Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

Kako igra odmice,kod mene frejm sve gori,pada i na 25-30,skoro pa neigrivo na momente!!

Dobro ljudi a jel neko igra mp ,kakvi su tamo utisci?

Igrao sam jedino BO2 preko 100 sati, Ghosts sam jedino preko free weekenda 2-3 sata mozda i naravno MW2 davno preko garene bas dosta. AW je po meni potpuno drugaciji, dosta je brza igra od tih prethodnih, sa tim jetpackovima i axo invis suitovima mi vise dodje Call of Titanfall (bez parkoura i titana iako ga ima onaj mini titan za neki scorestreak) ali je opet zabavna. Taj klip koji se sharuje na ovom forumu je hejt 100% jer lik hejta igricu bez razloga kao i vecina koji su se smorili CoD naslova. Jeste da je scoup na snajperima dosta sporiji i pomalo smeta kada se igra na misu i tastaturi ali je zato i izazovno. Invis axo suit i ne daje toliko sansu za male kills ako su igraci okej, od 20-ak meceva nisam ni jednom propustio invis lika jer se lako uoci ako se krece i koristis sluske. Lik poredi igru sa CS-om kada se oduvek znalo u kojoj je igri trebalo skilla za recoil i slicno, i jos pritom dodaje da je bolji osecaj na PS4 dok je na PC-u prelako..pa kako njemu tako i drugima, igra je balans.

Verujem da ima vise perkova ? Mozda je taj laser gun malo vise OP ali isto tako u FAA i TDM lik ne moze konstantno da owna. Najvise igram onaj mod sa tagovima i ova dva, po meni su okej. Kao sto rekoh, nemam previse iskustva ali ne vidim razloga za hejt, prijatna zabava.

Jedino se na onoj mapi sa cunamijem prvi put ucitavaju teksture malo duze tipa 10 sec shutteringa na mojoj 770 sa maximum teksturama, ostalo je sve 60fps lock.

Poslednja izmena:
Slazem se sa Mazi7, AW je dosta drugaciji samim tim sto trckaranje i fast reload koji je karakteristican za COD sada postaje izuzetno vertikalan. Double jump i boostovi jesu kopirani iz titana nema sta ali ovako upakovani uz klasicni Cod experience cini se kao pravo osvjezenje. Oruzija kao i obicno, low recoil i dvije klase (koje koristi 99.9%) koje se ne razlikuju puno, perkovi i killstreak, sve po starom. Mislim da se moze uporediti sa MW2 po osvjezenju serijala.
Porediti sa CS GO je smjesno i nema potrebe jer su dva razlicita svijeta. Oba imaju mane i izuzetno pozittivne osobine.

zalim utrosen prostor na hdd-u 45gb,bolje da sam nastavio da igram tf...

Instalirao "update",mislim da je jos gore!!Na pocetku je radila odlicno,a sad uzas-trza,stuca,frejm nelogicno pada...A nista nisam menjao...Tako da "ovo" ne zasluzuje da bude na hardu!!

Ova igra je nexgen u svakom pogledu, lica likova su bolesno dobra, svetlosni efekti su bruka, nije mi zao sto sam kupio, jedan od boljih cod do sad :D

Ova igra je nexgen u svakom pogledu, lica likova su bolesno dobra, svetlosni efekti su bruka, nije mi zao sto sam kupio, jedan od boljih cod do sad :D

Ako ti tako kažeš. Igra izgleda OK, ništa posebno, a trebala bi da radi bolje.
SP je meh, završio sam ga i imam osećaj da je bio bar dva puta duži nego što jeste.:D
Da je bar manje ovakvih sto puta viđenih singlplejer kampanja koje su već smorile i Boga i narod, a više punokrvnih SP pucačina kao Wolfenstein i Shadow Warrior. Toliko od mene.

JEl moze neko da mi posalje fajl, nalazi se u direktorijumu igre u folderu "main" pod nazivom SysCheck.cfg. ?

Haha kakav crni next gen na engine-u iz 2005 god ;)... Nasminkan jeste sa osvetljenjem i efektima ali se vidi iz aviona da su teksture dno dna

Evo ga

Prilozi

• fileSysCheck.rar
    148 bajta · Pregleda: 15
Haha kakav crni next gen na engine-u iz 2005 god ;)... Nasminkan jeste sa osvetljenjem i efektima ali se vidi iz aviona da su teksture dno dna

Nekim ljudima se jednostavno ne moze udovoljiti. Ocekujes od igre da vidis pun potencijal na hardveru koji ti je star brat bratu 4-5 godina. Mislim jel treba dalje da razgovaramo?

Nekim ljudima se jednostavno ne moze udovoljiti. Ocekujes od igre da vidis pun potencijal na hardveru koji ti je star brat bratu 4-5 godina. Mislim jel treba dalje da razgovaramo?
Enigne je krš kada se uporedi sa Frostbite i vizuelno i hardverska zahtevnost brat bratu.

Na tom istom hardveru starom 4-5 godina neki dobro optimizovani naslovi sa kvalitetnim i za 2 klase boljim endzinima rade neuporedivo bolje uz primetno bolju grafiku ;) Crysis 3/BF4 na medium izgledaju bolje nego ovaj cod na max a klize i na matorom kompu.

