Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

Na koju foru ti je ovo dosta losije :)

U odnosu na druge klipove ovde mi deluje kao da nisu ista podešavanja efekta u CARS-u, tj da su smanjena u odnosu na AC...

lol, jel to svaki automobil izbacuje lisce iz auspuha :d

Koliko ja znam igra još uvek nije gotova....tako da nije ni sređena.

Poslednja izmena:
Developeri nisu dirali AI od protivnika mislim nijednom od dana kada su krenuli da rade na igri. U zadnjih par nedelja su dosta fokusirani da srede pitstop funkcije.

Borise nemoj zjb , lisce je preterana opcija :p... Taj klip mi je izgledao dobro na telefonu , sad vidim da je lose renderovano na yt. O ai-u, fizici necu da komentarisem ali mislim da svako ko je probao a ne samo gledao na yt ne moze da ostane ravnodusan na detalje , graficki napredak u odnosu na sve do sad sto je izaslo u svetu racing simulacija .

Pazi, moguce da je malo drugaciji utisak uzivo ali i na yt vidim neukusnu dozu saturacije boja, 5 kilograma bluma i ostalog.. bas kao Shift ili tako nesto. Mene to ne impresionira.

Ima opcija dosta , moze se namestiti da izgleda poprilicno realno a sa druge strane ima tih filtera da pojacaju boje i naprave "crtani film"... Neke staze su bolje odradjene a neke nisu. Ono sto ja zelim je da probam sve u full-u na 50fps :) Kontam da bi morao pasti jedan apgrejd PC-a od 500e u najblazem slucaju .... Kad bolje pogledam, ipak nije vredno tih para

Pazi, moguce da je malo drugaciji utisak uzivo ali i na yt vidim neukusnu dozu saturacije boja, 5 kilograma bluma i ostalog.. bas kao Shift ili tako nesto. Mene to ne impresionira.

I mene graficki podseca na nesto izmedju Shift 2 i Grid 2.

Zvukovi iz igre, al nista jos nije final. :)

Par snimaka iz zadnjih mesec dana

U poslednjih par dana su ubacili TrackIR support i tracking za Oculus. Jos nema 3D renderinga.

Kakav je to AI protivnika? Katastrofa, nesto se cimaju previse levo desno na pravcu

AI je bas daleko od gotovog. Veruj mi ovo je jos odlicno kakvi znaju da budu na odredjenim stazama [bas totalni retardi, sudari, ogromni pileup-ovi koji nastanu random tako u 3. krugu]. :D

Who cares, sredice se to. Bitno je da je MP odlican. :)

Nije los onaj prvi klip gde komsa vozi R8 LMS na Ringu, mada mi automobili i dalje nekako nerealno poskakuju na odredjenim deonicama staze, sto je preuzeto iz Shifta i sto mi se ni malo ne dopada.

3 sveza "causal" snimka od VVV-a vs unfinished AI

I 2 snimka od profesionalnog Audi R8 LMS Ultra vozaca Rene Rast-a, vala ovo je savrsen krug oko Nirburgringa :)

^Best lap in real professional race [ADAC GT Masters Race] - 1.28.495
Best lap day after in pCARS - 1.28.520
Difference - 0.025s Soft gume, vremenski uslovi i auto namesten na setup koji je bio prisutan u samoj trci

Sef SMS studija je komentarisao juce par puta o tom videu, zao mu je sto je bas sada to izaslo kada Laguna Seca jos nije prosla kroz polish stage. Texture puta, okolina, drvece, sve treba da se upgradeuje.

Ljudi jel moze neko da mi kaze koja je best buy konfiguracija da bi CARS radio kako treba? Zanima me 1080p na uglavnom visokim podesavanjima u min 40fps. Ova moja konfa je pregazena ... :)

A cpu koji bi se ujednacio sa njom je nista manje od i5? Malo su preterali sa zahtevnoscu cini mi se, sta je potrebno ljudima koji imaju triple screen? :trust:

Poslednja izmena:
A cpu koji bi se ujednacio sa njom je nista manje od i5? Malo su preterali sa zahtevnoscu cini mi se, sta je potrebno ljudima koji imaju triple screen? :trust:

a ti zlatane kad stavis full detalje, bez velikog aa kako ti radi igra na full hd ???
i kako i gde mogu kupiti ovu igru :D

Sacekas novembar kada ce se pojaviti u prodaji. A do tada, you are out of luck.

Inace inicijalni oculus rift support je ubacen u engine, bice omoguceno da mu useri pristupe sredinom sledece nedelje. Trenutni performance drop je ~33%, znaci ko je imao 60fps u 2D-u ce u 3D rendering modu za oculus rift imati 40fps.

a ti zlatane kad stavis full detalje, bez velikog aa kako ti radi igra na full hd ???

Sa 5850... ne stavlja nista na full, i ima dobar framerate u 1080p samo u timetrial/free practice modu. MP i AI trke daju primetan framerate drop, a kisa.... optimizaciju rada kisnih trka necemo spominjati. :D

Evo da ucinimo ovaj post malo lepsim, Rene Rast se bori protiv kise sa ludim L48 bolidom.
http://www.youtube.com/watch?v=afUkipaL3Z0
Taj auto je suicidalan i na potpuno suvom vremenu. :D

Poslednja izmena:
ATI/AMD nema bas dobre performanse u ovoj igri, skorije sam probao neki build i tesko laguje cim ima vise vozila na stazi...

Igra je sponzorisana od strane Nvidije, ali developeri su obecali da ce pre launcha posvetiti vreme da optimizuju igru da radi bolje na Radeonima.

Vrh Dno