Create article "Another pathetic money grab from activision. There's nothing innovative or fun about this version don't bother. Why on earth wasn't infinity ward used on this version? Treyarch is terrible. Remember when they released World At War?"
User score 5.2
Ja nemam zvuk i igru, u meniju imam ali kad krenem da igram onda tajac, nista se ne cuje?
Wow kakav komentar, aj nek mi navede sta je to toliko bolje u MW1 ili MW2 koje je radio Activision, sta to kod njih ima inovativno ?... Po meni nista, i ovaj nastavak ima svojih momenata nije uopste ocajno uradjen.
Ne radi se o inovaciji koliko o atmosferi i izgledu samog SP-a i MP-a. Mnogo bolje uradjeno jednostavno...i ove slike koje si postovao deluju prosto ok, nista vise...pa igraj MW2 u multiju i BO u multiju i nemoj da mi kazes da ne vidis razliku u izgledu igre? Texture, grafika, kvalitet iste...?
Dal je neko probao ko ima AMD sa dva jezgra?
Vidim mnogo ljudi se zali ne znam kao TheBear-u klizi
Dal je neko probao ko ima AMD sa dva jezgra?
Vidim mnogo ljudi se zali ne znam kao TheBear-u klizi
Ja imam AMD dualcore i ocajno mi radi u singleplayeru. FPS stutteruje non stop. Ima li leka za to?
Hvala!U CoD/players/config nadji seta r_multithreaded_device "0", stavi 1 umesto 0.
Kad si je pre zavrsio, samo sto je izasla. Grafika sve na max, samo klizi bez seckanja, misije su mi onako kratke i poprilicno nezanimljive. Zaglavio sam na nekom glupavom nivou ( V nivo ) u borbi sa zutima. Zasyo su stavili quick save, koji ne radi ?
Ljudi zabada mi igra svakih par sekundi na sekund, zvuk video sve, bilo da sam u meniju ili u igri, probao sam smanjivanjem rezolucije ali nije to frka, ne pada fps, jednostavno zabada, jel ima neko resenje?
U CoD/players/config nadji seta r_multithreaded_device "0", stavi 1 umesto 0.
Radice bolje, provereno.![]()
Ljudi zabada mi igra svakih par sekundi na sekund, zvuk video sve, bilo da sam u meniju ili u igri, probao sam smanjivanjem rezolucije ali nije to frka, ne pada fps, jednostavno zabada, jel ima neko resenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari