Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

E pa ja sam juče završio ovu igru i mogu reći da je kraj zadovoljavajuć!! :D

Meni je BO2 bio krš od kampanje. Nisam mnogo igrao, stigao sam do stealth misije sa grappling hook. Nije loša, ali je igra prilično laka na veteran. Stalno testiram da poginem, i stvarno treba da se trudiš.

Moguce,mada je u vecina misija GPU zakucan na 99%...

Verovatno imas memory leak.
Negde procitah da se to desava posle pola sata-sat igranja i da je lek za to da ugasis igru i da restartujes komp.

Meni je BO2 bio krš od kampanje. Nisam mnogo igrao, stigao sam do stealth misije sa grappling hook. Nije loša, ali je igra prilično laka na veteran. Stalno testiram da poginem, i stvarno treba da se trudiš.
+1
Prvi cod koji sam jedva prešao, proleteo kroz igru.
Ali zato me je mp kupio i imam oko 400h.
Prešao sam 7 misija i ok mi je igra. Bolja od ghosta i bo2 kampanje.

Meni je Black Ops bog i batina. Najbolja kampanja, najbolja priča, gejmplej, sve. Obožavam i MW2 takođe u svim aspektima

Prenaglio sam, posle dva nivoa, opet usporenja, sekcanje. Ugasim, upalim opet, malo bolje pa opet krene. Inače ima zabavne delove. Mnogo bolje nego Ghosts.

nDtBkIX.png

WTF

^ Potrebna ti je zakrpa ponovonapunjenih. ;)

@K e n z o
aj probaj klik na ikonicu pa run as administrator.

Prenaglio sam, posle dva nivoa, opet usporenja, sekcanje. Ugasim, upalim opet, malo bolje pa opet krene. Inače ima zabavne delove. Mnogo bolje nego Ghosts.

Ako ti je texture resolution na extra, spusti na high.Ja odvrnem igru do kraja, sve super, ali kad stavim texture resolution na extra, stuca, a memorija je na 1.7gb.Ima neka falinka.

Koliko je ovo kratko...završio sam igru misleći da sam na pola. Kraj je tipično proseravanje. Mogli su nešto zanimljivo za promenu. Bilo je anti-klimaksično.
Akciija je OK, relativno zabavno na delovima. Na nekim mestima su teksture iz prošlog veka više nego očigledne, trebalo je da se koristi apsolutno nov engine, a ne ovo prežvakavanje.

Sta se desava sa ovom igrom.. radila je sa 60fps+ do Utopia misije,
cim krenem da bezim sa onom ribom sve secka da je to nenormalno
, smanjio sam podesavanja i ne radi bolje, znaci definitivno je neki problem do instalacije (c***x i rld). GPU usage drasticno pada i varira bez ikakvog razloga.

Postoji li neko resenje?

Poslednja izmena:
, smanjio sam podesavanja i ne radi bolje, znaci definitivno je neki problem do instalacije (c***x i rld). GPU usage drasticno pada i varira bez ikakvog razloga.

Postoji li neko resenje?
Ista stvar, posle se popravi, pa par misija i opet kočenje bezveze. Takva je igra trenutno.

Odigrao na ps4 na i mogu da vam kažem da me je vuklo da završim SP i kad sam prešao isti mogu da vam kažem da je odlična. Onda sam prešao na MP i još više me vuče jer su mape dobre, kao i grafika. Mogu da pričaju i da pljuju igru koliko hoće jer to rade po navici da sve hejtuju što je novo itd.

Evo i nekih mojih utisaka.....tak sam krenuo da igram,i za sada sam vise nego zadovoljan,po meni ne veliki,ali ipak pomak u odnosu na prethodne COD-ove,sto graficki sto zvucno,u svakom pogledu!Iako nisam ljubitelj modernih tematika,ovo mi ipak nekako lezi i definitivno cu je obrnuti! Igra inace radi extra na konfi iz potpisa :) sve odvrnuto u fullu ,i u nekim momentima izgleda stvarno jako lepo!

attachment.php

Prilozi

• s1_sp64_ship 2014-11-09 22-04-30-55.jpg
    s1_sp64_ship 2014-11-09 22-04-30-55.jpg
    208.8 KB · Pregleda: 415
Poslednja izmena:
igra je bruka dobra,a mp je zarazan mnogo i lep, sredice to jos patchevi i bice tip top :D

Postoji li neko resenje?

Isti slucaj od te staze, pa sam smanjio texture resolution na high.Igra definitivno ima memory leak koji je mnogo vise izrazen na atijevim kartama, evo vidim da se i @Dark Magician zlopati, a ima odlicnu kartu.Skinuo sam update, nista posebno nije pomogao, cak je i nvidia specijalne drajvere spremila, tako da jedino da obojica cekate update ili nove drajvere.Evo pogledajte i CPU usage sa atijevim kartama (http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/call-of-duty-advanced-warfare-test-gpu.html), ocigledno je drajver u pitanju.

AMD kasni sa drajverima, u zadnje vreme su spori kao puževi.

Nego igram ti ja tako MP i odjednom pocese da sevaju Laseri oko mene :D Coece ja rekoh ae da vidim sta je to kad ono paf Puska laser koja nema charge ili neko cekanje da se napuni nego samo cepaj laserima :mad: Onaj laser je toliko OP da je to smehotres.. Pod hitno da ga srede jer ono sto vidjam po mapi vise nisu puske nego laseri samo

Kazu da ih dosta koriste ti neki pocetnici, da tako kazem, uopste nece da uzimaju ove klasicne puske nego samo sa tim rokaju i da je sa tim laserom bas easy

Vrh Dno