Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

MW2 dobar ? :D
CoD je prso odavno, ali ovaj Black Ops izgleda bolje 3 puta od MW2, jedino sto je MW2 imao launch trailer sa Eminomom, pa se rulja izlozila. :)

Au ala je ovo bagovito, secka katastrofa iako je FPS veliki, ako promenim bilo koje podesavanje prvo dobijem zuti ekran (i po nekoliko puta), a onda igra radi na manje od 10 frejmova. Ovaj edit config fajla kod mene ne radi posao. Drajveri su 257.21

I kod mene isti problem... Dzabe sto menjam detalje... Cak sam promenio onaj fajl ali i dalje isto... secakj ko blesavo

Da, grafika je i dalje kao u COD Modern Warfare iz 2007...
Isti engine, slična produkcija...

I onda nek neko kaže zašto bi ta igra na PC-ju bila zahtevnija od Modern Warfare-a koji je odlično radio na GeForce 9600GT-u (ja se lično sećam, iako sam tad imao GeForce 9800 GTX, ali sam SP probao i na kartici sa testa) i to u 1920 x 1200 sa 16xAF. Kladim se da Black Ops ne radi na 9600 GT-u sa istim frejmrejtom, a ne nudi niti jedan grafički feature kog nema u prvom Modern Warfareu. Drugim rečima, prevara... na Xboxu360 izgleda apsolutno isto tako, iste isprane teksture koje se bar u 720p ne vide kao na ovim 1920 x 1080 screenovima koje ste postavili.

Crysis, prvi, kad se nabudži, izgleda 10x lepše...

Je l ima jos neko problem sa zabadanjem igre posle nekoliko minuta u SP?
Ne radi alt tab, nego moram da je gasim preko task managera.

I kod mene je ovo slučaj. Nikako da krenem da igram. Sve mi se zamrzne. Ima li ko rešenje problema?

Pronadjite fajl config.cfg, valjda je ufolderu Players i potrazite nize redove i prepravite na:
r_multiGpu "0" (default jе 1)
r_multithreaded_device "1" (default je 0)
com_maxfps "125". (default je 85, valjda)
sys_sysMB "1024" - zamenite 1024 sa kapacitetom memorije vaseg sistema npr. 4GB=4096

za w7 cak i ovo
-- Play in offline mode
-- Right click the game EXE -> properties -- and set the compatibility mode to Windows XP SP3 (service pack 3)
-- Disable any programs that may interfere with the game (i.e. anti-virus or firewall)
-- Reinstall DirectX

ovo prvo sam odradio i igra se preporodila :D

mozda nekom pomogne i ovo
http://www.iobit.com/gamebooster.html

Poslednja izmena:
Au ala je ovo bagovito, secka katastrofa iako je FPS veliki, ako promenim bilo koje podesavanje prvo dobijem zuti ekran (i po nekoliko puta), a onda igra radi na manje od 10 frejmova. Ovaj edit config fajla kod mene ne radi posao. Drajveri su 257.21
+1

Da, grafika je i dalje kao u COD Modern Warfare iz 2007...
Isti engine, slična produkcija...

I onda nek neko kaže zašto bi ta igra na PC-ju bila zahtevnija od Modern Warfare-a koji je odlično radio na GeForce 9600GT-u (ja se lično sećam, iako sam tad imao GeForce 9800 GTX, ali sam SP probao i na kartici sa testa) i to u 1920 x 1200 sa 16xAF. Kladim se da Black Ops ne radi na 9600 GT-u sa istim frejmrejtom, a ne nudi niti jedan grafički feature kog nema u prvom Modern Warfareu. Drugim rečima, prevara... na Xboxu360 izgleda apsolutno isto tako, iste isprane teksture koje se bar u 720p ne vide kao na ovim 1920 x 1080 screenovima koje ste postavili.

Crysis, prvi, kad se nabudži, izgleda 10x lepše...

Cist bezobrazluk kako igra trokira. Igra sama po sebio mi je bolja od MOH-e ali ovaj lag j**e kevu stvarno sramota

Hvala FXGT, ali na žalost ovo nije pomoglo. Seti se da je na Kubi trebao da kao rokne Kastra i posle toga totalna blokada mašine. Ubedačio sam se totalno...:crash:

Ja prelazim bez problema, izgleda da pravi probleme sa Dual Core procesorima za te lose performanse.

et sad novi problem ne radi mi save game :(
jel ima neko slican prob

Ne radi ni kod mene, kada idem na select mission ima samo prva misija, i kad je odaberem krece sve iz pocetka, iz one kavane... :(

Ne radi ni kod mene, kada idem na select mission ima samo prva misija, i kad je odaberem krece sve iz pocetka, iz one kavane... :(

Meni se desava da nema Resume Game, nego sam oNew Game, Select Mission i ne znam sta ono trece... Ali kad udjem u taj meni izadjem u glavni i opet udjem pojavi se resume game i nastavim.

Ja sam mislio da A naslov prodje kroz neku fazu testiranja pre nego što izadje u prodaju ali izgleda da su me ovi iz Treyarch-a ubedili u suprotno.
Igra ne može da se igra bar kod mene ali vidim i kod većine ljudi. Ipak se radi o FPS a konstantno seckacnje ubija gameplay. Razumeo bih sve ovo da je igra bar malo grafički napredovala od prethodnika ali ni to nije slučaj.
Tužno, tužno.:S:

@Alex, igra je graficki bolja od prethodnika tu nema sumnje, a i savrseno radi! nemam nikakvih padova FPS-a, 50-60 je tokom igre...

