Je l ima jos neko problem sa zabadanjem igre posle nekoliko minuta u SP?
Ne radi alt tab, nego moram da je gasim preko task managera.
+1Au ala je ovo bagovito, secka katastrofa iako je FPS veliki, ako promenim bilo koje podesavanje prvo dobijem zuti ekran (i po nekoliko puta), a onda igra radi na manje od 10 frejmova. Ovaj edit config fajla kod mene ne radi posao. Drajveri su 257.21
Da, grafika je i dalje kao u COD Modern Warfare iz 2007...
Isti engine, slična produkcija...
I onda nek neko kaže zašto bi ta igra na PC-ju bila zahtevnija od Modern Warfare-a koji je odlično radio na GeForce 9600GT-u (ja se lično sećam, iako sam tad imao GeForce 9800 GTX, ali sam SP probao i na kartici sa testa) i to u 1920 x 1200 sa 16xAF. Kladim se da Black Ops ne radi na 9600 GT-u sa istim frejmrejtom, a ne nudi niti jedan grafički feature kog nema u prvom Modern Warfareu. Drugim rečima, prevara... na Xboxu360 izgleda apsolutno isto tako, iste isprane teksture koje se bar u 720p ne vide kao na ovim 1920 x 1080 screenovima koje ste postavili.
Crysis, prvi, kad se nabudži, izgleda 10x lepše...
Ne radi ni kod mene, kada idem na select mission ima samo prva misija, i kad je odaberem krece sve iz pocetka, iz one kavane...![]()
Pronadjite fajl config.cfg, valjda je ufolderu Players i potrazite nize redove i prepravite na:
r_multiGpu "0" (default jе 1)
r_multithreaded_device "1" (default je 0)
com_maxfps "125". (default je 85, valjda)
sys_sysMB "1024" - zamenite 1024 sa kapacitetom memorije vaseg sistema npr. 4GB=4096
za w7 cak i ovo
-- Play in offline mode
-- Right click the game EXE -> properties -- and set the compatibility mode to Windows XP SP3 (service pack 3)
-- Disable any programs that may interfere with the game (i.e. anti-virus or firewall)
-- Reinstall DirectX
ovo prvo sam odradio i igra se preporodila
mozda nekom pomogne i ovo
http://www.iobit.com/gamebooster.html
Meni se desava da nema Resume Game, nego sam oNew Game, Select Mission i ne znam sta ono trece... Ali kad udjem u taj meni izadjem u glavni i opet udjem pojavi se resume game i nastavim.
E, uspeo sam. Intel je treci meni, ali kad udjem u to, moram se vratiti u glavni meni, i onda u single player, pa se pojavi resume game.
Hvala FXGT, ali na žalost ovo nije pomoglo. Seti se da je na Kubi trebao da kao rokne Kastra i posle toga totalna blokada mašine. Ubedačio sam se totalno...:crash:
Meni se desava da nema Resume Game, nego sam oNew Game, Select Mission i ne znam sta ono trece... Ali kad udjem u taj meni izadjem u glavni i opet udjem pojavi se resume game i nastavim.
kad si u glavnom meniju,treba da je selektovano campaign,ides "d","a","d" (tj desno,levo,desno) i pojavi se resume game
btw. ovo seckanje sto pominjete,ja nemam uopste,ugasen vsync, fps nije pao ispod nekih 80,nikada...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari