/9/10

Hahaha, japanci, za FPS, 39/40 :D

Jos jedan podatak, samo 16 sati!!! nakon sto je igra zvanicno izasla, 2.8 miliona ljudi je igralo multiplayer.

A jos interesantniji deo:

2,156,469 on Xbox 360

664,982 on PS3

55,071 on PC

!!!!

Face-Off: Call of Duty: Black Ops

For Black Ops, there have been changes. To the PS3 version at least. The Xbox 360 version remains the same (our measurement comes in at 1040x608 with 2x MSAA) but it appears to be the case that the PS3 game has been reduced to 960x544, again with 2x MSAA.

Smesno.

Zato sto su amateri. Uvek su i bili uvek ce i biti. :) Samo kada ljude smori Call of Duty niko vise nece hteti da kupuje Treyarchovo copy/paste djubre.

Poslednja izmena:
Fazon je u tome sto oni nisu unapredili apsolutno nista u odnosu na Infinityeve ranije radove, a uspeli su da upropaste framerate CAK I U MULTIPLAYERU, iako se niko nije zalio na vizuelnu prezentaciju MW-a 2.

Ragnaroche, zna li se ista o ex IW-u, jesu outsourceovali ista? :D Salim se, pretpostavljam da nece menjati zanr za svoju prvu igru?

Pazi ja cu ovo kampanju preci na Xboxu za 110din, ali da uzimam orginal nema sanse.
Sad kad sam pogledao ovo deluje bolje nego MW2. MW1 i dalje drzi lekcije zahvaljujuci par bruka misija.

Zna se samo da su oformili novi Respawn studio i da su potpisali sa EA-om. Ne verujem da ce menjati zanr. Bilo bi suludo odbaciti FPS, jer su na tome napravili fransizu vrednu milijarde dolara.

Inace, Treyarch ima oko 4 puta vise zaposlenih od bivseg IW-a. :d A igre kada im se porede...

Pazi ja cu ovo kampanju preci na Xboxu za 110din, ali da uzimam orginal nema sanse.
Sad kad sam pogledao ovo deluje bolje nego MW2. MW1 i dalje drzi lekcije zahvaljujuci par bruka misija.

A što je ne odigraš na toj moćnoj mašini iz potpisa za 0 din? :D

A što je ne odigraš na toj moćnoj mašini iz potpisa za 0 din? :D

Znas da si u pravu, sto godina nisam igrao neki arkadni FPS na PC-u.
Sad cu da se bacim na DL.

Meni se cini da je Black Ops ispao bolji nego sto smo se nadali zbog toga sto je deo ekipe iz IW radio isto na ovoj igri.

Nazad
Vrh Dno