Šta je novo?

Call of Duty 3

Call Of Duty je odličan naslov jedan o retkih koje i dalje pratim jer većina igara izgubi na kvalitetu posle prvog ili drugog dela, posebno kad su sad sve samo našminkane i napucane grafikom. Activision zna posao verujem da će i treći deo biti odličan kao i prethodna dva. Samo da ga bude malo duži.......

Cela snaga COD-a je u MP. Strava osecaj. Kao da si usred drugog svetskog rata.:exploder:

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
COD2 losiji je od COD UO u svim aspektima MP (samo se setite bojkota komune) ... COD2 je totalni promasaj, COD3 ce biti klon COD2 ... Otprilike kao da zvacete vec izvakanu zvaku ...
Obrazlozi ovo molim te :zgran:
Bojkot komune je bio zbog PB-a tj. nedostatka istog,a ne zbog gameplay-a koji je daleko ispred cod1 pa samim tim i UO-a.

Poslednja izmena:
COD-eri i ovaj forum ste poceli da spamujete :D

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
COD2 losiji je od COD UO u svim aspektima MP (samo se setite bojkota komune) ... COD2 je totalni promasaj, COD3 ce biti klon COD2 ... Otprilike kao da zvacete vec izvakanu zvaku ...
Kako ti mozes da znas sad kakav ce cod 3 biti ?

Poznaje Milorada, domara u Activisionu :D

Sad kad su te svi napushili, od nervoze krecesh da izvrcesh moje rechi :)

Bitno da si ti video moj post, a ovih josh 5 tu pre mene :D

driver je napisao(la):
Bitno da si ti video moj post, a ovih josh 5 tu pre mene :D

Ne vidim da me iko "napushio", kako ti to primitivno kazes ...

Bitno je da je Crysis suvise veliki zalogaj za mali PS3 :D (brze bolje si obrisao postove sa linkom, jer te to pogodilo kao petarda) ... Ostalo je marginalno :)

Jeste, provalio si me, previshe zelim da igram Crysis, ta 3 turchina znaju shta je PS3, videli na slici, a ti si spustio PS3 nevidjeno, kao i do sada Microsoftovim argumentima.

Poslednja izmena:
Nove Shotke :

Prilozi

• c8jp6.jpg
    c8jp6.jpg
    101.2 KB · Pregleda: 82
  • c5le0.jpg
    c5le0.jpg
    101.9 KB · Pregleda: 59
  • c4on0.jpg
    c4on0.jpg
    104.7 KB · Pregleda: 63