Poslednja izmena:

O cemu dalje da pricamo za ovaj COD po pitanju grafike npr., u poredjenju sa BF3 i BF4 koji rade kao podmazani i izgledaju bar duplo bolje od ovog sta dalje da ti kazem... Pa nek mi je hardver mator i 15god. i znam kakve igre sam igrao i kako koja mi radi, a ne neki derivat Quake 3 engine-a da mi ovako laguje... ko ovde koga zeza ;D

O cemu dalje da pricamo za ovaj COD po pitanju grafike npr., u poredjenju sa BF3 i BF4 koji rade kao podmazani i izgledaju bar duplo bolje od ovog sta dalje da ti kazem... Pa nek mi je hardver mator i 15god. i znam kakve igre sam igrao i kako koja mi radi, a ne neki derivat Quake 3 engine-a da mi ovako laguje... ko ovde koga zeza ;D

[video]http://i.ytimg.com/vi/NhrtbiQhqO8/maxresdefault.jpg[/video]

Evo zavrsih SP i da ne zvucim COD-ovski, mene je igra odusevila.Grafika nije na nivou Crysis 3, ipak se zna ko kosi,a ko vodu nosi. :)
Animacije su besprekorne, motion capture je uradio svoje, grafika, barem sto se tice glavnih likova je odlicna.Da nije exosuit-a igra bi i dalje bila samo COD sa poboljsanom grafikom, ali je i dalje okolina u cod fazonu, dakle mix svega i svacega.Uspeli su na staklene noge da vrate fransizu na neki bolji put, ali naredni korak ce da pokaze da li ova fransiza ima buducnost.Akcione quick time event sekcije su definitivno najbolje u ovom zanru, nijedna igra ovog tipa to nema.Zato se igra i pored svih nedostataka oseca zivom.

Kada bi mogli da uzmemo BF4 destrukciju, grafiku iz C3, teksture iz Metro LL (ne redux) i pricu i motion capture iz ovog COD-a, dobili bismo vrhunsku igru, a dok se neko seti da to odradi doci ce nam nova generacija konzola i sve u krug. :)

P.S. Inace nisam ocekivao bas onakav kraj, iznenadio sam se. :D

Poslednja izmena:
ima li kakvog haka? gledam slajd-sou. pristajem i na 640x480 ali ne ide. trazi mi da oslobodim dodatnih 5MB prostora(WTF:) )???

Nasao sam malo vremena da igram ovo, pucao oko sat vremena.. definitivno ok igra i kakav-takav korak napred za cod. Vec sam napisao da su zvuk i efekti bolji i pravo je uzivanje igrati sa slusalicama. Izbor oruzja, dodataka, unapredjenja.. sve je to dobro odradjeno, cisto da ovo ne bude jos jedna dosadna setnja kroz kartonski hodnik, cini mi se da se lakse gine na veteran nego ranije ali nisam siguran.

Da ne spamujem ovu temu...Nijedna igra mi nije docarala takvu realnost kao Alien Isolation...Neverovatno,sto ti kazes,kako je svaki detalj realan...U kombinaciji sa onim zvukom-VRH!

Znam da je OT, ali dok ovi nameštaju i prijavljuju bagove od kojih ja nisam video nijedan u SP misijama (igra na PS4 deluje 110% ispeglano!), da te pitam samo da te nije do kraja igra malo smorila? Malo se oteglo na kraju, šta misliš?

Bolje da i nisam citao topic.... ima li ko da igra igru ili se svi bave podesavanjem?
fakin bench forum game topici :smash:
kako nikome nije dopizdelopa da je kupio ps4... ja skoro presao igru, prvog dana skinuo, odmah krenuo da igram a kostala je 800 din preko serovanog naloga. Ok, nije grafika kao na Crysis 3 ultra ali je veoma dobra - za CoD je vrh! Meni se cak Alien Isolation grafika vise dopala....
Preseli se u konzolni deo foruma i počni da praviš teme, jer ih nema...

Lepo jel videti te opet u gaming temama :D

Poslednja izmena:
multi je ocaj

vise ne radi nego sto radi, stalno izbacuje errore, te nisam online, te nisu oni online, match making onaj ocajni retardirani, cekas stalno da se popuni broj ljudi, taman krene odbrojavanje neko izadje pa opet iz pocetka, taman pocne ucitavanje izbaci error pa sve iz pocetka, gameplay je u pocetku delovao interesantno a onda skontas da je sve isto (ajde!) ili jos gore jer je mehanika jos brza, retko ko igra goals sve jure k/d, bacis pogled na listu sa tab i skontas da pola ljudi je u crvenom sa pingom pa se malo manje nerviras sto te ubiju kada si iza ugla, i tako... iste gluposti kao i do sada, sa malo promenjenim gameplay sistemom koji nije iskoriscen do kraja pa se i ne vidi od istih problema koje je cod ima sve ove godine

doduse nisam primetio da kill streakovi donose neke nebuloze kao nuklearku

vidim iz killcama da ima oruzja koja pucaju apsolutno bez trzanja i recoila, valjda je to hitech oruzje lol

Дакле сачекаћу онда неки попуст да пазарим ово, можда буде и фри викенд на стиму да се проба као што је било са Ghosts.

Vrh Dno