Šta je novo?

Call of Duty 3

A kada izlazi CoD 3 na PC?

Poslednja izmena:
To josh izgleda niko ne zna ;)

Nece ni biti za PC. CoD3 ne radi Infinity Ward.Koliko sam citao oni ce raditi
CoD4(mozda neki drugi naslov) za PC koji ce izaci i za konzole "next gen". Radnja "CoD4" se dogadja u sadasnjem vremenu bar tako mislim.
Ne mogu da se setim gde sam to procitao. Mozda nije sve tacno.

Poslednja izmena:
Prosto ne verujem da nece biti za PC.......

Ma mora izaci za pc,mozda se nece bas isto zvati(neki podnaslov itd.),kao MOH u pocetku ali ce izaci za pc 100%,nema sanse da se odreknu tolikog dela kolaca,pa COD je jedan od najpopularnijih pc serijala trenutno.

Bili bi ****** kad nebi izbacili i za PC.
Kad sam skinuo ovaj trailer, obrisao sam par igara sa harda i instalirao CoD2 i opet se zarazio. Nemogu ni da zamislim kako ću se zalepiti (kao i buraz) za ovaj CoD3.

by Max,COD uopste nije imao deo Pacific Assault,imas posle keca United Offensive,pa dvojku i sad odmah izbacuju trojku!To si ti nesto pobrkao sa MOH!
Jeste prezvakana tema,ali bolje da i dalje cukamo to,nego neke futuristicke ratne igrice,pa jos sa nama,cuvenim zlim Srbima,u glavnim ulogama zloca koji su oteli ove,napali one...
Mozda ce u neki COD 4 da ubace i partizane :D ,da malo podsete glupe strance da su i nekad nas smatrali za saveznike a ne samo za zloce,ko danas!
Pozdrav ,)

e da nece... partizane i chetnike, a i uje su tu negde u bunaru ili shumi...

mogu samo da zamislim onog malog amera od 12 godina i 124kg kako kazhe:
"parti....WHO !?!?!

i to sve zarad nasih igraca koji keshiraju sve naslove koje igraju na svojim makinama...

Corey je napisao(la):
valjda ga neće ni biti na PC-u :((
Hteo si valjda reći: " valjda ga neće ni biti na PC-u :) "

Lomnica_city je napisao(la):
Jeste prezvakana tema,ali bolje da i dalje cukamo to,nego neke futuristicke ratne igrice,pa jos sa nama,cuvenim zlim Srbima,u glavnim ulogama zloca koji su oteli ove,napali one...
Mozda ce u neki COD 4 da ubace i partizane :D ,da malo podsete glupe strance da su i nekad nas smatrali za saveznike a ne samo za zloce,ko danas!
Pozdrav ,)
Jes vala, futurizam je bezveze, lepše je banalizovati realne ratne strahote koje su naši dedovi/očevi itekako osećali na svojoj koži pre koliko pola veka. A i sve te WW2 igre su dobre za one koji vole fantazijske stvari - toliko fantaziranja nema u lotru i odisejama zajedno.

Inače, veliki smo mi saveznici. Dobri su njima svi saveznici, dokle god su držali fašiste na svojoj grbači. I Staljin je bio saveznik, pa to ne znači da nisu vodili 45 godina hladni rat protiv komunista. Ali dobar je bio Staljin kad je trebao da izdrži ofanzivu 4.5 miliona nemačkih vojnika i kada su milioni Rusa ginuli da spasu svoju zemlju dok su zapadni "saveznici" izvodili više nego bitne borbene operacije na ratištima Alžira i Maroka. Tako je bilo i sa nama - samo se vi bunite, mi smo uz vas, vi ste naši saveznici. Onda se radijom raspali propaganda nesrećnom narodu koji uvati puške u ruke i krene da demonstrira i gine. Bugarska i Rumunija su toliko žestoko propatile što su pristupile nacistima a potom šatro digli pobunu kad su trupe Sojuza Sovjetskih Socijalističkih Republika došle do njih, toliko žestoko da će sad u evropsku uniju. Savezništvo na delu, nema šta! Umesto da smo i mi bili pametni i čuvali svoje stanovništvo...

_/Neo\_ je napisao(la):
Bili bi ****** kad nebi izbacili i za PC.
Kad sam skinuo ovaj trailer, obrisao sam par igara sa harda i instalirao CoD2 i opet se zarazio. Nemogu ni da zamislim kako ću se zalepiti (kao i buraz) za ovaj CoD3.
Ja ni ne skidam COD2 sa harda. :)

Cwelle je napisao(la):
Ja ni ne skidam COD2 sa harda. :)

Ja sam je skinuo,jer sma je obrnuo...A i shta se svi svadjate da li ce ili nece biti za PC...Ipak je samo to igrica...Nije hleba...:smash:

Ljudi moji pa ja nisam ni odigrao cod2 do kraja.Samo par misija da se naviknem na "fiziku" igre i od tada se nisam skidao sa mp-a.Tako da sto se mene tice mogu indija vs. pakistan da stave dokle god je mp dobar.

Na kojim serverima igrate?

Ja sam, najčešće na SBB-u, ali posećujem i SPK_800. Jedno vreme sam igrao i na lol.ba, ali mi se ekipe uopšte ne sviđa tamo.

BIHnet* CTF CoD2 Server Version 1.3
gunner2.gif

Ima da uradim harakiri ako odluce da ne izdaju COD3 za PC. Pa to je jedina igra koju igram, i to multiplayer. SP je strava, ali MP je fenomenalan, kada znas da nije skriptovano... jos kada se ukljuci team speak... brrrr..

u cast svega recenoga :bottle:

poz. :banana:

Za dvojku onda nece biti expanzije ili?

A kako da se nakačim da negde pikam CoD2. Skinuo sam 1.2 i 1.3 patch i instalirao ih ali nemogu na ovaj bosanski da se nakačim nikako.

filipenko je napisao(la):
Ukoliko i izađe za PC neću se bother-ovati da ga instaliram a kamoli igram. I COD2 sam deinstalirao posle par misija.
ja ne verujem da ovo citam...

COD2 je cudo, zbog trojke mozda padne i neki apgrejd posle duuugooo vremena.

Nazad
Vrh Dno