Ne znam dokle si ti stigao ali ja sam upravo presao misiju kada vozis camac po reci i na kraju zveknes onaj mini razarac od Vietkongovca.

Sta znam nije da ti ne verujem da baguje ali se ne slazem da igra nije napradovala...

Po meni je grafika ista kao u MW1, WaW, MW2 nijanse su u pitanju sve je jako slicno, i meni radi kao kod PLAYBoY-a.

Koliko ja vidim jedino iX i AMD procesori prolaze. Svi koji imaju C2D imaju probleme.

Ja sam probao na svom kompu i katastrofa kako trza, nije mi do sad radila ni jedna igra toliko loše.Postavke su sve max, i 4xaa i 16xaf na 1680x 1050 Win Xp sp2.Ide od 30-60fps ali užas kako trza.
Probao sam na drugom kompu sa tim istim postavkama OS win 7 64bit, i7 860, 4gb ram i 8800GTS 512 igra jednostavno leti, iskljućio sam Vertic. Sync najniži fps koji sam vidio je 40 i to jako rijetko večinom od 50 do 90 fps-a.
Možda je stvarno problem na Dual Core procesorima, kao i na bad company 2.

Poslednja izmena:
Pronadjite fajl config.cfg, valjda je ufolderu Players i potrazite nize redove i prepravite na:
r_multiGpu "0" (default jе 1)
r_multithreaded_device "1" (default je 0)
com_maxfps "125". (default je 85, valjda)
sys_sysMB "1024" - zamenite 1024 sa kapacitetom memorije vaseg sistema npr. 4GB=4096

za w7 cak i ovo
-- Play in offline mode
-- Right click the game EXE -> properties -- and set the compatibility mode to Windows XP SP3 (service pack 3)
-- Disable any programs that may interfere with the game (i.e. anti-virus or firewall)
-- Reinstall DirectX

ovo prvo sam odradio i igra se preporodila :D

mozda nekom pomogne i ovo
http://www.iobit.com/gamebooster.html

I dalje imam stutteringa ali cini mi se manje nego ranije.

Meni se desava da nema Resume Game, nego sam oNew Game, Select Mission i ne znam sta ono trece... Ali kad udjem u taj meni izadjem u glavni i opet udjem pojavi se resume game i nastavim.

E, uspeo sam. Intel je treci meni, ali kad udjem u to, moram se vratiti u glavni meni, i onda u single player, pa se pojavi resume game.

E, uspeo sam. Intel je treci meni, ali kad udjem u to, moram se vratiti u glavni meni, i onda u single player, pa se pojavi resume game.

Pa tako i ja neku bag verovatno... Sad sam u Kowloon-u misija, dobra je igra meni kao i svaki CoD...

Poslednja izmena:
Presao 5 misija igra ne secka sve u fulu.
Igra dobra grafika odlicna jedva cekam multiplejera.:D

Na Win XP igra radi jos gore, bez obzira na tweakove u configu, mikro seckanje je prisutno i u glavnom meniju, u igri da ne pricam. Na Win 7 Pro x64 situacija je bolja, ali daleko od podnosljivog.

Kako mi MW2 klizi (XP i Win 7) na 1680x1050, max podesavanjima sa 4xAA, ocekivao sam da ce mi novi COD ici koliko toliko OK, ali ovo je strasno!

Poslednja izmena:
Hvala FXGT, ali na žalost ovo nije pomoglo. Seti se da je na Kubi trebao da kao rokne Kastra i posle toga totalna blokada mašine. Ubedačio sam se totalno...:crash:

Potpuno isti slucaj kod mene u Xp-u, ali zato u Win7 radi bez problema.
(mada fps nekada rokne ispod 30, krajnje neocekivano,) Kapiram da prvi patch stize vrlo brzo.

Ovo nije ni blizu MW1 i MW2...makar sto se tice Single i grafike,a multi ce moci da se pegla samo lag da isprave...

''Ima slika nema ton":D
?????? Sta da radim????????
jedino u ovoj igrici!!!
Inache je zvuk na racunaru OK

Ja sam uspeo da rešim blokadu posle uvodnog introa. "Čuveni" cfg file u players direktorijumu sam obrisao. Nakon toga je automatski ponovo generisan i sve mi je proradili. Bez ikakvih dodatnih podešavanja u samom fajlu. Možda nekom pomogne.

kad si u glavnom meniju,treba da je selektovano campaign,ides "d","a","d" (tj desno,levo,desno) i pojavi se resume game :)

btw. ovo seckanje sto pominjete,ja nemam uopste,ugasen vsync, fps nije pao ispod nekih 80,nikada...

Poslednja izmena:
kad si u glavnom meniju,treba da je selektovano campaign,ides "d","a","d" (tj desno,levo,desno) i pojavi se resume game :)

btw. ovo seckanje sto pominjete,ja nemam uopste,ugasen vsync, fps nije pao ispod nekih 80,nikada...

Kakav bug,ali radi...da ne verujes...A sto se tice seckanja...ja izludeh pokusavajuci da resim i ne ide...Sacekacu neki FIX,vidim da se sprema...pa ko covek da odigram...:wall:

Nazad
Vrh Dno