Šta je novo?

Call of Duty 3

mrtav link

Hmmm, meni i dalje radi normalno...

Evo bolji kvalitet : http://files.filefront.com/Call+of+Duty+3+St+Malo+Trailer/;5421339;;/fileinfo.html

A tu je i drugi novi video. Island.

Nista posebno ... Cak halabuka izuzetno i iritira, suvise su frke napucali ... Tako nije ni za Novu Godinu kad se petarde bacaju...

Kretanje i padanje vojnika jos uvek je katastrofalno rahiticno, engine je jos uvek Q3 Heavily Modified, COD2 u sustini sa par minornih dodataka, kao npr. mlacenje sa neprijateljem i poneki novi eye candy efekat ...

Poslednja izmena:
.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
Nista posebno ... Cak halabuka izuzetno i iritira, suvise su frke napucali ... Tako nije ni za Novu Godinu kad se petarde bacaju...
Lol a ti mislis da je na ratistu onako sve mirno i tiho? :D

Aaaaa, balavim...
eek.gif

Nishta novo...Ne razumem shta je odushevilo neke chlanove foruma ovaj trailer...Ponavljam ,nishta novo...:smash:

Naravno da ne mislim. A kod tebe je sve CRNO/BELO??? Iz krajnosti u krajnost???
Mislim da sam bas bio jasan :smackbum:
Ja neznam o cemu ti pricas. Sta je bre crno ili belo? O cemu pricas? U datoj sceni u traileru je onako haos do bola, sto bi se reklo, a uz to izgleda jako cool. To tako i treba da izgleda. Ta scena bas docarava svu strahotu II svetskog rata i mnogo je mocna... Uostalom nece cela igra biti u onakvom haosu kao ona scena. Pre bih rekao da ti gledas stvari onako bas crno - belo.

Poslednja izmena:
chava je napisao(la):
Ja neznam o cemu ti pricas. Sta je bre crno ili belo? O cemu pricas? U datoj sceni u traileru je onako haos do bola, sto bi se reklo, a uz to izgleda jako cool. To tako i treba da izgleda. Ta scena bas docarava svu strahotu II svetskog rata i mnogo je mocna... Uostalom nece cela igra biti u onakvom haosu kao ona scena. Pre bih rekao da ti gledas stvari onako bas crno - belo.

Vidim da pojma nemas o cemu pricam ... Tvoje shvatanje je CRNO/BELO , odnosno IMA/NEMA ... Rekao sam da su preterali, sto si ti prokomentarisao "Lol a ti mislis da je na ratistu onako sve mirno i tiho?" ... Si cuo ti za nijanse ? Za nesto izmedju 0% i 100% ??? Tih scena nagledali smo se i u prvom i u drugom delu ... sve je isto ... Da ne razglabamo bezze i ne upropastavamo thread ...

Moje misljenje : Preterali su sa halabukom, sto cesto ume da iritira ...

Vidim da pojma nemas o cemu pricam ... Tvoje shvatanje je CRNO/BELO , odnosno IMA/NEMA ... Rekao sam da su preterali, sto si ti prokomentarisao "Lol a ti mislis da je na ratistu onako sve mirno i tiho?" ... Si cuo ti za nijanse ? Za nesto izmedju 0% i 100% ??? Tih scena nagledali smo se i u prvom i u drugom delu ... sve je isto ... Da ne razglabamo bezze i ne upropastavamo thread ...

Moje misljenje : Preterali su sa halabukom, sto cesto ume da iritira ...
To je tvoje misljene, ja upravo mislim da i nisu preterali i da to bas tako treba da bude...

Extra je COD 3

Za sve koji vole ovaj žanr mogu samo da kažem da je igra vrh. Savetujem da pređete i prva dva dela na veteranu pa onda da krenete da igrate COD 3. Kad se igra na najtežem nivou onda je pravi rat uživo...

