Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

Oruzja i dalje zvuce kao prskalice?

Jel da pazarujemo? Igra li neko MP na preorderovanoj verziji?

Aj svega ti javi za FPS i podesavanja, imamo slicnu grafiku. Ako moze prije 24h :)

Ja skinuo i probao.... Ide na 60fps na maksimumu ali secka kao ludo... neigrivo. Izgleda da mi fali još RAM-a, pošto imam 4GB DDR3

4GB DDR3 RAM
AMD Athlon II X4 740 3.2GHz Turbo boost do 3.7
nVidia GTX750 1GB DDR5 128bit
Pa to je fora, dosta laguje, ali u periodu kad ne laguje (4-5sekundi) fraps mi jasno pokazuje 55-60fps.... Do RAM-a je hiljadu posto, ja sam igrao i zahtevnije igre na ovom računaru... bem ti COD

Imam ja 8gb pa sjecka. Radi na 60-100fps al sjecka nenormalno. Doduse kod mene je ruska verzija, a ruski ne znam, al sam uspio sve na maks ukljuciti osim AA.... Morace ubrzo neki update.

@edit - I nije mi instalirana na SSD-u, nego Seagate 1tb (pun mi SSD)

Poslednja izmena:
To onda od konfiguracije do konfiguracije radi razlicito... Cudi me ljudi kazu da je optimizovanije nego Ghost

Ljudi jel stvarno na i3 ne radi igra, jel neko probao?

PC mi je zahvalan sto sam obrisao ovo ****** neoptimizovano... :d
Crytek je izgleda zadao domaci daleko u buducnost sa otimizacijom...

Ja sam sve ukljucio na max, samo mi je AA na 4x, i igra radi savrseno...

Jel da pazarujemo? Igra li neko MP na preorderovanoj verziji?

Ako nikad nisi igrao online fps kupi premda mislim da davati tolike pare za igru koja i dalje nema dedicated servere (iako lazu svake godine da ce ih uvesti) i koja i dalje je na P2P.
Ne bih je igrao pa da mi neko plati.
Mislite da je Bf4 najvece djubre?
Niste igrali COD: Ghosts...

Poslednja izmena:
Ako nikad nisi igrao online fps kupi premda mislim da davati tolike pare za ihu koa i dalje nema dedicated servere (iako lazu svake godine da ce ih uvesti) i koja i dalje je na P2P.
Ne bih je igrao pa da mi neko plati.
Mislite da je Bf4 najvece djubre?
Niste igrali COD: Ghosts...

igrao MWs, ali me Ghosts razocarao... zato sam sumnjicav.

BAs i ne mogu reci da radi bez problema, stuca na sve strane. Od videa do igre.

Upravo sam je probao na mašini E5450, 4GB DDR2, Asus GTX760TOP i radi neočekivano dobro. Kažem neočekivano dobro jer sam, čitajući razne komentare, stekao utisak da 99% neće ni da radi zbog količine memorije a čak i da proradi to će biti seckanja samo tako. Posle sitnijih podešavanja, seckanja su jako retka i uglavnom prilikom reprodukcije videa. U samoj igrici gotovo i da ih nema. Inače verzija Codex sa Reloaded lekićem.

Ok. Probacu. Jel ima resenja i za samu igru?

^ One dve Cash opcije su meni pravile problem, kad sam i to iskljucio stuttering je u potpunosti prestao.

KOd mene igra radi super na mojoj konfiguraciji sad sam bio kod burazera i njemu da instaliram na njegovom kompu: Athlon II 620 @3ghz, 4GB ram i AMD 7850 2gb i igra radi i kod njega odlicno u 1080p teksture na high nema kocenja ili stuttera koristi Win 8.1 update 1 i RLD fix.

Šta da radim s ovim što se non stop sama smanji?

Cela igra. Od kad je startujem.

Ništa. Našao sam drugi fix. Prvi je bio feleričan.

Vrh Dno