Amstrad CPC 464 rula bre. Gde ste braco nostalgicari! Evo me u sred fucking Sibira, i bas mi je drago sto ste skoro svi otisli totalno van teme (Delimire razumi nas molim te, a posebno mene ovde u 3 pm). Ja sam do sada pokrenuo vec nekoliko threadova na ovu temu, trebali smo da pravimo i voodoo lan party ali Darko nije mogao da dodje, ***, ali bice za jedno godinu dana, samo da se vratim. Ovde bre nemaju pojma, intel i the end. Commodore, speki, schneider, uglavnom nikad culi.
@drfedja: ajde priznaj da bi rado menjao svoju makinu za jednu nadrkanu Amigu 1200 😀 😛
p.s.
I ja se slazem da je to samo fora da se zarade pare na racun stare slave. Ako se neko seca pre par godina je neko kupio licencu za znak commodore i stancovali su cd-ove pod brendom commodore, tuga bre. Sta je dalje bilo ne znam. Ocekujem sony PS4 sa znako CPC 464 sa sve integrisanim kasetofonom i znakom u 3 boje 🙁
I jos nesto, da li neko zna neki emulator za CPC 464-6128 i za C64 za symbian S60 (imam nokiu E61, sa nje ovo i pisem).
Pozdrav i izvinite za mali off topic.