valjda ga neće ni biti na PC-uHL1015 je napisao(la):A kada izlazi CoD 3 na PC?
Oće, zabole ihLomnica_city je napisao(la):Mozda ce u neki COD 4 da ubace i partizane,da malo podsete glupe strance da su i nekad nas smatrali za saveznike a ne samo za zloce,ko danas!
Pozdrav ,)
Hteo si valjda reći: " valjda ga neće ni biti na PC-uCorey je napisao(la):valjda ga neće ni biti na PC-u(
Jes vala, futurizam je bezveze, lepše je banalizovati realne ratne strahote koje su naši dedovi/očevi itekako osećali na svojoj koži pre koliko pola veka. A i sve te WW2 igre su dobre za one koji vole fantazijske stvari - toliko fantaziranja nema u lotru i odisejama zajedno.Lomnica_city je napisao(la):Jeste prezvakana tema,ali bolje da i dalje cukamo to,nego neke futuristicke ratne igrice,pa jos sa nama,cuvenim zlim Srbima,u glavnim ulogama zloca koji su oteli ove,napali one...
Mozda ce u neki COD 4 da ubace i partizane,da malo podsete glupe strance da su i nekad nas smatrali za saveznike a ne samo za zloce,ko danas!
Pozdrav ,)
Ja ni ne skidam COD2 sa harda._/Neo\_ je napisao(la):Bili bi ****** kad nebi izbacili i za PC.
Kad sam skinuo ovaj trailer, obrisao sam par igara sa harda i instalirao CoD2 i opet se zarazio. Nemogu ni da zamislim kako ću se zalepiti (kao i buraz) za ovaj CoD3.
Cwelle je napisao(la):Ja ni ne skidam COD2 sa harda.![]()
Ovo jedino i ima smisla.fortes je napisao(la):Ljudi moji pa ja nisam ni odigrao cod2 do kraja.Samo par misija da se naviknem na "fiziku" igre i od tada se nisam skidao sa mp-a.
goran.rs je napisao(la):Za dvojku onda nece biti expanzije ili?
ja ne verujem da ovo citam...filipenko je napisao(la):Ukoliko i izađe za PC neću se bother-ovati da ga instaliram a kamoli igram. I COD2 sam deinstalirao posle par misija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari