Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Ne moze da prismrdi SP-u iz MW1 i MW2. Texture, grafika, bzvz totalno...imam utisak da su bolje uradili istu u COD World at War nego sada, los posao od Treyarch-a. Definitivno Activision izdanja samo valjaju novca ovo je onako, da se "popune rupe" u medjuvremenu...Multi mozda i bude vredan igranja, samo da se ratosiljaju laga, i da se pokrene neki Srpski server...

Ovaj COD serijal postao gori od Selo gori, a baba se ceslja.

Meni je i WaW i ovaj Black Ops odlican...

MW2 nije nista posebno bolji od ovoga ako je uospte bolji preci cu pa cu da donesem konacni sud.

A da performanse su vecinu vremena 60FPS sa Vsync, ali u nekim delovima zna da padne i na 40-50 zavisno od akcije, ali obicno se drzi na 60.

Create article "Another pathetic money grab from activision. There's nothing innovative or fun about this version don't bother. Why on earth wasn't infinity ward used on this version? Treyarch is terrible. Remember when they released World At War?"

User score 5.2

Create article "Another pathetic money grab from activision. There's nothing innovative or fun about this version don't bother. Why on earth wasn't infinity ward used on this version? Treyarch is terrible. Remember when they released World At War?"

User score 5.2

Wow kakav komentar, aj nek mi navede sta je to toliko bolje u MW1 ili MW2 koje je radio Activision, sta to kod njih ima inovativno ?... Po meni nista, i ovaj nastavak ima svojih momenata nije uopste ocajno uradjen.

Slike max. podesavanja, 16xAA, 1920x1080:

Poslednja izmena:
Ja nemam zvuk i igru, u meniju imam ali kad krenem da igram onda tajac, nista se ne cuje?

Dal je neko probao ko ima AMD sa dva jezgra?
Vidim mnogo ljudi se zali ne znam kao TheBear-u klizi

Poslednja izmena:
Ja nemam zvuk i igru, u meniju imam ali kad krenem da igram onda tajac, nista se ne cuje?

Ups, evo sad imam, nisam instalirao directx na kraju instalacije, sad sam to uradio i zvuk se pojavio :d

Je l ima jos neko problem sa zabadanjem igre posle nekoliko minuta u SP?
Ne radi alt tab, nego moram da je gasim preko task managera.

Wow kakav komentar, aj nek mi navede sta je to toliko bolje u MW1 ili MW2 koje je radio Activision, sta to kod njih ima inovativno ?... Po meni nista, i ovaj nastavak ima svojih momenata nije uopste ocajno uradjen.

Ne radi se o inovaciji koliko o atmosferi i izgledu samog SP-a i MP-a. Mnogo bolje uradjeno jednostavno...i ove slike koje si postovao deluju prosto ok, nista vise...pa igraj MW2 u multiju i BO u multiju i nemoj da mi kazes da ne vidis razliku u izgledu igre? Texture, grafika, kvalitet iste...?

Ne radi se o inovaciji koliko o atmosferi i izgledu samog SP-a i MP-a. Mnogo bolje uradjeno jednostavno...i ove slike koje si postovao deluju prosto ok, nista vise...pa igraj MW2 u multiju i BO u multiju i nemoj da mi kazes da ne vidis razliku u izgledu igre? Texture, grafika, kvalitet iste...?

MW2 sam igrao raniju u multiju, BO ne jos, u SIngle je grafika slicna, mozda je BO malo "ispraniji" nekako, ali svakako zadovoljavajuce.

