Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

NOOOOOOOOO! :) Koliko vidim na Twitchu na PC ide smooth...

Da, cini mi se da je dosta dobro optimizovano. Na mojoj masini ide konstantnih 60 fps na samom pocetku.

@shimec

koliko si ogolio podesavanja? Jel makar medium range?

Nije sve na maximumu, mislim da sam stavio texture na high, AA nije skroz odvrnut, ostalo mislim da je na max.

super! Daj baci malo MP da vidimo jel spremno za pazarivanje :)

Fish AI?
Anyone?
:d

Nisam primetio ribe do sada. :D

Instalira se upravo, javljam kako radi, a kakva je to svi znamo najbolja akcija godine :D

A baš je velika konkurencija, mada Far Cry 4 je verovatno zanimljiviji.

meni ovaj Codex blokira odma na pcoetku kad ide new game pa biram tezinu i samo blokira sve...

Imas RLD proper fix...

Nema potrebe da opet instaliras. Samo stavi fix.

nece nikako, ni sa codex i sa codex fixom, ni sa rld i codex fixom izbace iz igre kad ocu new game pa biram tezinu... to neki bug, stavio sam dx, ma sve sam stavio

Memory leak i zabadanje tokom ucitavanja prvog nivoa.

Fale banane...

Borat,
pa što ne koristiš RLD lekić ... ?

Pocelo reklamiranje po BG-u :d ImageUploadedByTapatalk1415020076.791535.jpg

Slikano u 29-tom na Paliluli :D

Smaraju sto scene izmedju misija nemogu da se skrate...

Call of Duty Advanced Warfare – Memory Errors

You must turn-off the PageFile, then turn on again and set the option to system managed size

Meni je resilo problem.

Ukoliko nekog zanima radi bez problema na 4gb ram ima cpu lock tako da dual core cpu ne moze da startuje igru tu spadaju i pojedini i3 procesori :/ ima fix na netu i za to...

Neki koment kakva je igra ?? Pošto ću se načekati 45gb :wall:

Ebi ga ... ja ih taman pohvalio zbog opcije FOV, kad ispade da je to čista prevara: realno je FOV (stavljen na 90) u stvari 65-70, kako procenjuje tip na video zapisu tri posta iznad a i meni izgleda "obično" tj. ne vidim tu potrebnu dozu širine (koja se dobija sa uglom gledanja od 90 stepeni).
Mamicu im lažovsku :mad:

@rolo

Hvala za info, mene zanima i te kako :D

maxer Izgleda da je lokan u SP-u na nekih 60 da se ne desi "navodno" kliping.

Opet je fail, slažem se.

Au 45Gb a imam neki osecaj da cu da shiftdelete-iram ovo posle sat vremena plafon :d

Nazad
Vrh Dno