Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Iskreno, dve večeri sam protraćio na ovo, igra i dalje puca na početku misije na Kubi, u onom baru kad krene obračun sa onim vojnicima.
Da sam platio ovo đubre, stvarno bih popizdeo, ovako još i da se suzdržim.
Ako neko ima ideju kako ovo rešiti nek mi otkrije tu fff tajnu.

Jao što je dobar onaj deo kada voziš čamac, u pozadini Roling Stonsi a ti pržiš na sve strane uuuuuuu, odavno nisam ovako "odlepio" na nekoj igrici:happy: sada razumem likove iz Apoklipse.

ja sam sad skinuo ovaj skidrow update i lek, igra mi je radila savrseno i ranije i preshao sam je, ali koliko sam skapirao sa ovim novim updateom od 13mb by skidrow moze i sa narodnom verzijom da se pici multi?

Ali kad udjem u multi izbaci nekushatro poruku...i nece da se konektuje? probao neko jos?

ja sam sad skinuo ovaj skidrow update i lek, igra mi je radila savrseno i ranije i preshao sam je, ali koliko sam skapirao sa ovim novim updateom od 13mb by skidrow moze i sa narodnom verzijom da se pici multi?

Ali kad udjem u multi izbaci nekushatro poruku...i nece da se konektuje? probao neko jos?

Ja sam probao i nece multi (skidrow verzija sa novim updejtom). Ako neko zna kako da radi multi nek javi.

Ne radi MP sa narodnom verzijom...

hvala ljudi, radi odlicno , sve u fulu i nema seckanja ! jos jednom se zahvaljujem !

Ajd da probam da prenesem utiske pred spavanje :) kao prvo moram priznati da su utisci malo pomesani, posto me je ono lagovanje ubilo u pojam a usput i pola igre. Sreca pa mi je drugi deo mnogo, mnogo zanimljiviji. Igrao je skroz ok, def. bolja od MoH. Takodje mi se jako svidelo sto su pokusali da ubacie koliko toliko zanimljivu pricu i nije ko moh gde se nivoi pretrcavaju bez da se pomisli: a zasto sad ovo radim? Sa aspekta grafike skroz ok, raznovrsni predeli, dobri modeli oruzja, pomalo "gore" elemenata. Cak bih je mozda stavio ispred cod6 ali iza bc2.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Patch savrseno radi, nema vise potrebe za dodatnim podesavanjima, uz to igra startuje i iz igre se izlazi za manje od sekunde sto pre nije bio slucaj. Predjoh nivo u dzungli pa kroz one tunele pune VC i pacova, apsolutno sjajno odradjeno. Grafika mi se vrlo svidja, paleta boja je prelepa, osvetljenje, efekti, oruzje odlicno modelovano. Sve u svemu veliki plus za developere, a posebno sto se tice duzine i tezine igre. Lepo se oznojah na hardened nivou.

u multiju je igra daaaaleeeeko ispred mw2

doduse malo sam igrao, ali to je prvi utisak

odlicno je koncipirana kupovina opreme i kako do nje dolazis, mape deluju sasvim dobro, nemackih servera ima koliko hocete sa pingom oko 30

opreme ima dosta dosta i stvarno evo odigrao sam CTF i stvarno i lepo radi i lepo izgleda (da da ima lean, i da hit box-ovi ne znam koliki su ali sigurno nisu retardirano veliki kao u mw2)

cela stvar oko podesavanja svog lika i svoje opreme je otisla korak dalje i zaista je superiska :)

Ljudi ja sam zabo na ovoj misiji:

I igram je buukvalno 1 h i ovome kraja nema samo naviru vojnicu WTF????

Ljudi ja sam zabo na ovoj misiji:

I igram je buukvalno 1 h i ovome kraja nema samo naviru vojnicu WTF????

Imas na sredini bojnog polja da se tako izrazim:) dva bureta, pridji im i pritisni F, i dalje ces skontati

Imal ko problem sa save-om,tj. sacuvam i kad izadjem iz igre pa udjem nema resume.Inace ne mogu da nadjem save folder u my documents-u.U cemu li je problem ,jel ima ko slican?

Imal ko problem sa save-om,tj. sacuvam i kad izadjem iz igre pa udjem nema resume.Inace ne mogu da nadjem save folder u my documents-u.U cemu li je problem ,jel ima ko slican?

To sa resume game je bag, izadjes u main meni pa udjes opet i pojavi se resume

To sa resume game je bag, izadjes u main meni pa udjes opet i pojavi se resume

Kod mene to ne pali ,ali pali ako u chat voice satavim off,i evo sad hoce. ;)

"ok do just one easy step for single player,idont kno for multip.

1.start the game,when menu appear,go to setting,then go to voice chat menu,if voice chat is on,so

off it and return to game and there will resume appear so play where it was save.

note=after playing when u exit game,and start again the same new game happen so dont worry

repaet the step as above on the voice chat, now start as before do this every time till the patch has released.have fun"

Poslednja izmena:
Sa ovim update igra radi puno bolje, ide od 60 do 90 fps ali mi ponekad štucne bez razloga.
Sve u svemu puno bolje nego kako je bilo.

Sa ovim update igra radi puno bolje, ide od 60 do 90 fps ali mi ponekad štucne bez razloga.
Sve u svemu puno bolje nego kako je bilo.

sada vec mogu reci da je igra OK jer ovo je vec sve tecno vise ni video u toku ucitavanja ne secka ...

Ladno mi nestadose tri levela i otkljucano oruzje u mp samo od sebe!!! Jel imao neko slican problem?

Ova igra radi kako ona hoce... Jel ima neko problem sa trcanjem u igri, nekad reaguje na shift a nekad ne. Ako neko misli da je problem do tastature-nije, cim igru restartujem normalno proradi.

Nek mi neko da lek za multi.. ako uopste postoji.. :):wave:

Ova igra radi kako ona hoce... Jel ima neko problem sa trcanjem u igri, nekad reaguje na shift a nekad ne. Ako neko misli da je problem do tastature-nije, cim igru restartujem normalno proradi.

bag... desi se ponekad naprasno... ja kliknem komandu za bash i onda se trcanje vrati... inace koristim L ALT...

Nazad
Vrh Dno