@John Cena
Evo kako mi radi u uglu je frejmrejt:

Prilozi

• BlackOps 2010-11-10 12-14-53-35.jpg
    BlackOps 2010-11-10 12-14-53-35.jpg
    174.9 KB · Pregleda: 153
  • BlackOps 2010-11-10 12-18-30-00.jpg
    BlackOps 2010-11-10 12-18-30-00.jpg
    255.1 KB · Pregleda: 128
  • BlackOps 2010-11-10 12-15-50-08.jpg
    BlackOps 2010-11-10 12-15-50-08.jpg
    162.6 KB · Pregleda: 107
Poslednja izmena:
Dok ne srede servere u pretragama trazite "sobe" sa malim pingom, ja zakaci sinoc neki nemacki i slatko sam se izigrao.
Na pocetku je konfuzno, mala mapa njih 16 to ko musice bez glave ne zna se ko pije ko placa. Sta sam nozem ubio ljudi to u BC2 mogu samo da sanjam :) . Prvo sam se zabezeknuo kad sam video ljude sa nivoima vecih od 10 (znajuci kako se leveluje u BC2), ali daljom igrom shvatio sam da levelovanje ide lako bar na pocetku, predpostavljam.
Da je multi isti ko kod BC2 ne bi valjalo, znaci BO ima svoj smek, svidja mi se sto parije kratko traju. Malo mi je glupo sto ima "zaleganja", na pocetku je malo cudno.
Ko igra multi neka me cimne na presretach ili neka ostavi nik.
:wave:

Ja imam AMD dualcore i ocajno mi radi u singleplayeru. FPS stutteruje non stop. Ima li leka za to?

U CoD/players/config nadji seta r_multithreaded_device "0", stavi 1 umesto 0.
Radice bolje, provereno. ;)

igra je za razliku od MOH,predobra a i radi fino :D

sve na max 1680x1050

Prilozi

• BlackOps 2010-11-10 14-21-21-87.jpg
    BlackOps 2010-11-10 14-21-21-87.jpg
    227.1 KB · Pregleda: 117
  • BlackOps 2010-11-10 14-33-46-72.jpg
    BlackOps 2010-11-10 14-33-46-72.jpg
    144.6 KB · Pregleda: 105
  • BlackOps 2010-11-10 14-38-29-72.jpg
    BlackOps 2010-11-10 14-38-29-72.jpg
    129.7 KB · Pregleda: 105
  • BlackOps 2010-11-10 14-41-37-62.jpg
    BlackOps 2010-11-10 14-41-37-62.jpg
    166 KB · Pregleda: 105
  • BlackOps 2010-11-10 14-41-51-66.jpg
    BlackOps 2010-11-10 14-41-51-66.jpg
    191.7 KB · Pregleda: 100
Poslednja izmena:
brzo F+F+F+F+F+.... ili FFFFFFFFFF ?:)

Izgleda da mi sa jeftinijim ulaznicama možemo da se oprostimo od MP!Kako kažu čelnici sa AlterIWnet-a(preko kojeg smo igrali CODMW 2 MP) da to nije moguće odraditi!

Ljudi zabada mi igra svakih par sekundi na sekund, zvuk video sve, bilo da sam u meniju ili u igri, probao sam smanjivanjem rezolucije ali nije to frka, ne pada fps, jednostavno zabada, jel ima neko resenje?

Kad si je pre zavrsio, samo sto je izasla. Grafika sve na max, samo klizi bez seckanja, misije su mi onako kratke i poprilicno nezanimljive. Zaglavio sam na nekom glupavom nivou ( V nivo ) u borbi sa zutima. Zasyo su stavili quick save, koji ne radi ?

Brz download + kako sam otvorio igru nisam stao dok je nisam presao. :d

'bem ti igru, čekam ceo dan da je skinem a ona seče samo tako.
Probaću ovo seta r_multithreaded_device "0" u "1" ali već sam izgubio volju.

Slažem se, igra je i meni legla extra. Eksplozivno, brzo, nice! :) Oduvao je MoH.

a *** MOH ne moze ni da se poredi sa a COD-om :) moha je aperitiv pred večeru

Ljudi zabada mi igra svakih par sekundi na sekund, zvuk video sve, bilo da sam u meniju ili u igri, probao sam smanjivanjem rezolucije ali nije to frka, ne pada fps, jednostavno zabada, jel ima neko resenje?

I meni se ovo desava na masini iz potpisa... Sa 55-60 FPS padne na 15 secne i radi minut kako treba i onda opet...izludjuje me...Jel ima neko resenje???

Vrh Dno