A da li ce taj COD3 biti samo PS3 ekskluziva ?????
Mislim da sam tako nesto procitao na nekoliko sajtova.

Ovo je RATNI FPS,a ne strategija,a kad je vec to sto jeste,onda i treba da bude halabuke i da bude zivo,sem kad prilazis samom ratistu,a ne da puste da prvo 2 sata sedite u rovovima,idete do kazana po klopu,kafu,ispusite cigaru,popricate sa drsustvom,napisete pismo voljenoj... pa posle par sati kecanja vas poteraju u napad,ko bi onda kupio tako glupu igru!?
Upravo je onakva kakva i treba da bude,nisu badava onoliki milioni vojnika ucestvovali sa onolikim oruzjem pa da na celom nivou ispalis pola okvira i osvojis grad!
Pozdrav ,)

Nja za rat uzivo igrajte Operation Flashpoint dok ne dodje part two

@goranstein Slazem se sa tobom u vezi animacije protivnika,to sam vec negde ranije pisao,kao da su od papira,imam osecaj da ubijam ljude cija je masa nekih 10ak kg...bez obzira,COD je bez konkurencije najbolji ratni shooter i kad bi se malo poradilo na usavrsavanju gameplaya umesto friziranja efekata igra bi bila vrh vrhova.Zeljno ocekujemo 3. deo.

Poslednja izmena:
kowalski je napisao(la):
A da li ce taj COD3 biti samo PS3 ekskluziva ?????
Mislim da sam tako nesto procitao na nekoliko sajtova.
PS3 i x360 ekskluziva...

Jao majko moja :S: .... Kao Sizif se osecam na ovom forumu ... :wall:
Ma opusti se. Vidiš kako je PC krš, a kad se to isto prenese na PS3 odmah postaje revolucionarni nikad viđeni gameplay.

Elem, COD3 fino izgleda, ali to je opet presipanje iz šupljeg u prazno. Ukoliko i izađe za PC neću se bother-ovati da ga instaliram a kamoli igram, to je igra za multiplay a ne za igranje u singlu. I COD2 sam deinstalirao posle par misija. Ovim stupidnofilmskim efektima, koji ovako deluju kul, će ubiti tečnost multipleja. Mada im očito to i nije toliko bitno, jerbo im je očito cilj da izbace PS3 igru sa bombastičnim izgledom, pre svega.

ovo sigurno izlazi i na PC-u!

jedva cekam! Evo ovaj COD2 prelazim 5 put!

He he, pričao si da je neoptimizovan i da Q4 ima bolju grafiku i napredniji engine. CoD3 izgleda za nijansu bolje, mada i CoD2 može da se napuca da izgleda slično (osim što je ovo po defaultu veći krkljanac). Ipak, CoD2 je veći napredak u odnosu na CoD1, pa čak i u odnosu na CoD Pacific Assault, nego sto će biti CoD3 u odnosu na CoD2. Možda su mogli da ga nazovu expansionom, mada je ovako više para u kasu. Takođe, jedva čekam, bez obzira što je opet WW2 i sve već viđeno...

Pa i dalje mislim da je Q4 graficki bolji (i njega sam presao skoro isti broj puta, kao i COD2), ali to je nebitno za dobru zabavu. Naravno, prava stvar je kad imash zver pa mozes sve detalje da napanjish, pa sve uz FSAA i Aniso :p

U svakom slucaju ne videh nigde na kraju onog videa PS3 logo...

Pa imas logo od Playstationa, samo malo bolje pogledaj...

Ma kakvi, ko će da čeka da PS3 izađe :D?

chava je napisao(la):
Pa imas logo od Playstationa, samo malo bolje pogledaj...
pa ima PS logo, ali nema PS3 logo!

Nedjo je napisao(la):
pa ima PS logo, ali nema PS3 logo!
Pa? I PS3 koristi taj logo kao sto je i PS2.

Vrh Dno