Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

Zanimljivo mi je samo dok gledam Kevin Spacey-a :D

Skinem danas CoD Ghosts da vidim na šta liči i posle pola sata me glava boli od smora. Kad se pre setim kol'ko su mi kampanje bile kul. Što se multija tiče, nisam igrao novi, ali mi je okej za zaebanciju zdruštvom.

Mene zanima da vidim brojeve prodaje.

Koliko sam do sada video brojeve i dijagrame interesovanje na Steamu sto se PC-a tice opada. Ako ne prodaja onda sigurno broj igraca.

Izgleda da i CoD, kao i WoW, gube non core igrace. Smanjuje im se naduvani broj zbog igraca koji su dosli i probali. Moje licno iskustvo je bilo da sam odigrao uvek kampanju, i bilo mi je zanimljivo do MW3, tu mi je vec prekipelo al sam do kraja izgurao. Black Ops nisam uspeo da se nateram da zavrsim. Da, odmah da kazem slazem se CoD se ne kupuje zbog SP-a.

I CoD i WoW jesu giganti igracke industrije i zanimljivo mi je ispratiti desavanja jer direktno uticu na ostatak i potrosackog i proizvodjackog trzista.

Meni sve tri najveće igre, što se tiče FPS multija leže. CS jer je CS i ne može da smori i to najozbiljnije igram. BF mi je bio najjači BC2, 3 i 4 mi se manje sviđaju, ali su okej, mada BF4 ima dosta problema, dok mi je CoD uvek bio kul jer je najopušteniji nekako. Samo držiš klik i pozoveš čoper i odeš da *****š dok se ne završi partija. Verovatno bih i kupio neki cod posle MW1 i MW2 da ne izlazi svake godine sa DLC-ovima. Postoji mogućnost da CoD i ne bi toliko smorio da ne izlazi tako često, zasiti se čovek.

ako je ovo ingame grafika, a mislim da jeste, drago mi je sto sam zivoe u ovome periodu, hvala bogu nisam se rodio u vreme hitlera, mada i on nije bio los :D Zbog ove igre drago mi je da sam ziv, ovo je brutalno kako izgleda:D U nedostatku pravih igara moram igrati shadow of monor i ryse i recu vam s**** sam mis klikajuci, svaka vama cast sto mozete takve igre igrati, meni brate treba akcija, rokanje, ovo ono znaci bre zurka , zurka :type::banana::banana::banana:

Hahaha koji si ti lik. :)

U svakom slucaju looks fun. Konacno neki COD posle dugo vremena da mi svidi cak i na osnovu trailera.

Nisam odusevljen ovim zadnjim trailerom, ali jesam bio svakim pre njega...
ovo mi je zanimljivo prvo zbog Kevin Spacey-a, drugo zbog novog engine-a, trece zbog price, cetvrto zbog nekih sitnica i promena koje su uvedene u gameplay-u i peto zbog osvetljenja...
smesi nam se najbolji COD do sad... i bilo je vreme...
vidi se da se na ovoj igri radilo duze od godinu dana, za razliku od prethodnika...

Jel 6gb potrebno za minimum? :/

Jel 6gb potrebno za minimum? :/

You are welcome

System Requirements

Minimum:
OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Processor: Intel® CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD PhenomTM II X4 810 @ 2.80 GHz or better
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTS 450 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 5870 @ 1GB or better
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 55 GB available space
Sound Card: DirectX-compatible

http://store.steampowered.com/app/209650/

Jeste, i Ghost je trazio cini mi se 6gb rama pa su nasli fix za 2gb da radi bez problema. Uopste vise ne citam system requirements, cak sta vise samo gledam developere i po njima znam sta je marketing a sta ne. Vise se plasim Dragon Age-a nego ovih igara koje su izasle u poslednjih mesec,dva sa drastivno vecim sys requirements-om. Nista zahtevnije od Ghosta ne moze da se ocekuje, jedino ako ga oni ne ukenjaju sa optimizacijom sto je 99% verovatno. Preorder sam igru jedino zbog posla i 24 sata early access-a, ovako bih je preskocio kao i Ghost sto sam uradio. Jedini MP koji sam uzivao iz CoD serijala je bio Black Ops 2 samo zato jer sam se bukvalno naterao da ga poigram malo duze jer nisam imao sta drugo u tom periodu kada sam ga dobio.

A iz trajlera bar ja imam utisak da je MP bleda kopija Battlefielda. Mozda sam samo ja u pitanju, ali svake godine naslov-dva iz tog serijala i muka mi je.

Poslednja izmena:
Battlefield je bleda kopija Battlefielda.

Nisam baš najbolje razumeo oko paketa novog coda
Pre-Purchase Call of Duty: Advanced Warfare (RoW) je 60e
Pre-Purchase Call of Duty: Advanced Warfare - Upgrade to Digital Pro 40e
Pre-Purchase Call of Duty: Advanced Warfare - Season Pass 50e

Zašto je "Upgrade to Digital Pro" jeftiniji od "Season Pass"-a, kad i sam sadži taj isti "Season Pass"?

Includes Season Pass and more! You can purchase this Upgrade if you have already pre-purchased Call of Duty: Advanced Warfare and would like to upgrade to the Digital Pro Edition. This is a limited time offer available only until the launch in November

The Call of Duty®: Advanced Warfare Digital Pro Edition features all the digital content you need to prepare you for a new era of combat.

Contents include:

Call of Duty: Advanced Warfare Full Game Download
Call of Duty: Advanced Warfare Season Pass: Get four action-packed DLC Map Packs*, each delivering a collection of innovative Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer content and more.
Atlas Gorge Bonus Multiplayer Map
The Atlas Digital Content Pack, featuring two bonus weapons (the BAL-27 AE Assault Rifle and Atlas 45 AE Pistol), a custom Atlas Exoskeleton, Helmet and Player Card, 5 Bonus Supply Drops to unlock a variety of in-game content, and a Single Player Exoskeleton Upgrade Token.
Early access to the game on November 3
Two bonus weapons: AK-12G Assault Rifle and CROSSBOW-B2
Advanced Arsenal: Bullet Brass Exoskeleton and EM1 Quantum directed energy weapon
Double XP on November 3

*DLC content in the Season Pass may be sold separately. Content available in 2015, following the game’s launch on 11/04/14. If you purchase the Season Pass or the Collector’s Edition with the Season Pass, do not also purchase the standalone map packs, as you will be charged for them. Call of Duty: Advanced Warfare game required; sold separately. Season Pass and DLC content may not be available on all platforms or in all territories. Pricing and release dates may vary by platform.
Da li sam ja nešto prevideo?

Jeste, i Ghost je trazio cini mi se 6gb rama pa su nasli fix za 2gb da radi bez problema. Uopste vise ne citam system requirements, cak sta vise samo gledam developere i po njima znam sta je marketing a sta ne. Vise se plasim Dragon Age-a nego ovih igara koje su izasle u poslednjih mesec,dva sa drastivno vecim sys requirements-om. Nista zahtevnije od Ghosta ne moze da se ocekuje, jedino ako ga oni ne ukenjaju sa optimizacijom sto je 99% verovatno. Preorder sam igru jedino zbog posla i 24 sata early access-a, ovako bih je preskocio kao i Ghost sto sam uradio. Jedini MP koji sam uzivao iz CoD serijala je bio Black Ops 2 samo zato jer sam se bukvalno naterao da ga poigram malo duze jer nisam imao sta drugo u tom periodu kada sam ga dobio.

A iz trajlera bar ja imam utisak da je MP bleda kopija Battlefielda. Mozda sam samo ja u pitanju, ali svake godine naslov-dva iz tog serijala i muka mi je.

Sad su rekli da neće popustiti kao u slučaju ghosta i da će 6 gb biti minimum i to je konačno, bez ikakvih ispravki.

Sta mislite da li ce ovo cudo razocarati kao Ghost? Naravno mislim na PC verziju igre jer mi se zgadio COD cak na MW3 a da ne spominjem ovaj mess sa Ghostom.

Treba se bas potruditi pa napraviti nesto losije od Ghost-a. Ja sa odustao od Ghost vec na trecoj misiji. Po meni ovo ce biti da kazemo prvi CoD posle dugog vremena koji bi mogao biti osvezenje. Nov engine, nove mogucnosti u singleplayeru (dosta blizi Crysis 2/3 po gameplayu), prica ce biti (verovatno) znatno bolja od ranijih igara ali nista novo (zla mega korporacija vs. "slobodan" svet). I naravno Frank Underwood :d

Poslednja izmena:
iskreno se nadam... ali vjerujem da nece voditi puno racuna o optimizaciji grafike :(

Mene ovde zanima multi, priču sam batalio tamo negde kod black ops.

Ovo ću definitivno probati iako nisam ljubitelj serijala. Pozajmili su, najblaže rečeno neke gejmplej elemente iz drugih igara, na ovim kratkim trejlerima mi deluje da su uspeli da unesu potrebno osveženje u serijal pa me to tera da ga probam.

[YOUTUBE]fRwtdcyUtNM[/YOUTUBE]

^ Erhm... Zar ovo nije izaslo 2007, Crytek Frankfurt bese izdavac? ^^

Trailer je, malo receno, uvredljiv.

pa kad ce im doci iz dupeta u glavu da konacno naprave novi engine a ne da recikliraju ovu ideju: ``stripped to bare bones and revamped``... DOKLE!?

[YOUTUBE]PVFHzb33rwU[/YOUTUBE] [YOUTUBE]kBCui28qqG4[/YOUTUBE]

Haha ovo isto ovaj novi Wolfenstein, samo kao moderan fazon.

Nazad
Vrh Dno